Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #105 on: September 11, 2010, 12:57:45 PM »
Če bo kdo pri volji, bi prosila za eno poslovno vodstvo!
Najlepša hvala!
(p.s. vem, da skoz sprašujem, ampak resnično rabim! Hvala!)
 :-* ang:

Sem povprašala za tvoj posel in dobila sporočila:

Sledi svojemu cilju.

YOU`VE GOT POWER
Uporabi svoje sposobnosti za razrešitev te situacije. Ti to zmoreš! Morda se zadnje čase počutiš kot žrtev in zato te vile želijo spomniti, da imaš močne osebnostne potenciale. Samo zaupati moraš. Opusti občutke krivde in se osredotoči na rešitve. Sledi svojemu notranjemu vodstvu, delaj na sebi, nba svoji psihični in fizični moči in spregovori o svoji resnici sebi in drugim.

SPRING
Odgovori na tvoje pri/prošnje se bodo pojavili v pomladanskih mesecih. Do takrat delaj na zaupanju, veri in prepusti svoje skrbi vilam, ki ti zagotavljajo, da si na poti uresničitve tvojih želja, le da to tebi sedaj še ni vidno.

Uaauuu, Taja! Me je kar na rit vrglo.  ;D
Najlepša hvala, tole sem res potrebovala!  :-* :-*
Lep dan ti želim!

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #106 on: September 11, 2010, 08:05:52 PM »
Jaz pa prosim za eno karto, za vodstvo v življenju.
Da vem kaj naj naredim naprej, da bom lažje prebrodila situacijo :-) ;D ;D

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: September 11, 2010, 08:24:19 PM »
Mitra zate je padla karta:

AFIRMACIJE

Da dvigneš svoje misli in energijo na višjo raven in da začneš privabljati vse kar si želiš, uporabljaj pozitivne afirmacije. Trenutno si nečesa močno želiš, da čim hitreje zmanifestiraš željeno ohrani pozitivne misli. Situacija je odvisna od tvojega optimizma.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: September 11, 2010, 11:05:39 PM »
A lahko tudi jaz vprašam?  ang:  Kaj mi sporočajo angeli, da mi ne uspe jih razumeti :-\ Kaj bi morala vedeti, da se bo situacija razrešila?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #109 on: September 12, 2010, 12:13:47 PM »
A lahko tudi jaz vprašam?  ang:  Kaj mi sporočajo angeli, da mi ne uspe jih razumeti :-\ Kaj bi morala vedeti, da se bo situacija razrešila?

glej Fresita, ne trudi se tako močno vse naenkrat razumet...je nemogoče...dobivaš sporočila postopoma...step by step...vse ob svojem času, ko zadeva dozori in ko boš ti odprta in pripravljena razumeti..

Preden greš spat se pogovarjaj s svojim vodnikom in ga vprašaj oz. prosi, naj ti poda sporočila na tebi razumljiv način...boš videla...sčasoma ti bo jasno, ko boš pozorna na vse oblike njihovega sporočanja ( sanje, ponavljajoče misli, ideje, številke, znamenja v obliki ljudi, živali, predmetov it..). Ko povezuješ dogodke, misli....resnično spoznaš, da je vse povezano in da od povsod dobivaš sporočilo, katerega naj bi dobila.

Torej poglejva, kaj ti v tem trenutku sporočajo vile:

CHILDREN
Tvoja povezava z otroki je del tvojega življenjskega namena, poti. Si v povezavi z njimi, zato bodi pozorna na vsa znamenja in lastno intuicijo v povezavi z otroki.

Tvoja življ.naloga je tudi, da delaš z otroki. ( mogoče poklicno  ;) ). Energija zanositve te obdaja.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #110 on: September 12, 2010, 01:30:27 PM »
Taja, lepo bi te prosila za sporočilo angelov na moje vprašanje "kaj mi svetujejo glede uresničitve mojih sanj".

Hvala ti iz srca :-* ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #111 on: September 12, 2010, 02:03:42 PM »
Taja, lepo bi te prosila za sporočilo angelov na moje vprašanje "kaj mi svetujejo glede uresničitve mojih sanj".

z veseljem Princes  :-*

Vile ti na to vprašanje sporočajo naslednje:

IMAŠ MOČ ( med mešanjem je odletela na drug konec sobe  ;) )
Spominjajo te na lastno moč, ki je v tebi. Bolj močna si, kot se zavedaš v tem trenutku v zvezi s to situacijo. Nisi nemočna, imaš neverejtno osebno moč, katero uporabi za uresničitev teh sanj, želja. Samo verjetni moraš in zaupati. Spregovori o svoji resnici, o teh željah sama se seboj in s tistimi najbližjimi.

ZDRAVLJENJE, ZDRAVLJENI, ZDRAVILEC
Glede  tvojih sanj in uresničitve le teh te obdaja energija zdravljenja. Tvoje molitve so bile slišane in prejemaš že v tem trenutku odgovore. Imaš zdraviteljske sposobnosti, katere uporabi za dobro v smeri uresničitve teh sanj, kot tudi v pomoč drugim ljudem. Si torej v procesu zdravljenja, ki poteka prav sedaj.

Morske deklice in delfinčki pa ti sporočajo:

OSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATI
Nekdo ti želi pomagati. Premisli, kdo bi to lahko bil, in naveži stik z njim/njo. Lahko je to tudi oseba, ki jo boš šele spoznala. Bodi odprta za sprejemanje pomoči od drugih, predvsem pa se prepričaj, da boš o svojih željah spregovorila na glas, da jih bodo drugi slišali in na tak način bo lažje prišlo do uresničitve tvojih sanj.

ang:
« Last Edit: September 12, 2010, 02:07:16 PM by taja6 »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #112 on: September 12, 2010, 04:54:51 PM »

z veseljem Princes  :-*

Vile ti na to vprašanje sporočajo naslednje:

IMAŠ MOČ ( med mešanjem je odletela na drug konec sobe  ;) )
Spominjajo te na lastno moč, ki je v tebi. Bolj močna si, kot se zavedaš v tem trenutku v zvezi s to situacijo. Nisi nemočna, imaš neverejtno osebno moč, katero uporabi za uresničitev teh sanj, želja. Samo verjetni moraš in zaupati. Spregovori o svoji resnici, o teh željah sama se seboj in s tistimi najbližjimi.

ZDRAVLJENJE, ZDRAVLJENI, ZDRAVILEC
Glede  tvojih sanj in uresničitve le teh te obdaja energija zdravljenja. Tvoje molitve so bile slišane in prejemaš že v tem trenutku odgovore. Imaš zdraviteljske sposobnosti, katere uporabi za dobro v smeri uresničitve teh sanj, kot tudi v pomoč drugim ljudem. Si torej v procesu zdravljenja, ki poteka prav sedaj.

Morske deklice in delfinčki pa ti sporočajo:

OSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATI
Nekdo ti želi pomagati. Premisli, kdo bi to lahko bil, in naveži stik z njim/njo. Lahko je to tudi oseba, ki jo boš šele spoznala. Bodi odprta za sprejemanje pomoči od drugih, predvsem pa se prepričaj, da boš o svojih željah spregovorila na glas, da jih bodo drugi slišali in na tak način bo lažje prišlo do uresničitve tvojih sanj.

ang:

Taja, iz srca hvala ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #113 on: September 12, 2010, 06:41:32 PM »
A lahko še zame eno prosim. sem nekak žalostna pa potrta....je petek za mano prišel, ni šlo vse po planih :S

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #114 on: September 12, 2010, 07:08:04 PM »
A lahko še zame eno prosim. sem nekak žalostna pa potrta....je petek za mano prišel, ni šlo vse po planih :S

Zarja, vile ti sporočajo:

POLETJE
Sprašuješ se, kdaj se bodo tvoje želje manifestirale; vile ti sporočajo in zagotavljajo, da so bile tvoje želje, prošnje uslišane in v ozadju že potekajo priprave na to, da se uresničijo v pravem času in to bo zagotovo v poletnem času. Dobre zate v tem trenutku bi bile počitnice nekje na toplem ali da se malce pogreješ na toplem soncu.  ;)

Morske deklice ti sporočajo:

ZAUPANJE
Vedi, da si zaupaš samo dobro. Skušaj se znebiti mišljenja, da si nekaj ne zaslužiš. Dovoli si sprejeti pomoč drugih inna ta način tudi ti pomagaš drugim. Sprejmi vse dobro in uporabi besede: Hvala za vse darove, ki sem jih prejela. Hvaležno jih sprejemam v dobro vseh.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: September 12, 2010, 08:30:25 PM »

Zarja, vile ti sporočajo:

POLETJE
Sprašuješ se, kdaj se bodo tvoje želje manifestirale; vile ti sporočajo in zagotavljajo, da so bile tvoje želje, prošnje uslišane in v ozadju že potekajo priprave na to, da se uresničijo v pravem času in to bo zagotovo v poletnem času. Dobre zate v tem trenutku bi bile počitnice nekje na toplem ali da se malce pogreješ na toplem soncu.  ;)

Morske deklice ti sporočajo:

ZAUPANJE
Vedi, da si zaupaš samo dobro. Skušaj se znebiti mišljenja, da si nekaj ne zaslužiš. Dovoli si sprejeti pomoč drugih inna ta način tudi ti pomagaš drugim. Sprejmi vse dobro in uporabi besede: Hvala za vse darove, ki sem jih prejela. Hvaležno jih sprejemam v dobro vseh.

8) :-*
Jp, vse to se sprašujem. sem šla ven na eno kavico, sem si mal zbistrila glavo. Pa še sporočilo vil me je v dobro voljo spravilo, glede na to kaj smo prejšni teden manifestirali :P

hvala taja

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #116 on: September 12, 2010, 08:57:29 PM »
Ojla! A lahko še jaz vprašam glede mojega samozdravljenja? Mi bo končno uspelo?

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: September 12, 2010, 10:23:56 PM »
Taja6, iz srca hvala za razlago :-* Ja, potrpežljivost...to mi tudi mož pravi, da se moram naučiti  ;D
Moja 'težava' je, da se vedno sprašujem, kako naj vem, da je to sporočilo mojega vodnika in ne le moja domišljija ???

Danes sem na poti v službo razmišljala o tem in sem si rekla, da bi bilo lepo dobiti še kakšno znamenje, razmišljala sem, da zakaj vsi dobivajo neka znamenja kot npr. perje, oblaki v obliki angelov ipd. No, po službi sem si šla spočiti možgane in na sprehodu skozi gozd, ko sem se vračala, opazim na tleh eno perje!! Okoli in okoli nobenega perja, potem pa na potki pred mano to peresce, da sem skakala od navdušenja, so me verjetno malo čudno gledali kako poskakujem sredi poti, ampak je bilo vredno ;D  8)

Glede otrok pa, zdaj mi je malo bolj jasno zakaj mali otroci vedno bulijo vame in se mi smejijo, mogoče je res kaj na tem :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #118 on: September 14, 2010, 09:58:21 AM »
Heej!

Danes se pa jaz priporočam za eno karto, za točno določeno področje, če jih ma kdo pri roki.  :-*
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #119 on: September 14, 2010, 01:01:21 PM »
Heej!

Danes se pa jaz priporočam za eno karto, za točno določeno področje, če jih ma kdo pri roki.  :-*

Izvoli Saška:

Self-forgiveness

Odpusti staro krivdo in se spomni, da si popoln Božji otrok. Krivda je nasprotje ljubezni, ki ne pomaga ničemur in nikomur, medtem ko tvoja Božanska ljubezen pomaga vsakomur, kjerkoli. Rada se imej in veliko se smej ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115