9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
a je kdo blizu da potegne kkšno karto zame imam določeno situacijo v glavi ???Hvala Sandra
A bi kdo potegnil kakšno karto zame? zanima me predvsem ali bi šla k eni osebi na obisk ali ne? Ali nam ta oseba hoče na kakršen koli način škoditi?
Jaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!
Quote from: Pika on December 15, 2010, 04:02:42 PMJaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!Pika tebi je kar sama padla ven karta, da moraš vaditi, vaditi, vaditi. Vile vedo, da si želiš nečesa novega in so ti pri tem prupravljenje pomagati, ti pa novemu projektu posveti nekaj časa na dan, da boš ratala mojster
Quote from: sandry_ca on December 12, 2010, 08:36:48 PMa je kdo blizu da potegne kkšno karto zame imam določeno situacijo v glavi ???Hvala SandraVile ti svetujejo, da se fizično okrepiš. Ko boš krepila telo, boš krepila tudi duha in uspeh na vseh področjih je potem zagotovljen. Pojdi telovadit, vpiši se na jogo, teči...delaj kar ti srce poželi.
Jane, še jaz prosim za eno vilinsko karto, ko jih imaš ravno pri roki.
Jane, oprosti, ker te spet gnjavim..danes se pogovarjajo o meni glede ene sluzbe, ki me zelo mika..mi lahko preda sporocilo vil, katerim mislim, da bi blo tudi vsec, da dobim ta siht
Quote from: Daia* on December 16, 2010, 09:28:37 AMJane, oprosti, ker te spet gnjavim..danes se pogovarjajo o meni glede ene sluzbe, ki me zelo mika..mi lahko preda sporocilo vil, katerim mislim, da bi blo tudi vsec, da dobim ta siht kako prava karta ti je padla...itak Nova karijera. Vesolje in vile delajo na tem, da ugodijo tvojim željam po karieri, ki te bo izpopolnjevala. Ta karta te opominja, da obdrži svoje misli pozitivne in nadaljuj s svojim početjem kot je manifestiranju nove službe, še naprej in služba bo kmalu tvoja.