Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 26747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Me veseli, če bo to komu pomagalo. Saj ne gre samo za selitve, tudi za ostala področja. Recimo poznam Poljaka, ki je  5. januarja prišel na Islandijo. Imel je tako domotožje, da je po dveh urah jokal.  Zdaj je tu petnajst dni in kot kaže niso z njim zadovoljni, res pa je da ga vsi poznajo kot zelo prizadevnega človeka.

Ti moji podnajemniki pravijo, da bo prišel še en poljak ki ga poznajo in tudi ta kot kaže bo v R Merkurju, torej ne bo ostal dolgo.

Sem pa ponovno govoril z enim podnajemnikom. Verjame meni in tebi, toda nekako mimo te odločitve ne more.

Upam, da se drugi tule med nami kaj o tem naučijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Saj to je Andres. Velikokrat mislimo, da če moramo na kaj počakat, da s tem izgubljamo. Pa ni vedno tako, lahko pa veliko pridobimo, če smo potrpežljivi.
Če drugega ne, nam je prihranjeno, da se vedno znova spopadamo z novim/starim in ponavljamo vajo.

Čeprav je retrogradnost karmično pogojena. Torej je včasih naša karma, da pridemo po ovinkih /ali s ponavljanjem izpitov/ na cilj. Če nas ne utrudi prehudo in nas obenem to ne udari po žepu imamo še srečo. Poleg tega pa pravijo, da se na izkušnjah učimo.

Jaz pa sem mnenja, da se včasih prav iz izkušenj /znanja drugih, vesolja itd..../ lahko tudi kaj naučimo, da nam ni treba skakadi v vodo, kjer je nekaj metrov naprej most.

Presoja pa je seveda čisto odvisna od vsakega posameznika.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
Odvisno je od stopinje na katerije Sonce. Pri mrkih v natalnih kartah upoštevamo orbis le 1°   :)
se pravi, da če bo lunin mrk skoraj na isti stopinji, kot moja luna(lun kvadrat asc, luna kvadrat neptun, luna opozicija jupiter, luna sekstil uran in merkur) lahko pričakujem tako zanimivo obdobje ??? :o
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Odvisno je od stopinje na katerije Sonce. Pri mrkih v natalnih kartah upoštevamo orbis le 1°   :)
se pravi, da če bo lunin mrk skoraj na isti stopinji, kot moja luna(lun kvadrat asc, luna kvadrat neptun, luna opozicija jupiter, luna sekstil uran in merkur) lahko pričakujem tako zanimivo obdobje ??? :o

Lunin mrk seveda bo na tvoji luni čisto natančno.  ;) Torej se boš malo bolj poglobila vase
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Danes mi je verjetno malce nagajal merkur v senci - je ena tetka nekaj odpovedala, ampak se je na srečo našla zamenjava.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
Danes mi je verjetno malce nagajal merkur v senci - je ena tetka nekaj odpovedala, ampak se je na srečo našla zamenjava.

Verjetno je zaslužna luna, ki je prišla zvečer v znamenje device. Ponavadi vstop lune v znamenje, kjer je natalno, prinaša malo več sprememb v razpoloženju. Uran, ki ti tranzitira čez 10 hišo (služba, kariera) večkrat meša štrene na tem področju, sploh pa, ko pride v opozicijo z luno, zato opazuj današnji dan, najprej bo luna 180 uran, zvečer še luna v konjukciji s saturnom.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Mah, meša mi štrene.
Moja astro karta:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
« Reply #37 on: September 08, 2008, 04:03:54 PM »
Ne vem če sem zadel pravo temo, a naj bo kljub vsemu sledeč zapis tule. 

Pred časom si mi rekla Tea, da moram urediti z mojimi podnajemniki, da se ne bodo selili v R času, ker to me je očitno spremljalo. Februarja sem tako tudi povedal in dva sta se kljub vsemu izselila.   Prvi se je v tem času že spet preselil na tretjo lokacijo, medtem, ko drugi bo ponovno "mečkajal" (najemal) pri meni. :)

Sem pa bil pozoren na eno firmo novembra lani. Ker poznam lastnico, saj poslovno sodelujeva, sem jo tistikrat tudi vprašal, če je datum za ustanovitev kaj kalkulirala, ali ne.  Je rekla, da v to ne verjame, ker pač družina je molila, da bo šlo.  V redu. Včeraj sem bil pri njej v firmi, ima precej prazno in povedala mi je da se selijo na drugo lokacijo, kjer bo več prometa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
« Reply #38 on: September 08, 2008, 06:43:25 PM »
Tale Merkur, ki je sedaj že v svoji senci.......a je po zaključku retrogardnosti še kaj v senci ali lahko takrat že veselo migamo?
Moja astro karta:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja
« Reply #39 on: September 08, 2008, 06:53:39 PM »
Po moje je kar za počakat, dokler je stacionaren, torej v našem primeru do 18. oktobra.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja
« Reply #40 on: September 08, 2008, 10:10:07 PM »
no tudi meni se dogajajo dimenzije, danes sem sprejet, torej še v času neretra ang:
bom pa vsaj potem spet na morju počival ostanke počitnic :-*
« Last Edit: September 08, 2008, 10:18:09 PM by Mojzes »
let it be

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
...da malo obudim to temo...tranzitni saturn in trantitni uran sta v opoziciji, pa še nekaj časa bodo en drugemu oponirala...kaj nam to prinaša  ???
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Tole Mavrica bo bolj na mundanem področju aktualno

Sicer pa v tistih natalih, kjer se ta opozicija vsede na planete ali pomembne točke.

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
se mi zdi, da sva kar dve tukaj, ki imava tole na osi ASC-DSC...saturn na ASC... ;)

bi pa bilo zanimivo videti kaj to prinaša na mundanem področju...ne nazdnje so ameriške volitve bile pod tem vplivom...tokrat je bila venera vpletena (je bila v T-kvadratu z tema dvema), kaj bo pa, ko se vse skupaj premakne v tehtnico in ovna in bo še pluton vpleten v to  ??? grem malo gledat...

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
Tole Mavrica bo bolj na mundanem področju aktualno

Sicer pa v tistih natalih, kjer se ta opozicija vsede na planete ali pomembne točke.

kak mc in ic ;D pa v solarcu 1.h(uran) proti 7 hiša(saturn) :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822