PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
GAJAS tabo je danes N.Mihael, ki ti sporoča, da si nadvse ljubljena
Quote from: Tea on September 28, 2010, 12:39:13 PMGAJAS tabo je danes N.Mihael, ki ti sporoča, da si nadvse ljubljena Hvala, draga, se me je res dotaknil. Vem, da me pogreša in jaz njega. Veseli me, da mi telepatsko bereš misli.
Quote from: Daia* on September 28, 2010, 12:34:09 PMTea, te še jaz pocukam za rokav prosim Potrebno bo očistiti tebe in svet okrog tebe ......... Pokliči nadanegela Metatrona, da ti pri tem pomaga s svetimi geometrijskimi liki. Lahko si narišeš tudi kakšno mandalo ....... BDV sem ravno pri tem delu
Tea, te še jaz pocukam za rokav prosim
Quote from: Zarja on September 28, 2010, 11:27:26 AMUf, ma kdo kako karte sabo dons mi stvari nekak ne gredo tako kot bi želela, pa me zanima če se bo do večera kej poštimal nadangel Zadkiel ti priproča, da postaneš prizaneslivejša do sebe, drugih in situacije, ki je nastala ............Vse je tako kot mora bitiZadkielovo ime pomeni "Pravičnost Boga" - torej bo poskrbel da bodo potrebe vpletenih zadovoljene.
Uf, ma kdo kako karte sabo dons mi stvari nekak ne gredo tako kot bi želela, pa me zanima če se bo do večera kej poštimal
Quote from: Nena on September 28, 2010, 12:31:21 PMTea, jaz bi tud eno prosila. Nadangel Arier /Arielčica/Če želiš poskrbeti za svoje materialne potrebe, potem sledi svoji intuiciji in uresniči svoje skrite sanje Joj, Nena, draga ... podobna sporočilca pa dobivaš že nekaj časa
Tea, jaz bi tud eno prosila.
Quote from: Tea on September 28, 2010, 12:34:45 PMQuote from: Nena on September 28, 2010, 12:31:21 PMTea, jaz bi tud eno prosila. Nadangel Arier /Arielčica/Če želiš poskrbeti za svoje materialne potrebe, potem sledi svoji intuiciji in uresniči svoje skrite sanje Joj, Nena, draga ... podobna sporočilca pa dobivaš že nekaj časa Hvala Tea Očitno se premikam polžje počasi
Quote from: Tea on September 28, 2010, 12:36:35 PMQuote from: Daia* on September 28, 2010, 12:34:09 PMTea, te še jaz pocukam za rokav prosim Potrebno bo očistiti tebe in svet okrog tebe ......... Pokliči nadanegela Metatrona, da ti pri tem pomaga s svetimi geometrijskimi liki. Lahko si narišeš tudi kakšno mandalo ....... BDV sem ravno pri tem delu Pa ravno dans razmišljala, da si morm ma eterične vezi porezat in se energetsko ščistit Super in hvala.Naj ti mandale lepo uspejo
meni se zdi, da se preveč razdajaš
Quote from: Nena on September 28, 2010, 12:57:31 PMQuote from: Tea on September 28, 2010, 12:34:45 PMQuote from: Nena on September 28, 2010, 12:31:21 PMTea, jaz bi tud eno prosila. Nadangel Arier /Arielčica/Če želiš poskrbeti za svoje materialne potrebe, potem sledi svoji intuiciji in uresniči svoje skrite sanje Joj, Nena, draga ... podobna sporočilca pa dobivaš že nekaj časa Hvala Tea Očitno se premikam polžje počasi Tudi počasi se daleč pride.
Lahko še jaz prosim za eno kartico?