IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Saša, še jaz prosim za karto..mam trenutno pestro
Hvala Sasa
Quote from: Pika on August 31, 2010, 12:49:13 PMProsim, Saša, za eno karto. Kako naj ukrepam v trenutni situaciji? Partnersko področje in vse, kar sodi zraven.Najlepša hvala!MARIJA MAGDALENABrezpogojna ljubezen: Ljubite sebe, druge in vsako situacijo, ne glede na zunanjo podobo.
Prosim, Saša, za eno karto. Kako naj ukrepam v trenutni situaciji? Partnersko področje in vse, kar sodi zraven.Najlepša hvala!
Quote from: Nena on August 31, 2010, 01:19:02 PMSaša, jaz tudi prooooooosim AERACURARazcvet: Šele začeli ste, zato bodite potrpežljivi sami s seboj in z napredkom ter ne obupajte.
Saša, jaz tudi prooooooosim
Quote from: sasa on August 31, 2010, 02:58:58 PMQuote from: Nena on August 31, 2010, 01:19:02 PMSaša, jaz tudi prooooooosim AERACURARazcvet: Šele začeli ste, zato bodite potrpežljivi sami s seboj in z napredkom ter ne obupajte.Hvala draga
Quote from: Tea on August 31, 2010, 01:38:42 PMSaša, če si še na volji, prosim tudi jaz za eno karto METULJNA DEVICAPreobrazba: Prav sedaj doživljate ogromno spremembo, ki vam prinaša velik blagoslov.
Saša, če si še na volji, prosim tudi jaz za eno karto
Ženska FLOWER POWERV tej situaciji ti lahko pomagata zdravilna moč rož in dreves. Pojdi malo v naravo, uporabljaj esecnce rož ali pa se odloči študirati aromaterapijo.