IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iiii, pa sem spet v vrsti..tokrat za samoroge Hvaaaalaaaaaa
Če nisem še prepozna, bi tudi jaz prosila za sporočilo samorogov...
Saša in samorogi, prosim še zame eno sporočilo.Hvala!
Sašenka, še jaz bi imela sporočilo samorogov. Najlepša hvala. Ti v kratkem napišem sporočilo kokoške.
Quote from: Nena on October 13, 2010, 10:37:48 AMIiii, pa sem spet v vrsti..tokrat za samoroge Hvaaaalaaaaaa Evo draga:ZAŽELI SI ŽELJOZaželi si nekaj in pričakuj samo najboljše. Pa ti maš same lepe karte
Lahko še za mé?
Quote from: ženska on October 13, 2010, 02:13:00 PMLahko še za mé? Ma še prašaš me, ti sam rec Evo:HELLO AND GOODBYEKmalu boš videla, da bo ta sprememba prinesla pozitivne stvari.Khm, tole pa še jst vem, za kaj se gre
Quote from: sasa on October 13, 2010, 02:29:35 PMQuote from: ženska on October 13, 2010, 02:13:00 PMLahko še za mé? Ma še prašaš me, ti sam rec Evo:HELLO AND GOODBYEKmalu boš videla, da bo ta sprememba prinesla pozitivne stvari.Khm, tole pa še jst vem, za kaj se gre Hvala ti. Mogoče bo to čiščenje vsega, kar ne potrebujem več?
Quote from: Pika on October 13, 2010, 11:35:04 AMSaša in samorogi, prosim še zame eno sporočilo.Hvala! VEDELA BOŠ ZJUTRAJKo se boš zbudila zjutraj, boš imela boljšo predstavo o tem, kaj ti je storiti. Do takrat pa se sprosti.
Quote from: Gaja on October 13, 2010, 12:21:49 PMSašenka, še jaz bi imela sporočilo samorogov. Najlepša hvala. Ti v kratkem napišem sporočilo kokoške. VESELO PRESENEČENJENekaj zelo dobrega se ti bo zgodilo.
Quote from: Fresita on October 13, 2010, 11:22:12 AMČe nisem še prepozna, bi tudi jaz prosila za sporočilo samorogov...Nisi prepozna:EN KORAK NAENKRATVeliko malih korakov je pot k uresničitvi velikih sanj.
eno dobro dušico bi prosila, kaj mi angeli sporočajo v tej meni nerazumljivi situaciji hvala