9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on September 06, 2010, 12:49:29 PMDaia zate:A NEW DAWNNajtežje je sedaj za teboj in nove pozitivne izkušnje so na vidiku. Sprosti se in uživaj.Nena krasno!
Daia zate:A NEW DAWNNajtežje je sedaj za teboj in nove pozitivne izkušnje so na vidiku. Sprosti se in uživaj.
Quote from: ribica on September 06, 2010, 03:41:03 PMTudi jaz bi prosila za eno karto. Služba me zanima.Zate ribica pa tole:SET YOUR SIGHTS HIGHERPostavi svoja merila višje in pričakuj več zase. Ne ustavi se! Posezi po zvezdah, zavedaj se, da si sposobna in si zaslužiš vso obilje ter odpri svoje roke sprejemnju daril.
Tudi jaz bi prosila za eno karto. Služba me zanima.
Hvala Daia.
SPUSTIKo spustiš potrebo po nadzoru, bodo tvoje sproščene energije hitro privabile tvoje želje.
Lahko še meni eno, ustvarjam ene premike na ljubezenskem področju
Quote from: Zarja on September 09, 2010, 09:12:31 AMLahko še meni eno, ustvarjam ene premike na ljubezenskem področju Hm..padli karti OTROCI in POROKA OTROCITvoja povezava z otroki je del tvojega življenjsega poslanstva.POROKAVile se ti pridružujejo pri poročnem slavju.