Taja, lepo bi te prosila za sporočilo angelov na moje vprašanje "kaj mi svetujejo glede uresničitve mojih sanj".
Hvala ti iz srca

z veseljem Princes

Vile ti na to vprašanje sporočajo naslednje:
IMAŠ MOČ ( med mešanjem je odletela na drug konec sobe

)
Spominjajo te na lastno moč, ki je v tebi. Bolj močna si, kot se zavedaš v tem trenutku v zvezi s to situacijo. Nisi nemočna, imaš neverejtno osebno moč, katero uporabi za uresničitev teh sanj, želja. Samo verjetni moraš in zaupati. Spregovori o svoji resnici, o teh željah sama se seboj in s tistimi najbližjimi.
ZDRAVLJENJE, ZDRAVLJENI, ZDRAVILEC
Glede tvojih sanj in uresničitve le teh te obdaja energija zdravljenja. Tvoje molitve so bile slišane in prejemaš že v tem trenutku odgovore. Imaš zdraviteljske sposobnosti, katere uporabi za dobro v smeri uresničitve teh sanj, kot tudi v pomoč drugim ljudem. Si torej v procesu zdravljenja, ki poteka prav sedaj.
Morske deklice in delfinčki pa ti sporočajo:
OSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATI
Nekdo ti želi pomagati. Premisli, kdo bi to lahko bil, in naveži stik z njim/njo. Lahko je to tudi oseba, ki jo boš šele spoznala. Bodi odprta za sprejemanje pomoči od drugih, predvsem pa se prepričaj, da boš o svojih željah spregovorila na glas, da jih bodo drugi slišali in na tak način bo lažje prišlo do uresničitve tvojih sanj.