9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on December 16, 2010, 09:03:00 AMJane, še jaz prosim za eno vilinsko karto, ko jih imaš ravno pri roki. Vile se zavedajo kako zelo ti manjka toplote, zato razmisli o kakšnih počitnicah na toplejšem kraju, pojdi v savno ali se naužij snončnih žarkov.
Jane, še jaz prosim za eno vilinsko karto, ko jih imaš ravno pri roki.
Quote from: Zarja on December 16, 2010, 12:49:36 PMo vile zlate, jane, a si še blizu, jst sem malo žiučna zaradi sobote, pa me zanima kaj pravijo vile Kaj pa imaš v soboto, a se poročiš No v soboto se boš imela odlično in se boš zabavala;)
o vile zlate, jane, a si še blizu, jst sem malo žiučna zaradi sobote, pa me zanima kaj pravijo vile
Quote from: Pika on December 16, 2010, 08:47:34 AMQuote from: Jane on December 16, 2010, 07:36:22 AMQuote from: Pika on December 15, 2010, 04:02:42 PMJaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!Pika tebi je kar sama padla ven karta, da moraš vaditi, vaditi, vaditi. Vile vedo, da si želiš nečesa novega in so ti pri tem prupravljenje pomagati, ti pa novemu projektu posveti nekaj časa na dan, da boš ratala mojster O, fino. Hvala, Jane! Jane, sestanek na zgornjo temo mi je ravnokar posesal vso energijo. Prosila bi za še eno karto. Je to dejansko dobra naveza in so problemi v moji glavi? Najlepša hvala!
Quote from: Jane on December 16, 2010, 07:36:22 AMQuote from: Pika on December 15, 2010, 04:02:42 PMJaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!Pika tebi je kar sama padla ven karta, da moraš vaditi, vaditi, vaditi. Vile vedo, da si želiš nečesa novega in so ti pri tem prupravljenje pomagati, ti pa novemu projektu posveti nekaj časa na dan, da boš ratala mojster O, fino. Hvala, Jane!
Quote from: Pika on December 15, 2010, 04:02:42 PMJaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!Pika tebi je kar sama padla ven karta, da moraš vaditi, vaditi, vaditi. Vile vedo, da si želiš nečesa novega in so ti pri tem prupravljenje pomagati, ti pa novemu projektu posveti nekaj časa na dan, da boš ratala mojster
Jaz bi tudi prosila za eno karto. Vprašanje imam v mislih.Hvala!
Jane, lahko, lepo prosim, še zame eno?
Jane, tudi jaz bi te prosila
Jaz tudi eno Jane, prosim
Quote from: sandry_ca on December 17, 2010, 12:15:54 PMJane, tudi jaz bi te prosila Situacija v kateri se nahajaš ima zdravilni namen. Ker imaš veliko moč si lahko pomagaš sama, kakor tudi drugim prebroditi določene težave.
Quote from: Nena on December 17, 2010, 12:19:39 PMJaz tudi eno Jane, prosim Zapusti vse situacije, dogodke in ljudi, ki te obremenjujejo. Zdaj je pravi trenutek, da greš in uresničiš svoje sanje.
Quote from: ženska on December 16, 2010, 02:23:42 PMJane, lahko, lepo prosim, še zame eno? Tebi bom pa nehala metat...karta nosečnost in sin....tako da draga moja, očitno boš enkrat v kratkem res noseča