Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 8. del

<< < (197/206) > >>

pikica53:

--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:16:16 PM ---
--- Quote from: pikica53 on December 27, 2010, 01:04:37 PM ---Jane, če utegneš, te prosim še meni za eno karto.... hvala

--- End quote ---

Tebi je padla karta, da si naraven zdravilec in učitelj. V sebi sposobnosti zdraviteljstva in sposobnost tudi drugim pomagati, zato bodi v ppomoč nekomu, ki te bo kmalu potreboval.

--- End quote ---

Hvala Jane  :-*, se moram zamisliti nad tem sporočilom, ni bilo prvo  :o take vrste, bo treba res resno vzeti sporočila ??? in ukrepati  :)

sasa:

--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 01:00:31 PM ---
--- Quote from: sasa on December 27, 2010, 12:57:03 PM ---Jane, kaj če bi še meni vrgla kartico  ;D
 :-*

--- End quote ---

Seveda dragica. Zate tvegaj v karijeri. Rada bi naredila spremembo v karijeri, tvoje "poslovne2 ideje so prave, zaupaj jim in se prepusti. Kmalu boš prejela povabilo za novo službo, napredovanje ali kakšno drugo spremembo.

--- End quote ---

Woohoo!  8)

Deal! Te pol častim pijačo  ;D

Škratinja Nagaya:
Draga Jane,
prosim še zame eno karto. Kaj naj vem o trenutni situaciji? Jezna sem kot ris.  >:(
Hvala!  :-*

sandry_ca:

--- Quote from: sandry_ca on December 27, 2010, 12:38:15 PM ---
--- Quote from: Jane on December 27, 2010, 12:36:03 PM ---Greš na astro.com tam izbereš natalno karto s tranziti in progresijami, jo shraniš recimo na shrani.si in pripopaš v svoj podpis.  ;)

--- End quote ---

hvala  ;D

--- End quote ---

JOJ Jane..js nikakor ne najdem kje bi lahko na tisti strani lahko izdelala karto..mi lahko kako pomagaš?
Hvala :-*

Škratinja Nagaya:
Sandrica, če prav berem, iščeš link za svojo karto.
Lahko poskusiš na
www.astrodienst.com
Tam greš na free-horoscopes in klikneš na "personal portrait". Zgoraj vidiš "add a new person", klikneš in vtipkaš podatke.
In tako naprej.
Ko imaš enkrat podatke noter, lahko izbereš na levi pod "free horoskopes" - "chart drawing". Izriše ti karto.
Če hočeš karto s progresijami, greš zgoraj na "free horoscopes" in greš dol, dol, dol na "extended chart selection". Tam poiščeš "type of chart" in izbereš "natal, tranzits and progressions".
Upam, da bo šlo.
 ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version