9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: luana on August 18, 2010, 04:27:48 PMČe smo bi še jaz pristavila svoj piskerTea če lahko, kaj pravijo za mene a preživim do konca tega življenja Hvala in by Preberi si pomen Južnega vozla v vodnarju v 11 hiši /imamo na astro temi vse napisano/
Če smo bi še jaz pristavila svoj piskerTea če lahko, kaj pravijo za mene a preživim do konca tega življenja Hvala in by
Quote from: Nena on August 18, 2010, 02:04:37 PMJaz bi tudi eno sporočilce Tea Omejena si glede nekih stvari, nekoga ali svoje lastne neodločnosti. Poskrbi že za svoje sanje in zamisli, poišči prave povezave in jih začni uresničevati.Vsekakor te okolje in ljudje v katerem si in s katerimi si prej omejujejo, kot ti prinašajo rešitve.
Jaz bi tudi eno sporočilce Tea
Quote from: Tejka on August 18, 2010, 04:30:51 PMQuote from: luana on August 18, 2010, 04:27:48 PMČe smo bi še jaz pristavila svoj piskerTea če lahko, kaj pravijo za mene a preživim do konca tega življenja Hvala in by Tudi jaz bi en pokuk, ko bo čas Poskrbeti boš morala za svojo zaposlitev oz. delo, ki bo vključevalo tudi tvoje ideale.
Quote from: luana on August 18, 2010, 04:27:48 PMČe smo bi še jaz pristavila svoj piskerTea če lahko, kaj pravijo za mene a preživim do konca tega življenja Hvala in by Tudi jaz bi en pokuk, ko bo čas
Tea, bi še jaz prosila za eno karto.
Tea, še jaz prosim za karto
Jaz sem jih tudi že prebrala, takoj, ko so bili objavljeni ... Da se malo pohvalim ... Glede na to, kar piše, grem po pravi poti.
Quote from: Tea on August 19, 2010, 08:41:09 AMQuote from: Nena on August 18, 2010, 02:04:37 PMJaz bi tudi eno sporočilce Tea Omejena si glede nekih stvari, nekoga ali svoje lastne neodločnosti. Poskrbi že za svoje sanje in zamisli, poišči prave povezave in jih začni uresničevati.Vsekakor te okolje in ljudje v katerem si in s katerimi si prej omejujejo, kot ti prinašajo rešitve. Super Nena, ker se mi nekako zdi, da sem že zelo podobna sporočila že dobivala pri cigankah in angelskih kartah.Vso srečo O, hvala Tea. Delam ravno sedaj na tej temi.
Quote from: Daia* on August 19, 2010, 09:05:13 AMTea, še jaz prosim za karto Priporoča se odkriti drugačen pogled na tisto, kar naj bi bila tvoja vsakodnevna vsakdanjost in življenje. Torej življenjski smisel, ki bo zasnovan na neki drugi osnovi, ki bo manj obremenjen z principi in ki kljub vsemu prinaša neko drugačno, vendar pa uspešno pozicijo v družbi.
Quote from: Gaja on August 19, 2010, 08:57:50 AMTea, bi še jaz prosila za eno karto. Zdaj je čas, ko se preverja tvoja družbena vloga in status. Obveznosti bo več. Nedotakljivi ideali lahko padejo, če nimajo neke realistične osnove.Več si lahko prebereš o Saturnu v Ribah v 10 hiši
Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:29:02 AMQuote from: Gaja on August 19, 2010, 08:57:50 AMTea, bi še jaz prosila za eno karto. Zdaj je čas, ko se preverja tvoja družbena vloga in status. Obveznosti bo več. Nedotakljivi ideali lahko padejo, če nimajo neke realistične osnove.Več si lahko prebereš o Saturnu v Ribah v 10 hišiO, hvala ti draga. Upam, da sta uživala na morju. Jaz sem bila pa v bližini NG čez vikend. Grem brat naprej.
Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:31:34 AMQuote from: Daia* on August 19, 2010, 09:05:13 AMTea, še jaz prosim za karto Priporoča se odkriti drugačen pogled na tisto, kar naj bi bila tvoja vsakodnevna vsakdanjost in življenje. Torej življenjski smisel, ki bo zasnovan na neki drugi osnovi, ki bo manj obremenjen z principi in ki kljub vsemu prinaša neko drugačno, vendar pa uspešno pozicijo v družbi.Hvala Tea ..super sporocilo, samo se moram se poglobiti vanj in ugotoviti kaj to je..