Šele junija! 
Ampak najbrž bom že kaj prej pripravljena na izstrelitev?
na tvojem mestu, se sploh ne bi sekirala.
Če bi se spremembe dogodile takoj po mrku - bi bilo OK /kar se službe tiče mislim/
Zdaj pa je čist vseeno, če se ne - počivaj in se ne daj motit - itak se ne bi obneslo
Pa delaj kaj na črno
za to imaš pa odlične priložnosti
Davčna naj pa zamiži na tole pisanje hihi
Je opcija na črno.

Malo za sproti bi bilo ...
Včeraj sem zapadla v nek pesimizem ... Danes novi plani. Da bom najprej par dni počela 0, potem, odvisno od počutja že kaj ... Silila se pa ne bom v nič. Zdaj lahko počnem stvari, ki jih sicer ne bi. Mogla bi se že enkrat včlanit v knjižnico ...
Mimogrede, kakšno zanimivo naključje. Včeraj sva z mojim gledala tarot in sem mu kar nekaj težila, naj gleda zase, glede kariere, kdaj in kam bo napredoval - da se mi zdi, da bo prilezel visoko. Pa še sanjalo se mu je nekaj dni zapored, da vozi avtobus, na katerem so sodelavci in nekateri znanci in da si volan izmenjuje s svojo šefico. Da ona vozi, ko je cesta lepa, ona pa, ko pride težaven teren. Sem mu razložila, da to pomeni, da on rešuje težave, da ji je enakovreden in da se veliko ljudi zanaša nanj in mu zaupa.
Potem pa preberem letno napoved za

...

Vi si boste želeli promovirati vaš posel ali sposobnosti, vašo kariero osvetliti, dogodki bodo tudi zelo javni, leto na nek način orisuje in opisuje vašo javno podobo. Čas je primeren tudi za razmislek o novih projektih, novem poslu ali za postavljanje ciljev v karieri, ki so nekoliko drugačni od dosedanjih. Rezultati bodo vidni že v decembru 2014.
To je leto, ko boste bolje pazili na svojo prezentacijo v družbeno-socialnem kontekstu. Lahko se na nek način odločite tudi za večjo udejstvovanje na tem področju, morebiti vas bo začela zanimati politika ali pa boste imeli več opravkov z avtoriteto, vodilnimi vlogami, lahko se vaše ime pojavi v časopisu ali v drugih medijih.