IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on November 25, 2010, 08:44:55 AMQuote from: Tejka on November 25, 2010, 08:14:46 AMŠolo itak... Samo katero ( tema pri meni...) Pa dej no a te moram z lopato po glavi, veterinarsko katero neki pismo Ne samo pismo.... taveliko pismo.... ali pa kar paket
Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:14:46 AMŠolo itak... Samo katero ( tema pri meni...) Pa dej no a te moram z lopato po glavi, veterinarsko katero neki pismo
Šolo itak... Samo katero ( tema pri meni...)
Quote from: Tea on November 25, 2010, 08:58:11 AMQuote from: Jane on November 25, 2010, 08:44:55 AMQuote from: Tejka on November 25, 2010, 08:14:46 AMŠolo itak... Samo katero ( tema pri meni...) Pa dej no a te moram z lopato po glavi, veterinarsko katero neki pismo Ne samo pismo.... taveliko pismo.... ali pa kar paket Oki, oki, veterina torej Srce je sicer že itak tam, samo ego pravi, da je to slaba ideja
Pozdravljena, Tea!Jaz bi pa imela vprašanje v zvezi z zdravstvenim stanjem moje mame. Kako kaže?
Tea, če boš še kaj gledala, bi še jaz za eno prosila
Quote from: Nena on November 25, 2010, 12:53:49 PMTea, če boš še kaj gledala, bi še jaz za eno prosila Nena dragaJupiter ti da širino in odprte možnosti. Uči se in uči druge ...... Tvoja sreča je v tvojih rokah.
Quote from: Opal on November 25, 2010, 10:39:49 AMPozdravljena, Tea!Jaz bi pa imela vprašanje v zvezi z zdravstvenim stanjem moje mame. Kako kaže? SonceKo bo uresničevala svoje življenjsko poslanstvo in skrbela zase bo vse OK. Jaz bi svetovala, da začne delat tisto, kar jo veseli ... če ne ve kaj je, naj se vrne v otroštvo in se spomni na igro, ki se jo je šla najraje igrat. No, to naj dela, potem ne bo sledu več o kakšnih težavah.Pa toplo naj se obleče v teh dneh.
Seveda je ... bom šla malo prej v pisarno, itak danes imamo skupinsko meditacijo in zvočno kopel na daljavo in bom vsem, ki se do takrat javite odgovorila, kaj vam prinaša leto 2011.