Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 26751 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Zdaj pa še nekaj o retrogradnih planetih, ki nas čakajo v letu 2008

Razn tega, da bo Mars še v januarju nadaljeval svojo pot nazaj po znamenju Dvojčkov, bomo imeli v letu 2008 samo običajno serijo retrogradnega Merkuja, ki se ponavadi obrača približno 3 ali 4 x na leto.

Torej Retrogradni Merkur v letu 2008

28. januarja - 19. februarja   /v svoji senci je že od 13. januarja/ 

28 maja - 19. junija     /v svoji senci je od 12. maja/

24. september - 15. oktober     /v svoji senci je od 4. septembra/

Tea, kaj to pomeni, da je v svoji senci? Da že funkcionira kot da je retrograden?

Lep dan!

Iza

Prav razmišljaš Iza.  ;D Sicer se pri tem astrologi srečujemo z različnimi mnenji. Vendar po mojih izkušnjah delujejo iz sence retrogradnosti še močneje.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Eno pitanjce v zvezi z 2008:
V neki temi smo brali, da sedaj ni "pametno" kupovati (niti hladilnika  ;D) in da se zadeva "sprosti" šele v marcu 2008.
Ali to velja tudi za statične objekte kot npr. nadstrešek za avto, kopalnica,...., ali samo za "mašine"?
Ali je pametno, da se počaka tudi z naročilom do takrat, čeprav je dobavni rok npr. 2 meseca in bila pri januarskem naročilu, dobava šele marca?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
retrogradni mars vlada tudi nad gradnjo, ne samo stroji. Torej nič zidati!

Najpomembneje pa je, da vlada nad vsemi našimi akcijami, poleg tega ne pozabi, je naravni vladar ovna in 1 hiše, s katero se vse začenja. Torej v času retro, ne smemo nič na novo začenjati, še spolnega odnosa z nekom ne smemo imeti, če ne želimo, da je to prvič in zadnjič.  ;D

Če zdaj naročiš .... bo verjetno dobavni rok več kot 2 meseca, ali pa bo naročeno blago slabše kvalitete, se bo kvarilo itd..... sploh če je to gradbeni material ali stroji kot smo že ugotovili.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Uh, v tem času moramo verjetno vsi po malem čakati na boljše termine.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Po mojih izkušnjah res nič ne profitiramo, čeprav se nam zdi, da izgubljamo čas.  :)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **

Najpomembneje pa je, da vlada nad vsemi našimi akcijami, poleg tega ne pozabi, je naravni vladar ovna in 1 hiše, s katero se vse začenja. Torej v času retro, ne smemo nič na novo začenjati, še spolnega odnosa z nekom ne smemo imeti, če ne želimo, da je to prvič in zadnjič.  ;D

Če zdaj naročiš .... bo verjetno dobavni rok več kot 2 meseca, ali pa bo naročeno blago slabše kvalitete, se bo kvarilo itd..... sploh če je to gradbeni material ali stroji kot smo že ugotovili.

pa še jaz pristavim svoje razmišljanje...torej če se je mars obrnil na 17 raka in bo zdaj potoval tam nekje do 24 dvojčka nam nekako dovoli še enkrat preveriti akcije, ki smo jih imeli v tem času...potem, ko se obrne spet v pravo smer, pa lahko tudi kaj popravimo. Če prav razumem je do konca januarja čas za premišljevanje, potem pa do sredine aprila tudi čas za akcijo če gre za zadeve, ki smo jih začeli, ko se je mars gibal od 24 stopinje dvojčka do 17 stopinje raka prvič. Kot da bi nam tole retrogradno gibanje dovolilo popravke...Tea povej mi če razmišljam v pravo smer?

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Glede na ta Mars, sem kar malo odločen, da bom belil stanovanje tam nekje marca.
Vsaj barva ne bo takoj popustila. V tistem času bi lahko tudi novo kuhinjo kupil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net

pa še jaz pristavim svoje razmišljanje...torej če se je mars obrnil na 17 raka in bo zdaj potoval tam nekje do 24 dvojčka nam nekako dovoli še enkrat preveriti akcije, ki smo jih imeli v tem času...potem, ko se obrne spet v pravo smer, pa lahko tudi kaj popravimo. Če prav razumem je do konca januarja čas za premišljevanje, potem pa do sredine aprila tudi čas za akcijo če gre za zadeve, ki smo jih začeli, ko se je mars gibal od 24 stopinje dvojčka do 17 stopinje raka prvič. Kot da bi nam tole retrogradno gibanje dovolilo popravke...Tea povej mi če razmišljam v pravo smer?

lp. M

Prav razmišljaš. Seveda je pomembno tudi cel proces R Marsa, če smo ga v stanju spremljati. Vsekakor je dobro, da doma /rak/ v tem času zaključimo z deli, ki smo jih že pričeli izvajati pred retrogradnostjo, oz. smo jih pustili nedokončane.
Poleg tega se to navezuje seveda tudi na vse druge stvari, ki se tičejo našega doma v bolj psiholoških okvirih. Lahko se seveda tudi vrnemo v tisto obdobje, ko je bil pred tem Mars v Raku in nam nekaj ni uspelo dokončati itd...
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Glede na ta Mars, sem kar malo odločen, da bom belil stanovanje tam nekje marca.
Vsaj barva ne bo takoj popustila. V tistem času bi lahko tudi novo kuhinjo kupil.

Andres

Super Andres.  ;D

Pravi čas bo nekje po mlaju v marcu, pa še z Ovnovo luno se začne, ko lahko naredimo načrte kako in kaj. Kuhinjo pa bo najbolje kupiti v luni, ki sledi ovnu ... torej Bikovi luni.
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI

Razn tega, da bo Mars še v januarju nadaljeval svojo pot nazaj po znamenju Dvojčkov, bomo imeli v letu 2008 samo običajno serijo retrogradnega Merkuja, ki se ponavadi obrača približno 3 ali 4 x na leto.

A retrogradnost neosebnih planetov pa ne predstavlja hudega vpliva?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net

A retrogradnost neosebnih planetov pa ne predstavlja hudega vpliva?

Lep dan!

Iza

Niti ne, razen ko gre za kakšen elekcijski datum, torej ko začenjamo s kakšno dejavnostjo. Vendar se ponavadi navezujejo bolj na mundane dogodke.
Npr. retro Saturn bi otežil gradnje ipd....
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno

28. januarja - 19. februarja   /v svoji senci je že od 13. januarja/ 

28 maja - 19. junija     /v svoji senci je od 12. maja/

24. september - 15. oktober     /v svoji senci je od 4. septembra/

Tole o retrogardnem Merkurju sem povedal mojim podnajemnikom, ki so kot kaže dobili novo stanovanje.  Ni pravi čas sem rekel in komunikacija bo tam slaba. Pravzaprav bi radi pri meni ostali, prednost novega stanovanja je da imajo tam deset minut peš do službe, zdaj pa se vozijo tudi do pol ure v gužvi na cesti.

Vzeli so me kajpak resno in eden od treh bo bržkone celo ostal.

Sicer pa sta se dva ki bosta verjetno šla preselila sam septembra lani, ko je bil čas slab, mislim, da je bilo nekaj podobnega. Drugi pa je tu že precej dlje.  Zanimivo torej da temu, ki je dlje selitev še najmanj ustreza.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net

Tole o retrogardnem Merkurju sem povedal mojim podnajemnikom, ki so kot kaže dobili novo stanovanje.  Ni pravi čas sem rekel in komunikacija bo tam slaba. Pravzaprav bi radi pri meni ostali, prednost novega stanovanja je da imajo tam deset minut peš do službe, zdaj pa se vozijo tudi do pol ure v gužvi na cesti.

Vzeli so me kajpak resno in eden od treh bo bržkone celo ostal.

Sicer pa sta se dva ki bosta verjetno šla preselila sam septembra lani, ko je bil čas slab, mislim, da je bilo nekaj podobnega. Drugi pa je tu že precej dlje.  Zanimivo torej da temu, ki je dlje selitev še najmanj ustreza.

Andres

Ja, tudi jaz se spomnim Andres. Še opozorila sem te, da bodi previden pri podpisu pogodb. Meni se zdi, da se tebi tole vleče iz retro v retro, ravno tako se vidi, da tudi tvojim podnajemnikom.

Če hočete spremeniti to in če hočeš dobiti ustreznega podnajemnika, je najbolje, da se res vsi odselijo marca, ti pa takrat začeneš iskati novega.  Tako se boš rešil retro zgodb.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Moji podnajeminiki so pravzaprav celo zadovoljni, vendar ob vsaki selitvi je na pohodu višja sila o kateri popolnoma ne odločajo oni, in pa niti jaz. 
Tistikrat so res prišli k meni na R, zdaj sem jih opozoril, rekel sem jim naj počakajo, toda ne morejo, saj lastnik podjetja je za njih kupil stanovanje, ki je od kot rečeno v predhodnem postu zelo blizu službe. 

Žal je meni in pa tudi njim, da ne morejo vplivati na čas selitve. Hmm. No ta tretji podnajemnik pravi, da se selil ne bo. Zanimivo saj vendarle  v naši hiši on najema že tretje leto in se sedaj noče premakniti. Torej je tudi prišel na zanj ugoden čas.  Obenem tudi drži, da se retro ponavlja na retro.  Kot da verige, ki se ponavlja že kar nekaj časa ne morem, ali ane moremo prekiniti.

Seveda pa se spomnim, da si me opozorila pri podpisu pogodbe.  Te ni bilo in jo ne bo, vse bazira na dogovoru, ki so ga vedno spoštovali, zgornji zapis pa kaže kako se je kreiral  iztek prvotne selitve in vselitve.

Andres
« Last Edit: January 21, 2008, 03:38:41 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Saj to je pravzaprav zelo zanimivo Andres. Jaz verjamem, da bo komu prav prišlo, da zdaj na tvojem primeru vidi, kako delujejo retrogradni planeti.

Žal mi je za te ljudi, da se selijo v stanovanje, kajti tam ne bodo ostali. Selijo se v retro merkurju, nad selitvami pa je merkur pravzaprav vladar, kot tudi nad pogodbami in tudi ustnemimi dogovori.
Poleg tega, bo lastnik stanovanja imel še presnete težave, če je stanovanje kupoval v retro Marsu.

No, zate se očitno izteka retro .... kajti stvari si ozavestil in se ti verjetno ne bodo več ponavljale. Ta tvoj najemnik bo očitno prekinil tudi ta tok.
www.Astro-Star.net