Author Topic: Novičke na www.Astro-star.net 4. del  (Read 203567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Novičke na www.Astro-star.net 4. del
« Reply #525 on: December 25, 2014, 01:41:30 PM »
Prepozno prebrala...prepir je ze bil  :'(

Ah ja  ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #526 on: December 25, 2014, 01:42:07 PM »
No meni so pa objavili intervju v časopisu. Vse so mi dali za prebrat ... le naslova ne .... ta je pa zavsrat  :-X
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #527 on: December 25, 2014, 02:18:10 PM »
In kaksen naslov so dali?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #528 on: December 25, 2014, 02:21:32 PM »
Da napovedujem sloveniji črno prihodnost

V bistvu me je novinarka prosila, naj kakšno rečem glede vedeževanja in slabšalnih pojmov okrog tega. Sem jo opozorila, da se v bistvu ne grem tega, ker se potem vse obrne drugače. Pa mi je zagotovila, da bom lahko prebrla cel intervju in ga potrdila. Samo naslova mi noben ni povedal.

Padla na izpitu ... pa že tako se izogibam cajtngom
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #529 on: December 25, 2014, 02:25:40 PM »
Jao, manipulirati pa znajo...Kako cloveka na hitro okrog prinesejo :-\
Se lahko kaj pritozis?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #530 on: December 25, 2014, 02:26:35 PM »
Ma, brezveze se mi zdi ... Dokončno izogibat pa je
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #531 on: December 25, 2014, 02:34:42 PM »
Ojoj Tea :( a casopis je ze izdan?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #532 on: December 25, 2014, 02:55:49 PM »
Ma, brezveze se mi zdi ... Dokončno izogibat pa je

Ja, mogoce res najboljse.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #533 on: December 25, 2014, 04:32:57 PM »
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #534 on: December 26, 2014, 07:00:29 AM »
Tudi pri nas je bilo vse napeto, zivcno, tecno...
Jaz sem poskusala biti dobre volje da bi se izognila prepiru, ma je bil dragu siten kot driska.
In potem mene podkuri njegova trma ko pravi da je vse vredu, da in je ok in da sem jaz sitna.

Vcasih me ma, da bi ga kr preglodala na pol.
Kdaj pa mine tole?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #535 on: December 26, 2014, 10:13:31 AM »
No meni so pa objavili intervju v časopisu. Vse so mi dali za prebrat ... le naslova ne .... ta je pa zavsrat  :-X

Sem prebrala članek oz. intervju, in mi je všeč.
Tea, klinc gleda naslov...ti novinarji itak vse naslove tako napihnejo, sam da ljudi pritegne.
Prav tako se pofučkaj na komentarje...eni pač morajo pljuvat po vsem, in pol si mislijo, da so pametni
-
Tukaj moram napisat recimo lastno izkušnjo, kako se nekateri (pametnjakoviči) zgražajo nad vedeževanjem...
bedarija, glupost, lari-fari....in prav ti , ki so najbolj "pametni" z tem "zaničevanjem" vedeževanja, so na koncu najbolj radovedni, in na skrivaj pridejo in rečejo - "pa saj ne verjamem, sam, a bi pogledala".....Haloooooo

Jaooooo

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #536 on: December 28, 2014, 07:02:43 AM »
Ja, ni da bi se sekiral. Tako pač je v naši Sloveniji, kot sem tudi povedala v zapisu. Kritiziramo, pa ne vemo niti kaj .... no, važno, da nekje zgubljamo čas.

Tole je pa moj zapis v Reviji Viva

Moj letošnji prispevek v pogled leta 2015 ne bo vezan toliko na politično dogajanje v Sloveniji, pač pa bolj na občutke, ki jih posledično doživljamo skozi družbeno-socialno dogajanje.
Progresirana Luna v karti Slovenske države se je premaknila v znamenje Škorpijona – kjer se Luna /narod, javnost, kolektivni občutki naroda/ sploh ne počuti dobro. Škorpijonska Luna prinese čustvene odzive na javne situacije, ki bodo močni, eruptivni in globalni, posledice pa precej boleče, saj bomo v tem času soočeni z zamerami, ljubosumnostjo, sovraštvom in nevoščljivostjo v močnejši obliki.
Gre za težji položaj, ko se bo čustvena sfera čistila, ko bo potreba, da gremo v zgodovino, v preteklost, v pozabljene karmične vzorce, močna. Ta položaj zahteva, da se dotaknemo globin in skritih vsebin duše in se dotaknemo bistva svoje osebnosti, prepoznamo te vzorce in jih na osebnem nivoju tudi prečistimo. Najbolje se bodo skozi ta položaj počutili pripadniki znamenja Škorpijona /rojeni v prvih dvanajstih dneh znamenja/, saj jim je ta energija nekako blizu. Čustveno nelagodje pa bo povzročala Vodnarjem in Levom prve dekade.
Pluton, kot vladar znamenja Škorpijona se v letu 2015 postavlja na Neptuna, ki je tudi vladar sončnega mrka v marcu – ki bo v nas sprožal testiranje idealnega sveta, rušitev sanj, vizij in upanj. Veliko energije bomo potrošili za poglabljanje v psihične procese, želeli bomo odkrivati ozadja za stanja, ki jih doživljamo, kar lahko še vedno vznemirja in straši, saj samo po sebi ne nosi neke oprijemljive fizične energije, na katero bi se lahko naslonili.
Lahko seveda samo ugotovim, da gre za leto, ko se bomo srečavali z vzorci, ki se nam vlečejo že celo zgodovino. Le-ti seveda vplivajo tudi na osebne družinske odnose in odnose, ki jih imamo s pomembnimi drugimi ljudmi v svojem življenju. Na preizkušnji bodo, tudi skozi globoke psihične krize in občutke nemoči, da bi uvideli in spregledali – kar bo izjemno težko.  Statistično je znano, da je Slovenija v vrhu samomorilnosti, visoko pa smo tudi na lestvici odvisnosti, še posebno, če ste rojeni v znamenju Kozoroga, Ovna, Tehnice ali Raka in sicer okrog 6. v mesecu.
Svoje dodaja vpliv solarnega mrka  v marcu 2015 v znamenju Rib, ki dodaja zmedenost, nihanje med sanjami in realnostjo, nedosegljive ideale, odvisnosti, zasvojenosti /odnosi, lažni preroki, lažna duhovnost, vera ipd…/. V januarju in februarju pa bo retrogradni Merkur poskrbel za komunikacijske zastoje, motnje v koncentraciji, živčnost, miselne preskoke, nemiren duh, zmedenost ….
Lunarni mrk v aprilu /v znamenju Tehtnice/ pa dodaja težo občutljivosti na področju vseh pomembnih odnosov.
Pravzaprav zaradi vseh teh vplivov ni najlepših možnosti, da bi začenjali z novimi projekti, še posebno, če nismo dodobra seznanjeni s preteklostjo, pa tudi s sedanjostjo. Najnevarnejše čustvo je čepenje v zamerah, pa pogled skozi rožnata očala. Naša pripravljenost in sodelovanje s spremembami bo nujna, bo pa zaradi planetarnih gibanj težje najti pravo smer – pri čemer nam v mesecu maju in juniju prav v ničemer ne bo pomagal Merkur, ker bo retrograden v znamenju Dvojčkov, kjer pa je Merkur tudi doma, saj jim vlada. Tako se bo že omenjeni četverici znamenj, ki bo letos imela največ dela, pridružilo še znamenje Dvojčkov .
Zadnje dni julija in avgustu bomo v retrogradnem gibanju spremljali Venero v znamenju Leva. V karti Slovenije gre za Venerin povratek in se njeno gibanje nahaja v 8 hiši slovenskega horoskopa, tam bo tudi Jupiter, pa Mars – pa v septembru tudi sončni mrk v znamenju Devici.
Najprej se dotaknem Venere, planeta ljubezni in erotike /Tehtnica/ in Venere, ki vlada Biku in ji pripisujemo vladavino nad fizičnim, materialnim /vrednosti, denar, nepremičnine in vrednote, ki jih imamo glede denarja/.
Tako bomo v poletnih mesecih nagnjeni k teatru, avanturam in igram. Zaradi retrogradnosti se nam lahko vračajo stare romance in ljubezni, s katerimi si bomo velikodušno želeli dokončati neko zgodbo. Pri financah in vlaganjih pa bodimo previdni – Lev je nagnjen k razkošju, zaradi retrogradne Venera pa bomo morali poravnati vse račune naše preteklosti. Romance, ki bi se zgodile na novo v tem času, pa ne bodo imele dolgega roka trajanja.
Še najbolje je, da si v juliju in avgustu vzamemo čas za počitnice, da si privoščimo in začutimo, da je življenje tudi igrivo, ljubeznivo in velikodušno do nas, če nanj lahko pogledamo z drugega zornega kota.
V septembru se bomo na državni ravni soočili z denarjem /krediti, zadolževanje, davki/, pa z večjo smrtnostjo – ker gre za solarni mrk v znamenju Device bo na osebnem nivoju največ vprašanj glede dela, služb /težji pogoji dela, zmanjšanje družbenih bonitet/, hrane in zdravja.
Težko je za delavce in zaposlene, nezadovoljstvo je predvsem v živilski industriji /kmetijstvo/ in v bolnicah. Pojavijo se večji socialni problemi in degradacija javnega zdravstva, zadeve za nas ne bodo prav nič nove in so le nadaljevanje vsega, kar se že dolgo vleče. Je pa čas nadvse primeren, da se na tem področju določene stvari iz preteklosti dokončno uredijo, saj je Merkur retrograden in nadvse primeren za zaključke dolgoletnih situacij.
Oktobra imamo Venero, Marsa, Jupitra v znamenju Device, takoj po mlaju 13.10. pa bi lahko začeli z novimi projekti, o katerih bi dodobra premislili in naredili načrt v septembru, s tem, da bi takrat tudi opustili vse balastne snovi.
V septembru se bo Saturn tudi dokončno poslovil od znamenja Škorpijona in bo v nadaljevanju naslednjih treh let potoval po Strelcu. Sam po sebi v kolektivnem procesu prinaša spremembo življenjske filozofije, na osebnem nivoju pa bo zahteval več sprememb v življenjskih ciljih pri Strelcih, Ribah in Devicah.
Novembra nadaljujemo vse tisto, kar se začenja v septembru. Ni pa posebno napetih kotov na nebu. Slovenska država se bo še vedno veliko ukvarjala z denarjem in zadolževanjem, pa tudi z odkrivanjem ozadij – na osebnem nivoju pa največ dogajanja za Škorpijone, Tehtnice, ob koncu novembra pa tudi za Dvojčke.
Mlaj v decembru bo zagodel Strelcem, zato jim bo težji začetek meseca, najbolj veselo pa bodo zaključek leta 2015 doživljali Raki in tudi Škorpijoni.

Leto bo nadvse primerno za tiste ljudi, ki veliko delajo na sebi. To pa ne pomeni kvazi duhovnost in sočutje. Življenje si lahko v tem letu osmislijo ljudje, ki so resnično sposobni pogledati globoko vase, prepoznati svoje potenciale in kreativno energijo, pa tudi sence, nezavedne vsebine, ki jih lahko transformirajo v zrelo obliko medosebnega bivanja.
Leto bo pomembno tudi za spoznanje, da se je treba naučiti večje samostojnosti, oblikovanja svojega lastnega mnenja, najdenja dobrega počutja tudi v samoti. Zelo dobro bodo v letu 2015 shajali ljudje, ki so pripravljeni spremeniti življenjsko filozofijo, prevzeti odgovornost za svoje življenje in ovire jemati kot izzive. Saturn se premika v znamenje Strelca - dogajalo se nam bo vse v kar bomo verjeli, zato je pametno razširiti svoje zaznave, spoznanja in jemati življenje kot vir učenja, druge ljudi /in situacije/ pa kot naše učitelje.

Čas po jesenskem mrku v Devici bi bil nadvse primeren, da bi se začeli organizirat v obrtniške skupine ali zadruge, kamor bi vključili ljudi, ki so ostali brez zaposlitve. Včasih so mojstri hodili od hiše do hiše, popravljali lonce, čevlje, orodja, brusili škarje ipd. Včasih so kmetje prodajali svoje izdelke po domovih strank.....
Naučiti se bomo morali opravljati drobne stvari in najti drobna zadovoljstva. Tisti, ki bo našel skromnost in veselje do svojega kreativnega potenciala /obrti/ bo v letu 2015 našel tudi pot do svojega lastnega uspeha, finančne preskrbljenosti in zdravja...

Srečno v letu 2015
www.Astro-Star.net

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #537 on: December 28, 2014, 07:16:32 AM »
Zanimivo. Se bo kar dogajalo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #538 on: December 28, 2014, 07:42:00 AM »
Tea lepo si napisala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Opal

• Mojster
« Reply #539 on: December 28, 2014, 08:45:23 PM »
Tea, hvala za članek. Sem ga z veseljem prebrala. Bo kar pestro, ja ...