Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (196/206) > >>

pikica53:
Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala

Gaia:

--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:02:05 PM ---
--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 12:57:48 PM ---Jane, lepo prosim še meni eno. :D

--- End quote ---

Seveda.
Kmalu bo poletje in takrat boš uživala sadove svojega trdega dela. Do takrat pa čim več krat uživaj na sončku  ;)

--- End quote ---

Hvala, Jane. Ti mi ves čas vlečeš sonček. ;D

Jane:

--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 01:05:17 PM ---
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:02:05 PM ---
--- Quote from: Gaja on December 27, 2010, 12:57:48 PM ---Jane, lepo prosim še meni eno. :D

--- End quote ---

Seveda.
Kmalu bo poletje in takrat boš uživala sadove svojega trdega dela. Do takrat pa čim več krat uživaj na sončku  ;)

--- End quote ---

Hvala, Jane. Ti mi ves čas vlečeš sonček. ;D

--- End quote ---

Ga že rabiš  :)  :-*

Jane:

--- Quote from: pikica53 on December 27, 2010, 01:04:37 PM ---Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala

--- End quote ---

Tebi je padla karta, da si naraven zdravilec in učitelj. V sebi sposobnosti zdraviteljstva in sposobnost tudi drugim pomagati, zato bodi v ppomoč nekomu, ki te bo kmalu potreboval.

Tejka:

--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:16:16 PM ---
--- Quote from: pikica53 on December 27, 2010, 01:04:37 PM ---Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala

--- End quote ---

Tebi je padla karta, da si naraven zdravilec in učitelj. V sebi sposobnosti zdraviteljstva in sposobnost tudi drugim pomagati, zato bodi v ppomoč nekomu, ki te bo kmalu potreboval.

--- End quote ---

Uuuuuuuuu kakšna ura ;) :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version