Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (48/206) > >>

Tejka:
Jaz tudi, jaz tudi (si predstavljaj kako poskakujem z roko v zraku kot 5letnik ;D :D)

Neska:

--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 09:16:47 AM ---
--- Quote from: Neska on September 22, 2010, 09:01:13 AM ---Me 2, me 2  ;D

--- End quote ---

Neška zate:

SODELOVANJE
Občutek pripadnosti: Kaj lahko podeliš danes? Morda prijateljstvo, čas ali kaj oprijemljivejšega. Oddaj nekaj, česar ne potrebuješ več. Sodeluj z drugimi za višje dobro. Bodi velikodušna in Univerzum te bo bogato poplačal. Sodeluj v viziji, ki te presega.

--- End quote ---

Hvala draga :-*

sasa:

--- Quote from: Tejka on September 22, 2010, 09:21:43 AM ---Jaz tudi, jaz tudi (si predstavljaj kako poskakujem z roko v zraku kot 5letnik ;D :D)

--- End quote ---

Evo ti 5-letnik  :P

TEHNOLOGIJA
Planetarna odgovornost: Na tehnologijo se ne zanašaj preveč, vendar jo uporabljaj za to, da boš imela čas za osebnostno rast. V življenju imaš več možnosti, ki jih moraš še razviti. Modro uporabljaj svoj čas in razišči nove priložnosti.

Nena:

--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 09:14:43 AM ---
--- Quote from: Nena on September 22, 2010, 08:54:27 AM ---Jaz prosim :-*

--- End quote ---

Nena zate:
POZITIVNOST
Pazi na svoje misli: Danes pazi na svoje misli, besede in prepričanja. Naj ne bo ničesar negativnega - ne uporabljaj besed, ki izražajo strah ali dvom in ne obrekuj. Določi osebni cilj ter lastno vizijo za svojo skupnost in svet. Nato se popolnoma osredotoči nanju. Tvoje življenje mora dobiti pospešek, zato lahko pričakuješ, da boš napredovala prav v tem hipu. Čaka te uspeh.

--- End quote ---

Hvala draga :-* :-* Lepo sporočilce ;D

Tejka:

--- Quote from: sasa on September 22, 2010, 09:27:57 AM ---
--- Quote from: Tejka on September 22, 2010, 09:21:43 AM ---Jaz tudi, jaz tudi (si predstavljaj kako poskakujem z roko v zraku kot 5letnik ;D :D)

--- End quote ---

Evo ti 5-letnik  :P

TEHNOLOGIJA
Planetarna odgovornost: Na tehnologijo se ne zanašaj preveč, vendar jo uporabljaj za to, da boš imela čas za osebnostno rast. V življenju imaš več možnosti, ki jih moraš še razviti. Modro uporabljaj svoj čas in razišči nove priložnosti.

--- End quote ---

No vidiš, na lep način povedano, da čisto preveč na forumu/FB visim in naj se že spokam kaj bolj pametnega počet ;D Res je, hvala :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version