Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194830 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #465 on: October 15, 2010, 08:18:23 AM »
eno dobro dušico bi prosila, kaj mi angeli sporočajo v tej meni nerazumljivi situaciji  ::)

hvala  :-*

Evo draga:

LJUBEZEN OZDRAVLJA STRAH
Moč tvoje ljubezni lahko pomaga jeznim ljudem odpravljati njihov strah.

ang:

hvala Saša, kakšno sporočilo  :o
na tej točki sem ravno jaz tista, ki je jezna  ::)

:-* :-* :-*

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #466 on: October 16, 2010, 12:51:39 PM »
Včeraj sem kupila prvi komplet angelskih kart  ang: Nadangeli. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem naredila ta korak, saj sem prej vedno malo z razdalje gledala na te karte. Očitno sem se morala na začetku na drugačen način spoznavati z angelčki. Ampak zdaj se mi zdi, da se mi začenja še bolj intenzivno, oprijemljivo zavedanje sprememb. Res dobivam odgovore, ki so še bolj konkretni in na mestu ob določenem vprašanju. Se mi zdi, da kar dobim eno misel in zraven še slišim odgovor :)

Res je tole zabavno, ful uporabno in še splača se :)

Ampak kako fajn je živet v svojih prepričanjih in iluzijah, ko si lažeš da vse veš in kao obvladuješ svoje življenje...pa ja  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #467 on: October 16, 2010, 03:30:10 PM »
No, Tadeja, te vabim, da mi izvlečeš eno karto iz kupa in mi predaš sporočilo enega nadangela. Tudi meni so bile te karte prve, pred časom sem jim našla drugi dom, ker jih nisem več uporabljala.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #468 on: October 16, 2010, 10:08:09 PM »
Karte, ki mi jih je Gaja podarila, so moje prve karte  :-* :-* za kar sem ji iskreno hvaležna in se že veselim, da bom lahko delala z njimi.
Sicer jih nimam še v rokah (ker me čakajo doma), ko pa jih bom imela, ti bom, Gaja, izvlekla eno karto in predala sporočilo. :) Sicer je sodelovanje z angeli preko kart še novo zame, ampak mislim, da bo šlo  ;D

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #469 on: October 16, 2010, 11:46:51 PM »
Gaja, eno karto sem ti pa res izvlekla :) In sicer:  ang: OČISTIMO PROSTOR Nadangel Jofiel: "Znebite se šare, očistite energijo v svoji okolici in upoštevajte načela feng šuija." Torej - v vsakem primeru jutrišnje čiščenje, pa četudi je to zgolj vrtenje metle ali zračenje lahko pripomore k boljšemu dnevu  ;)

Zanimivo, da sva izbrale enake karte za začetek (jst sem jih imela kar nekaj na izbiro, ampak sem kar morala te izbrat :))

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #470 on: October 17, 2010, 11:57:11 PM »
Danes sem prvič delala s kartami Nadangela Mihaela (hvala Gaja :-* :-* :-*) in moram reči, da se kar ne morem načuditi...dobila sem odgovore, ki so bili tako zelo povezani s stvarmi, ki so me mučile...pa me zdaj sploh ne skrbijo več  ;D  8)
Kar mi je bilo tako prisrčno in nepričakovano je npr. to, da sem med mešanjem kart imela v mislih en kup vprašanj, ker sem pač razmišljala na splošno o trenutni situaciji v mojem življenju, potem mi ven padejo 3 karte, še eno sem izvlekla in sem si mislila, 'joj pa kaj tolko kart' in takoj zatem odgovor 'če si pa tolko stvari vprašala'  ;D :P

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #471 on: October 18, 2010, 12:13:12 AM »
Gaja, kot sem par postov nazaj obljubila, tole bo zate (je več kart, ker sta dve skočili iz kupa, ko sem mešala):

'Be gentle with yourself': Archangel Mihael is guiding you toward honoring your sensitivity-emotionally and physically. You've been pushing yourself too hard, while often berating yourself for 'imperfections', which are in your imagination. This card serves as a reminder that you're doing the best you can in the circumstances you're dealing with. So give yourself a break, slow down and be good to yourself.
'Lean on God and the Angels for support': You're strong and independent person, yet there are times when everyone needs support, and for you, that time is now. This card guids you to give this situation completely to God and the angels. If you try to single-handedly resolve it, you'll burden yourself with unnecessary worry, which also blocks you from experiencing the solution at hand. When you allow others to help and support you, you empower yourself!
'Explore your options': You've worked hard to make your current circumstances palatable, and now it's time to look at alternatives. Your coping and adaptation skills are admirable; however, Archangel Michael reminds you that it's important to be honest and authentic with yourself at all times. You don't need to compromise in any way, for Michael assures you that your needs will be met in a gentle and loving ways.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #472 on: October 18, 2010, 12:14:08 AM »
Gaja, kot sem par postov nazaj obljubila, tole bo zate (je več kart, ker sta dve skočili iz kupa, ko sem mešala):

'Be gentle with yourself': Archangel Mihael is guiding you toward honoring your sensitivity-emotionally and physically. You've been pushing yourself too hard, while often berating yourself for 'imperfections', which are in your imagination. This card serves as a reminder that you're doing the best you can in the circumstances you're dealing with. So give yourself a break, slow down and be good to yourself.
'Lean on God and the Angels for support': You're strong and independent person, yet there are times when everyone needs support, and for you, that time is now. This card guids you to give this situation completely to God and the angels. If you try to single-handedly resolve it, you'll burden yourself with unnecessary worry, which also blocks you from experiencing the solution at hand. When you allow others to help and support you, you empower yourself!
'Explore your options': You've worked hard to make your current circumstances palatable, and now it's time to look at alternatives. Your coping and adaptation skills are admirable; however, Archangel Michael reminds you that it's important to be honest and authentic with yourself at all times. You don't need to compromise in any way, for Michael assures you that your needs will be met in a gentle and loving ways.

No, pa še čudovita ura posta 12 13 12   :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #473 on: October 18, 2010, 01:14:03 AM »
Gaja, eno karto sem ti pa res izvlekla :) In sicer:  ang: OČISTIMO PROSTOR Nadangel Jofiel: "Znebite se šare, očistite energijo v svoji okolici in upoštevajte načela feng šuija." Torej - v vsakem primeru jutrišnje čiščenje, pa četudi je to zgolj vrtenje metle ali zračenje lahko pripomore k boljšemu dnevu  ;)

Zanimivo, da sva izbrale enake karte za začetek (jst sem jih imela kar nekaj na izbiro, ampak sem kar morala te izbrat :))

Hvala Tadeja. Ja, že nekaj časa se trudimo, da bi se znebili vseh oblačil, igrač in drugih zadev, ki so se nam nabrale v sedmih letih od sina. Saj bo, počasi se daleč pride. Če kdo rabi kakšno plišasto igračko ali kaj drugega za otroka, naj le pove.

Kart si nisem izbrala sama, ampak sem jih dobila kot del seminarja, ki sem se ga udeležila pred leti. Na začetku so mi zelo lepo služile, potem so pa začele prihajati druge in sem te vedno bolj zanemarjala. Vem, da osebi, ki jih je dobila od mene pridejo prav veliko bolj.

www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #474 on: October 18, 2010, 01:21:15 AM »

Fresita, hvala za ta čudovita sporočila. Ja, prvi dve karti držita kot pribito, me je Vesolje malce ustavilo ta vikend in sem veliko počivala, namesto da bi delala. Zadnja karta je precej močna in se nadangelu Mihaelu zahvaljujem zanjo. Pravkar si doživela ognjeni krst tukaj na forumu. Čestitke!  :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #475 on: October 18, 2010, 11:38:17 AM »

Hvala Tadeja. Ja, že nekaj časa se trudimo, da bi se znebili vseh oblačil, igrač in drugih zadev, ki so se nam nabrale v sedmih letih od sina. Saj bo, počasi se daleč pride. Če kdo rabi kakšno plišasto igračko ali kaj drugega za otroka, naj le pove.

Kart si nisem izbrala sama, ampak sem jih dobila kot del seminarja, ki sem se ga udeležila pred leti. Na začetku so mi zelo lepo služile, potem so pa začele prihajati druge in sem te vedno bolj zanemarjala. Vem, da osebi, ki jih je dobila od mene pridejo prav veliko bolj.

Prosim Gaja  :-* :-* :-*
lahko še kdaj ;)
Zdej poskušam dobit čim več sporočilc/namigov/prebliskov še poleg napisanega :) je res vedno bolj zabavno...

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #476 on: October 18, 2010, 11:58:52 AM »
Še jaz se priporočam za eno karto..sem trenutno ena tečka tečkasta  ::) :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #477 on: October 18, 2010, 02:04:27 PM »
Fresita, lepo prosim še zame eno. Imam določeno področje v mislih ...
9ZK 656

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #478 on: October 18, 2010, 03:26:58 PM »
Fresita, evo ti za vajo :) še men eno za eno posebno področje :P

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #479 on: October 18, 2010, 03:43:13 PM »
Še jaz se priporočam za eno karto..sem trenutno ena tečka tečkasta  ::) :-*

imam čas in sem se kar jst lotila dela :)

SKRBNOST: Nadangel Gabrijel:"Ko skrbite za otroka, skrbite za lastnega notranjega otroka. Ta hip je za vas pomembno, da počnete tako eno kot drugo."
Očitno se vse dogaja z razlogom  ang: ang: ang: