Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #645 on: November 03, 2010, 03:34:10 PM »
Pika, če imaš karte še vedno pri sebi, bi te prosila še jaz za eno :)

Tadeja, izskočila je karta RISK, poslali so jo pa Joy Guides
Curiosity/Delight/Bliss/Charisma
Life feels good right now, and you're barely scratching the surface of what's possible. Follow your Joy Guides as they lead you into this new, sensual, and highly appealing territory. Flaunt your sexy self. Flirt. Laugh. Explore. Take your free spirit for a walk on the wild side. Don't be afraid of daring exploits. You need to push the limits past the familiar, the predictable, and the safe, free from fear's grip. This will give you the psychic juice to create. Your Joy Guide's message: "LET YOUR HAIR DOWN AND LIVE A LITTLE."

Izgled karte:
Dva akrobata izvajata drzne figure na gugalnici, vzpodbujata ju dva angelca in jima pošiljata zvezdice.

:-*

uouuuu :) boljše kerte ne bi mogla izvlečt :) vsaka beseda je tako povsem na mestu :) res zakon  ang: ang: ang: kok se mi smeji :D :D :D
Hvala Pika  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #646 on: November 03, 2010, 04:32:25 PM »
Prosim, prosim še zame eno karto vodnikov .... če lahko v slovenščini  ;)

Opal, nekaj te hudo muči, zate je padla karta OBUP, pošiljajo ti jo pa Duhovi Narave (Nature Spirits)
Malodušje/Obupanost/Trpljenje/Bojazen

Naj bo to slaba volja, slab dan, ali celo slabo življenje, kakorkoli že to imenuješ, prevevajo te občutki popolne bede in obupa - vse se ti zdi črno. To seveda ne pomeni, da občutja brezupa nimajo razloga. Resnično lahko težke situacije povzročijo pravo skrb, tesnobo, ampak bolj verjetno pa je, da si s svojimi strahovi zadeve hudo prenapihnila.
K sreči so s tabo tvoji Duhovi Narave, ki te izvabljajo iz objema tvojega notranjega obupa in ti preusmerjajo pozornost nazaj k naravi. Pozivajo te, da se za nekaj časa prenehaš ubadati s problemi in greš ven. Dihaj zrak. Vohaj travo. Pojdi na sprehod. Čuti veter. Vrni se k Zemlji, k trenutku, k lepoti in darovih, ki ti jih nudi tvoja Božanska Mati. Če se počutiš ujeta v čustveni labirint ali strah ali dramo, je edina pot do vnovične jasnosti in ravnovesja ta, da se prizemljiš in vrneš k naravi. Naj te Duhovi Narave vodijo k Materi Zemlji, saj bo le-ta pomirila in pocrkljala tvojo dušo. Sporočilo zate se glasi: VRNI SE K NARAVI."

No, kot vidiš, ni vse tako črno.  ;)
Karta izgleda pa takole:
Temno modra barva, na sredi vrata v svetlobo, cvetje, naravo. Roke z vseh strani podajajo zvezde.

Ufff  :o   tole pa povsem drži!!!  Hvala, Pika. Se bom vrnila nazaj k naravi, da preženem obup trenutnega življenja.....

:-*   Opal

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #647 on: November 03, 2010, 06:06:19 PM »
Prosim punce, naj vam pomaga!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #648 on: November 03, 2010, 07:35:16 PM »
Meni v slovenščini prosim

Draga Tea,
bom poskusila čim boljše prevest. Če bo zvenelo štorasto, je to zaradi preveč direktnega prevoda.  ;)

Tvoj VIŠJI JAZ ti pošilja sporočilo RESNICA
Iskrenost/Jasnost/Disciplina/Intelekt

S tabo je tvoj Višji Jaz, ki prebuja, aktivira moč tvojega razuma in intelekta. Prosi oz. naroča ti, da si jasna in objektivna pri opazovanju/vrednotenju svojega življenja, rajši kot da si dogodke interpretiraš skozi pretirano"čustvene vode", ker ti to sliko izkrivlja. Spomni se preteklih dogodkov, saj boš na ta načina lažje razumela, kaj se ti dogaja trenutno. Morda boš opazila, da se ob nekaterih stvareh počutiš nelagodno ali pa celo "izzivajo" tvojo etiko. Prosi svoj Višji Jaz, da ti da pogum, da se boš lahko postavila za svojo resnico, rajši kot da se distanciraš ali pretvarjaš, da resničnih problemov sploh ne vidiš, ker se ob njih počutiš neprijetno. Kot otrok v pravljici "Cesarjeva nova oblačila", te tvoj Višji Jaz motivira, da ne le pogledaš/vidiš življenje globlje, temveč da svoja opažanja tudi deliš z drugimi okrog sebe.
To je npr. pravi čas, da se lotiš svojega neuravnoteženega proračuna in najdeš bližnjico do rešitve. (??)
Zdaj je tudi pravi čas, da si priznaš, kaj te resnično žre. Odmakniti se moraš od svojih emocij in preučiti probleme , tako da  boš prišla do rešitve brez sramu in projekcij. (? upam, da razumeš bistvo) Vprašaj se, KAJ je problem, in ne, KDO je problem. Samo tako boš prišla do pravih rešitev s produktivnimi rezultati. Tvoj Višji Jaz ostri tvoje percepcije in jasni tvoje obzorje, tako da boš lahko napravila pomembne in nujne spremembe v tem času. Kot je nekoč dejal Carl Jung: "Ko je diagnoza pravilna, se zdravljenje prične." In sporočilo tvojega Višjega Jaza se glasi: "RESNICO IŠČI ZA VIDNIM/ZUNANJIM/POJAVNOSTJO." (Videz vara, bi lahko rekli. ;-)

Evo sem se pregurala... bo treba angleščino bolj naštudirat. ;-)
Karta izgleda pa takole:
V rokah pred sabo držiš veliko, belo svečo. Nad tabo odsev tvojega Višjega Jaza. Lahko bi rekli tudi, da plamen tvoje sveče osvetljuje oz. reflektira tvoj Višji Jaz. Rumena oz. zlata barva slike.

Čudovito Pika - hvala  :-*

Jap, tako nekako .... vse razumela do potankosti. Ravno te dni se ukvarjam ponovno  :o s tem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #649 on: November 03, 2010, 09:06:51 PM »
A vam povem....enkrat ste mi vrgle karto, da bom delala z otroki, evo dans grem prvi šolski dan prekvalifikacije za vzgojiteljico :)

pika, kako mi bo šlo?

Draga Zarja,
izskočila je karta FAMILY, katapultiral jo je pa Holy Spirit
Security/Elation/Peace/Family/Harmony
The Holy Spirit is touching your soul, bringing about a deeper sense of peace and security. The challenges of the recent past are met, and, thankfully, you've survived. Due to the Holy Spirit's influence, your trials have only strenghtened your capacity to love, leaving you with an even deeper appreciacion of those you love.
The Holy Soirit particularly shines on your family and home as it heeds your prayers and oversees overall well-being at this time. There's no need to fret over your parents' health, your children's safety, or your sibblings' happiness. All is well. Ask the Holy Spirit to expand your capacity to move beyond personal love, and include all of humanity in your prayer for peace. Entreat the Holy Spirit to brighten your aura and allow others to see you as a source of contentment. The Holy Spirit's message: "PEACE BE WITH YOU."

Karta:
Spodaj majhna hišica, pred vrati nekaj ljudi, okrog rože, nad vsem pa velik bel golob z zeleno vejico v kljunu.

všeč, tko popolno, hvala :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #650 on: November 04, 2010, 11:03:21 AM »
lepo bi prosila za eno sporočilo na vprašanje :

Ali naj osebi pomagam na ta način, katerega imam v mislih ali naj ne posredujem?

Sem v dvomih in čakam, da se mi odgovor izkristalizira  ::)

HVALA  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #651 on: November 04, 2010, 11:36:50 AM »
Taja, če lahko malo počakaš, ti odgovorim tekom dneva.
  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #652 on: November 04, 2010, 12:54:22 PM »
Taja, če lahko malo počakaš, ti odgovorim tekom dneva.
  :)

seveda, hvala  Pika :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #653 on: November 04, 2010, 01:42:35 PM »

Ali naj osebi pomagam na ta način, katerega imam v mislih ali naj ne posredujem?

Sem v dvomih in čakam, da se mi odgovor izkristalizira  ::)

HVALA  :-*

Draga Taja, padla je karta INTUITION, pošilja ti ga tvoj notranji otrok (Inner Child):
Instinct/Invention/Trust/Impulses

The door to your Inner Child is opening, and he/she walks through, bringing you the gift of intuition. You may not be entirely comfortable with this newfound source of insight and may not know exactly what to do with it; however, don't toss it asside or try to analyze it to death. Instead, accept this gift and play with it. Apply your intuition to nonthreatening situations and learn how it works. Don't try to control it because you can't. It's exciting and powerful and is to be respected and followed, not tamel.
Trust your Inner Child's willingness to share its magic so that you may benefit. The message for you is: "TRUST ME."

Opis karte:
V rokah držiš stekleno kroglo, ki odseva notranjega otroka, ki pleše v tvojem srcu. Rumeno-vijolično-rožnati odtenki.

Mislim, da odgovor ne bi mogel biti bolj konkreten.  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #654 on: November 04, 2010, 02:06:07 PM »

Sem v dvomih in čakam, da se mi odgovor izkristalizira  ::)

HVALA  :-*

Draga Taja, padla je karta INTUITION, pošilja ti ga tvoj notranji otrok (Inner Child):
Instinct/Invention/Trust/Impulses

The door to your Inner Child is opening, and he/she walks through, bringing you the gift of intuition. You may not be entirely comfortable with this newfound source of insight and may not know exactly what to do with it; however, don't toss it asside or try to analyze it to death. Instead, accept this gift and play with it. Apply your intuition to nonthreatening situations and learn how it works. Don't try to control it because you can't. It's exciting and powerful and is to be respected and followed, not tamel.
Trust your Inner Child's willingness to share its magic so that you may benefit. The message for you is: "TRUST ME."

Opis karte:
V rokah držiš stekleno kroglo, ki odseva notranjega otroka, ki pleše v tvojem srcu. Rumeno-vijolično-rožnati odtenki.

Mislim, da odgovor ne bi mogel biti bolj konkreten.  ;)

iz srca hvala za sporočilo, ga moram še dojet  ::)
misliš, da mi je jasno  :D dobivam sporočila, da naj ne posredujem, hkrati pa da naj pomagam...sem preveč subjektivna, da bi videla jasno sliko  ::)

hvala Pika  :-* :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #655 on: November 05, 2010, 11:27:05 AM »
Tudi danes so vodniki z mano, tako da... kar z vprašanji, dilemami, zagatami na plan!  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #656 on: November 05, 2010, 11:28:45 AM »
Se lahko kar jaz postavim v vrsto? Da vidim malo kako in kam ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #657 on: November 05, 2010, 11:49:23 AM »

Draga Ženska,
tvoj Master teacher ti sporoča:
PURPOSE
Consistency/Dedication/Reliability/Faithfulness

You're beginning to stride into your purpose. Work is no longer a struggle, and your Master Teacher is guiding you along the way. The more aligned you become with your life's proper path, the more your days will flow with ease. You'll lose track of all barriers as you go with the flow and throw your heart and soul into your efforts. Your dedication will pay off in the long run, but even this isn't important; your efforts are their own reward.
Doing what you love so well and so faithfully fulfills you. Your challenge is to resist the temptation to push yourself to exhaustion. Remain measured and steady, and don't overlook the inportance of taking a day of rest at least once a week. Your Master Teacher is pleasant with your progress, but reminds you that even though you may love your work and feel that you could work forever, your body and mind do get fatigued. Develop the wisdom to know when to step away and refresh your soul. Your Master Teacher's message:
"PACE YOURSELF."

Izgled karte:
Vijolična oz. indigo modra slika, s šopkom v eni roki in kovčkom v drugi korakaš po zlati poti v obliki puščice. Ta kaže proti zvezdam, ki plavajo v obrazu starejšega, mižečega (sanjajočega) moškega v ozadju, Master Teacher-ja.

Skratka, Ženska, si na pravi poti, karkoli že to je, samo ne pretiravaj.  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #658 on: November 05, 2010, 11:52:18 AM »

Draga Ženska,
tvoj Master teacher ti sporoča:
PURPOSE
Consistency/Dedication/Reliability/Faithfulness

You're beginning to stride into your purpose. Work is no longer a struggle, and your Master Teacher is guiding you along the way. The more aligned you become with your life's proper path, the more your days will flow with ease. You'll lose track of all barriers as you go with the flow and throw your heart and soul into your efforts. Your dedication will pay off in the long run, but even this isn't important; your efforts are their own reward.
Doing what you love so well and so faithfully fulfills you. Your challenge is to resist the temptation to push yourself to exhaustion. Remain measured and steady, and don't overlook the inportance of taking a day of rest at least once a week. Your Master Teacher is pleasant with your progress, but reminds you that even though you may love your work and feel that you could work forever, your body and mind do get fatigued. Develop the wisdom to know when to step away and refresh your soul. Your Master Teacher's message:
"PACE YOURSELF."

Izgled karte:
Vijolična oz. indigo modra slika, s šopkom v eni roki in kovčkom v drugi korakaš po zlati poti v obliki puščice. Ta kaže proti zvezdam, ki plavajo v obrazu starejšega, mižečega (sanjajočega) moškega v ozadju, Master Teacher-ja.

Skratka, Ženska, si na pravi poti, karkoli že to je, samo ne pretiravaj.  ;)

Hvala ti. Zvečer ti pa vrnem uslugo, ko bom pri kartah ...
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #659 on: November 05, 2010, 11:55:17 AM »
Pika, še jaz bi te prosila za karto v zvezi s situacijo, ki jo imam v glavi.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif