Senca, dobrodošla med nami.
V astrologijo se ne verjame, ona preprosto obstaja. Za to je tisoče dokazov, pa naj omenimi eno zelo splošno, ki jo vsi najbolje razumemo in to je gibanje lune .... ki dviguje oceane, je v skladu z menstrualnim ciklom, pa dobo nosečnosti, z njo napovedujemo vreme, kmetijstvo se od nekdaj drži setvenih koledarjev itd......
Torej čisto pred nosom imamo tisoč vsakdanjih dokazov.
Torej, če kdo "ne verjame" naj astrologije preprosto ne uporablja. Nobenega problema. Jaz, ki z njo živim že dolga leta pa imam tisoče dokazov, da resnično deluje v naših življenjih. Sem pa že davno nehala dokazovat in prepričevat ljudi, kako bi bilo dobro, da bi to koristno vedo vsi znali in obvladali, potem bi nam bilo v življenju dosti lažje.
Ampak prepričati prepričanega je izguba energije. Kajti, kadar imamo dvom o kakšni reči ali stvari, je ni, da ne bi našli potrditev naših dvomov, pa naj si bo to katerokoli področje našega življenja.
Torej niti na misel mi ne pride, da bi ti tukaj dokazovala kako zadeva resnično deluje. Če bi rada svoje dvome razpšila potem pojdi vedo študirat, pa si boš sama najbolj na jasnem, kaj astrologija zmore in česa ne, mogoče boš pa presenečena.