Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 8. del
pikica53:
Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala
Gaia:
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:02:05 PM ---
--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 12:57:48 PM ---Jane, lepo prosim še meni eno. :D
--- End quote ---
Seveda.
Kmalu bo poletje in takrat boš uživala sadove svojega trdega dela. Do takrat pa čim več krat uživaj na sončku ;)
--- End quote ---
Hvala, Jane. Ti mi ves čas vlečeš sonček. ;D
Jane:
--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 01:05:17 PM ---
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:02:05 PM ---
--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 12:57:48 PM ---Jane, lepo prosim še meni eno. :D
--- End quote ---
Seveda.
Kmalu bo poletje in takrat boš uživala sadove svojega trdega dela. Do takrat pa čim več krat uživaj na sončku ;)
--- End quote ---
Hvala, Jane. Ti mi ves čas vlečeš sonček. ;D
--- End quote ---
Ga že rabiš :) :-*
Jane:
--- Quote from: pikica53 on December 27, 2010, 01:04:37 PM ---Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala
--- End quote ---
Tebi je padla karta, da si naraven zdravilec in učitelj. V sebi sposobnosti zdraviteljstva in sposobnost tudi drugim pomagati, zato bodi v ppomoč nekomu, ki te bo kmalu potreboval.
Tejka:
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:16:16 PM ---
--- Quote from: pikica53 on December 27, 2010, 01:04:37 PM ---Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala
--- End quote ---
Tebi je padla karta, da si naraven zdravilec in učitelj. V sebi sposobnosti zdraviteljstva in sposobnost tudi drugim pomagati, zato bodi v ppomoč nekomu, ki te bo kmalu potreboval.
--- End quote ---
Uuuuuuuuu kakšna ura ;) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version