Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #540 on: October 21, 2010, 11:39:36 AM »
uf, a loh men kartico, a lahko dve, za dve situaciji...eno je en pregovarjanje za neka izplačila, me zanima če bo moja obvelala, drugo je pa v soboto en dogodek, če se  mi bo izteklo tko kot sem si zamislila :)

Zarja, za prvi dogodek, se pravi izplačilo, ti je padla karta The Eyes of Beauty: positive expectations, clarity. Ne bom niti pisala razlage, ker je že dovolj močna karta, pa po pravici povedano sem malo v stiski s časom.

Za soboto pa je:

THE LADY OF LIGHTNING: Surprises, sometimes shock; total paradigm shift
Unpleasan new, an unexpected shock, or an overall sense of powerlessness are the aspects you may experience when the Lady of Lightning appears as your challenger. This is a time, when you may be forced to make a change you don't want to make. A situation may suddenly turn in a different direction than you hoped it would.
This is a sign of difficulty and unwanted surprises. But consider the idea of a thunderstorm and how beautiful and charged with electricity the world is after it passes. It will always pass, because that is the nature of the storm. You difficulties will, too, as that is the way of things as well.
In the realm of the Lady of te Lightning it's prudent to engage the Law of Nonresistance. Relax and wait out the storm in the shelter of your faith and goodwill, trusting that all will be well even if it doesn't seem like it in the moment. Wonderful new life has the opportunity to grow when the storm passes. The Lady of Lightning would much prefer to be your Ally anyway.
:-*
veš kako se zmenva, dej ti drugič men samo obnovo v stavku ali dveh povej, koker ti začuteš, ker pri tolk tipkanja verjamem da za delo cajta zmanjka :)

Hehe, ma saj mi ni panike pisat, če mam cajt. Počas se bo začel usuvat pri nas in bo vedno manj časa za take stvari, bi doma vse lepo spisala, pa sem silly me pozabila karte v službi  ;D
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #541 on: October 21, 2010, 11:57:18 AM »
Saša, če si še pri volji, bi te prosila za eno sporočilo glede mojega potovanja v decembru .

dovolj je, če samo v enem stavku napišeš poanto, ne se matrat preveč  ;)

hvala lepa  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #542 on: October 21, 2010, 12:00:57 PM »
Lepo lepo prosim Saša, še zame eno karto....
Se bo situacija odvila ali ne....
Hvala!  ang: :-*

Škorpijonkam padla ti je The Ringmaster of Scrutinity: discerment, clear vision, details

Da ti skrajšam: Pazi na situacijo, deluj previdno. Mogoče si preveč vezana na preteklost ali prihodnost, pri tem pa pozabljaš, da se naše sanje kujejo v sedanjosti. Mojster ti sporoča, da pozabi na malenkosti, ne obremenjuj se z njimi. Zaupaj jih Vesolju, da bo poskrbelo za njih, le tako boš lahko uresničila svoje zamisli.
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #543 on: October 21, 2010, 12:04:05 PM »
Lepo lepo prosim Saša, še zame eno karto....
Se bo situacija odvila ali ne....
Hvala!  ang: :-*

Škorpijonkam padla ti je The Ringmaster of Scrutinity: discerment, clear vision, details

Da ti skrajšam: Pazi na situacijo, deluj previdno. Mogoče si preveč vezana na preteklost ali prihodnost, pri tem pa pozabljaš, da se naše sanje kujejo v sedanjosti. Mojster ti sporoča, da pozabi na malenkosti, ne obremenjuj se z njimi. Zaupaj jih Vesolju, da bo poskrbelo za njih, le tako boš lahko uresničila svoje zamisli.

Točno to, kar rabim. Hvala!  ang:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #544 on: October 21, 2010, 12:04:11 PM »
Saša, če si še pri volji, bi te prosila za eno sporočilo glede mojega potovanja v decembru .

Taja, tebi je pa padla The Swan Queen, ki te opominja na to, da moraš zaupati svoji intuiciji in iskati lepoto znotraj sebe. Pravi tudi, da dovoli idejam, da v primernem času prerastejo v resničnost. Ker je hkrati tudi kraljica transformacij, bi rekla, da se boš imela super na potovanju, da se boš poglobila vase in da boš doživela izjemno lepo (notranjo in duhovno) transformacijo.

ang:
9ZK 674

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #545 on: October 21, 2010, 12:17:05 PM »
a videš, take samo poante so men ful všeč, ker če si sama razlagam si zakompliciram :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #546 on: October 21, 2010, 12:29:33 PM »
Prosim, Saša, še meni! najlepša hvala!  :-* :-*

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #547 on: October 21, 2010, 01:56:07 PM »
Tudi jaz bi prosila za eno karto (po možnosti v našem jeziku), PROSIM.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #548 on: October 21, 2010, 02:03:24 PM »

Tebi je padla The Sacred Union: partnership, romance
Vesolje ti sporoča, da nisi sama na poti življenja, temveč imaš ob sebi vedno Božanski duh. Je zalo pozitiven znak, da je na vidiku harmonično razmerje, poslovno, romantično, prijateljsko ali družinsko.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #549 on: October 21, 2010, 02:05:53 PM »

Ribica, tebi je padel Puščavski princ, ki ti sporoča, da če stvari zgledajo prelepo, da bi bile resnične, potem tudi so! Ne vidiš prave situacije, ker si zaslepljena. Poskušaj sprejeti dejstvo, da ima življenje vzpone in padce, ne pusti, da te vleče za nos.
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #550 on: October 21, 2010, 02:18:15 PM »

Taja, tebi je pa padla The Swan Queen, ki te opominja na to, da moraš zaupati svoji intuiciji in iskati lepoto znotraj sebe. Pravi tudi, da dovoli idejam, da v primernem času prerastejo v resničnost. Ker je hkrati tudi kraljica transformacij, bi rekla, da se boš imela super na potovanju, da se boš poglobila vase in da boš doživela izjemno lepo (notranjo in duhovno) transformacijo.

ang:

lepo, zelo lepo  ::)
bom spet kraljica  :D

hvala še enkrat Saška  :-*

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #551 on: October 21, 2010, 02:29:16 PM »

Ribica, tebi je padel Puščavski princ, ki ti sporoča, da če stvari zgledajo prelepo, da bi bile resnične, potem tudi so! Ne vidiš prave situacije, ker si zaslepljena. Poskušaj sprejeti dejstvo, da ima življenje vzpone in padce, ne pusti, da te vleče za nos.
Uf, tole pa bo težko razšifrirati. Zaslepljena? Da ima življenje vzpone in padce, vem, sem že občutila na svoji koži. Ampak zaslepljena, v zvezi s čim, kom...? Bom morala malce prespati, predihati....

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #552 on: October 21, 2010, 03:20:50 PM »

Tebi je padla The Sacred Union: partnership, romance
Vesolje ti sporoča, da nisi sama na poti življenja, temveč imaš ob sebi vedno Božanski duh. Je zalo pozitiven znak, da je na vidiku harmonično razmerje, poslovno, romantično, prijateljsko ali družinsko.

Ooo, Saša, že toooliko kamnov si mi odvalila od srca, da bom kar začela gradit hlevček.  ;)
Najlepša hvala!  :-* ang:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #553 on: October 25, 2010, 08:58:10 AM »
Vilinke so z mano, če bi kdo sporočilo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #554 on: October 25, 2010, 09:02:01 AM »
Vilinke so z mano, če bi kdo sporočilo.

jap prosim  :-*
www.Astro-Star.net