9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on September 11, 2014, 07:58:40 PMOooo, Tea, kar za dva meseca. Hvala!Za posel ravno to, kar bi se moglo dogajat ... ja tud zame velja hehe
Oooo, Tea, kar za dva meseca. Hvala!Za posel ravno to, kar bi se moglo dogajat ...
Jane, si ne predstavljam več. Smo bili par dni skupaj na morju. Me je tamala čist zmatrala hihi
HOROSKOP ZA SEPTEMBEROVENLjubezenVaš vladar Mars vam bo mesec september podaljšal v strastna ljubezenska doživetja. Željne novega bo podpiral tudi Jupiter, planet sreče in blagostanja. Simpatija v službi je mogoča.PoselAktivno se boste podali v prvi popočitniški mesec. Dogovori s poslovnimi partnerji bodo v teku, lahko pričakujete tudi službeno pot v tujino ali več kontaktov s tujino.PočutjeDelovno. Energije bo dovolj, le ob polni luni na začetku meseca poskrbite tudi za počitek, mir in relaksacijo.LEVLjubezenJupiter v vašem znamenju vas dela optimistične in širokosrčne, žarite, kar opazijo tudi drugi. Družabno boste uspešni, v ljubezenskem smislu pa lahko pričakujete kar nekaj povabil na zmenek.PoselKar precej zaposlen in družaben mesec, poln novih dogovorov in priložnosti, nekoliko drugačen, kot ga boste pričakovali po počitnicah. Finančno boste uspešni.PočutjePoskrbite za koleno in hrbtenico, če imate tudi sicer s tem težave.
RIBIZajelo vas bo za vas nenavadno strastno razpoloženje, morebiti je čas, da svoj odnos okronate z obredom. Ma ne mi rečt, da se bo mojemu malo zmešalo. Drugače pa lep horoskop, mi je všeč.
jap, od glave do pete... saj ne vem tocno ce je to dobro al slabo. Ampak prva misel ki me sine ob tem je, da jih je nmogoce "ujeti" ...