Author Topic: Novičke na www.Astro-star.net 4. del  (Read 203576 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Novičke na www.Astro-star.net 4. del
« Reply #465 on: November 03, 2014, 04:16:35 PM »
Kdaj mamo v Kranju? Si moram na koledar označit, upam samo da ni 28/29

V kranju je 21.

Super se vidmo po vsej verjetnosti :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #466 on: November 04, 2014, 06:15:33 AM »
super  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #467 on: November 04, 2014, 06:36:40 PM »
Ja madona.....sej si čist zravn mene v četrtek?!?! V Šentvidu?!
:)

Dobr da nisem zamudila....štor babji...
 :o ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #468 on: November 05, 2014, 06:26:23 AM »
Ja madona.....sej si čist zravn mene v četrtek?!?! V Šentvidu?!
:)

Dobr da nisem zamudila....štor babji...
 :o ;D

se vidimo  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #469 on: November 05, 2014, 08:15:37 AM »
Sem šla prebrat letni horoskop - moj kar drži  ;)

ŠKORPIJON

Ljubezen

Vezani ali tisti, ki si ljubezen in partnerstvo šele iščete, boste v letu 2014 največ pozornosti namenili prav odnosom, pa naj bo to osebnim ali pa poslovno partnerskim, odnosom v službi in med sodelavci – za nekatere bo šlo lahko tudi za skrivnostno razmerje, ki bi se lahko odvijalo prav na delovnem mestu in bi zahtevalo skrivnost. Vsekakor pa bi se razmerje lahko končalo že v jesenskem času, zato previdnost z razkritji in odločitvami.
Veliko lažje se boste odločali od avgusta dalje, še posebno pa v mesecu oktobru, ko boste pozornost bolj usmerjali vase in bodo vaše želje bolj pomembne, kot želje drugih. Vsekakor se bo takrat začel vaš proces preobrazbe, na nek način »novo rojstvo«, s tem pa se spremeni tudi pogled na vaše partnersko življenje in ljubezen.

Poslovno življenje in denar

Spremembe vas čakajo. Predvsem pri tistih zadevah, ki so že v procesu, pa se bodo v letu 2014 samo še dokončale in zaključile, vi pa boste s tem dobili nove priložnosti. Če pričakujete odpoved v službi, ali pa razmišljate o tem, da bi jo sami napisali, potem se bo to manifestiralo, kar pa ni slabo, saj vam to daje priložnost za nove začetke. Še posebno aktivno se bodo dogajali jeseni in koncem leta. Kljub temu, da boste letos imeli občutek, da vam mečejo polena pod noge in da vas drugi ne podpirajo pri vaših ciljih, ohranite pozitivno naravnanost in predvsem zavedanje, da je uspeh, kljub težkemu delu, na vaši strani. Vaše srčne želje v smislu kariere in uspeha se uresničujejo.

Splošno

Pozornost bo potrebno posvetiti navadam, razvadam in zdravstvenim zadevam. Nujno je vzpostaviti red v vsakdanjem življenju in dovolj prostora za počitek in gibanje, zdravo prehrano itd.
 Leto je nadvse primerno, da razrešite nedokončane zadeve iz preteklosti, da delate s svojo podzavestjo, morebiti si omislite terapijo ali pa začnete uporabljati tehnike, ki vam bodo pomagale čez samodestruktivne procese, kajti v tem procesu ste lahko sami sebi najhujši sovražnik. Po drugi strani pa te vplive planetov spretno lahko transformirate in njihov vpliv uporabite v pozitivnejšem smislu: da skrbite za druge, posvečate več časa nemočnim, začnete s kakšnim humanitarnim projektom ali kako drugače pomagate drugim.

Nekoliko težje in zelo transformativno leto.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #470 on: November 05, 2014, 08:56:25 AM »
Tea, se pridružujem tvojemu mnenju. Težko, transformativno leto - kolikokrat sem imela v mislih ta stavek ...

Razmerja na delovnem mestu sicer ni bilo.  :laugh: No, leta še ni konec ...  :laugh: :laugh: :laugh:

Želje na področju kariere, ki se uresničijo jeseni in proti koncu leta ... Mogoče me še ta teden to čaka ...

Glede zdravja v začetku leta precej težav, skoznje sem se pa naučila precej novega (sploh s področja fizioterapije) in zdaj z novim znanjem pomagam tudi drugim - konkretno, mami sem pomagala skoraj v celoti odpravit bolečine v križu, zaradi katerih je zadnji dve leti letala okrog zravnikov, ortopedov itd.

Ja, bilo je zanimivo leto. Pa še ni ga konec.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #471 on: November 05, 2014, 09:05:17 AM »
Poslovno življenje in denar
O ciljih boste premišljevali – ampak bolj kot o novih, bo potreba, da se dodobra seznanite z vašim preteklim delovanjem. Ste zadovoljni? Vzemite si čas za premislek in vzemite svoje življenje v svoje roke. Leto vas bo dobro seznanilo s tem, na koga lahko računate. Predvsem v finančnem smislu. Delali boste bilance, ocenjevali svoja finančna vlaganja, lahko prejmete tudi darilo, kot posledico vašega preteklega delovanja. Vsekakor pa bodite pozorni pri davkih, pa tudi pri pomembnih nakupih – čas za premislek. V drugi polovici leta pa imate podprto spremembo v služenju denarja. Aktivno se boste podali v pridobivanje premoženja.
Pa sem res zmenjena za povišico.  :laugh:
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #472 on: November 05, 2014, 10:08:53 AM »
Res je Tea..kr drži vse za škorpijone.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #473 on: November 05, 2014, 10:50:16 AM »
Mhm, veliko napisanega drži.  Jaz vedno preberem še za ASC.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #474 on: November 07, 2014, 02:04:41 PM »
Evo, kaj sem našla o mandalah:

Mandala is like a design that triggers something within us, ain which we recognise our self and our place in the cosmos.
It is an ancient and fundamental relationship from which we have strayed and the mandala is the key that can help us return to it. Especially, when the inner self is challenged by ego, harmony has to be restored.
During such times, mandalas can guide you to listen to the inner voice and find yourself. Like Jung stated, “It became increasingly plain to me that the mandala is the center. It is the exponent of all paths. It is the path to the center, to individuation.”
Prevod: Mandala je oblika, ki znotraj nas sproži nekaj, sveto geometrijo, v kateri prepoznamo samega sebe in naš prostor v vesolju.
Je pradavno in temeljno razmerje, iz katerega izviramo, mandala pa nam pomaga, da se k le-temu vrnemo. Še posebej, če notranji jaz izziva ego, moramo ponovno vzpostaviti ravnovesje.
V tem času nam mandale pomagajo, da prisluhnemo svojemu notranjemu glasu in da se ponovno najdemo. Kot je rekel Jung: "Postalo mi je jasno, da je mandala center. Je eksponent vseh poti. Je pot do centra, do individualizacije."
« Last Edit: November 07, 2014, 02:19:36 PM by sasa »
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #475 on: November 07, 2014, 02:17:29 PM »
Jeeeee :)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #476 on: November 07, 2014, 02:20:03 PM »
Oh, sploh pogledala nisem, kako mi je prilepilo.

Sem popravila.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #477 on: November 07, 2014, 02:21:14 PM »
Sicer pa se je Jung za dve leti odmaknil iz javnosti in risal mandale. Naredil cel terapevtski projekt
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #478 on: November 07, 2014, 02:26:53 PM »
Pa že od nekdaj mi je njegova teorija blizu.
9ZK 674

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #479 on: November 09, 2014, 07:27:28 PM »
ja, jaz lahko potrdim iz izkušenj. :)
Odkar mi je Tea narisala mandalo, se moji interesi bolj intenzivno pojavljajo. :)
Vsekakor zelo pozitivno deluje na osebnost in razvoj :)