Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 26766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
se mi zdi, da sva kar dve tukaj, ki imava tole na osi ASC-DSC...saturn na ASC... ;)

Hmmm, bo nekaj na tem  ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
se mi zdi, da sva kar dve tukaj, ki imava tole na osi ASC-DSC...saturn na ASC... ;)

ojoj ne smem se spomnit, kako sem jaz doživljala T Saturna na ASC dve leti nazaj... ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol

ojoj ne smem se spomnit, kako sem jaz doživljala T Saturna na ASC dve leti nazaj... ::)

Naporen tale T Saturn na ASC. Ga zelo močno občutim :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj

Naporen tale T Saturn na ASC. Ga zelo močno občutim :)

Naredimo en bojni načrt?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
ma tale saturn me niti ne skrbi toliko (sva kar prijatla postala)...bolj me matra kaj bo uran na descedentu naredu, ko se obrne, pa še enkrat zakorak čez  ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
Bova že pogruntali, mavrica. Če ne prej, ko nama bo delal  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
ma tale saturn me niti ne skrbi toliko (sva kar prijatla postala)...bolj me matra kaj bo uran na descedentu naredu, ko se obrne, pa še enkrat zakorak čez  ;D
žurka bo....še bol pestro, kot pri men, ko mi skače okoli ic :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
jaz se pa " veselim", ko mi bo T saturn prišel v mojo gnečo v 2. hiši  ::)

Offline klarus

• Mojster
jaz se pa " veselim", ko mi bo T saturn prišel v mojo gnečo v 2. hiši  ::)
bom vsaj mela za pozneje inštruktorco ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Zdi se mi kot da se Saturna hudo bojite. Itak vas lahko kakšen drug po buči pokne.  :D 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Moji podnajeminiki so pravzaprav celo zadovoljni, vendar ob vsaki selitvi je na pohodu višja sila o kateri popolnoma ne odločajo oni, in pa niti jaz. 
Tistikrat so res prišli k meni na R, zdaj sem jih opozoril, rekel sem jim naj počakajo, toda ne morejo, saj lastnik podjetja je za njih kupil stanovanje, ki je od kot rečeno v predhodnem postu zelo blizu službe. 

Žal je meni in pa tudi njim, da ne morejo vplivati na čas selitve. Hmm. No ta tretji podnajemnik pravi, da se selil ne bo. Zanimivo saj vendarle  v naši hiši on najema že tretje leto in se sedaj noče premakniti. Torej je tudi prišel na zanj ugoden čas.  Obenem tudi drži, da se retro ponavlja na retro.  Kot da verige, ki se ponavlja že kar nekaj časa ne morem, ali ane moremo prekiniti.

Seveda pa se spomnim, da si me opozorila pri podpisu pogodbe.  Te ni bilo in jo ne bo, vse bazira na dogovoru, ki so ga vedno spoštovali, zgornji zapis pa kaže kako se je kreiral  iztek prvotne selitve in vselitve.

Andres
Saj to je pravzaprav zelo zanimivo Andres. Jaz verjamem, da bo komu prav prišlo, da zdaj na tvojem primeru vidi, kako delujejo retrogradni planeti.

Žal mi je za te ljudi, da se selijo v stanovanje, kajti tam ne bodo ostali. Selijo se v retro merkurju, nad selitvami pa je merkur pravzaprav vladar, kot tudi nad pogodbami in tudi ustnemimi dogovori.
Poleg tega, bo lastnik stanovanja imel še presnete težave, če je stanovanje kupoval v retro Marsu.

No, zate se očitno izteka retro .... kajti stvari si ozavestil in se ti verjetno ne bodo več ponavljale. Ta tvoj najemnik bo očitno prekinil tudi ta tok.

Tu lahko sedaj napišem kot poročilo glede na selitev mojih podnajemnikov v začetku letošnjega leta. Preprosto se je zgodilo, da kljub opozorilom sedaj zdaj eden spet pri meni najema, drugi se je preselil drugam v mestui. Vem pa še za tri, ki so se v tistem času na isto mesto preselili in od njih najemajo še vsi trije. Eden se bo v kratkem selil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Zdi se mi kot da se Saturna hudo bojite. Itak vas lahko kakšen drug po buči pokne.  :D 

Andres

...ma ne Andres, ne gre za strah, gre za zavedanje, da sem v času saturnovega učenja (sade sati, saturnov povratek in saturn v 12 hiši) in da tokrat skupaj z njim deluje še uran na DSC. Drugače pa saturnove lekcije odelujemo vedno, pač odvisno od hiše skozi katero se premika in aspektov, ki jih dela...

mene bolj ta opozicija med tema dvema zanima, ker se petkrat ponovi...ker se izmenjujeta v retrogradnosti je to vsako krat v drugačni kombinaciji...

če vzamemo, da so to dve nasprotujoči si energiji in da istočasno pluton stopa v znamenje kozoroga (torej mu je saturn dispozitor) potem situacija postane še zanimivejša na splošnem mundanem področju...kolikor sem čitale po drugih forumih, naj bi se ta cikel začel leta 1988, ko sta uran in saturn bila v konjunkciji in smo zdaj nekje na polovici tega cikla spremeb...spremembe pa nosi generacija z plutonom v devici... ;)

upam da nam Tea še kaj pove o tej kombinaciji  ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
pa zakaj sledis najemnikom kam in kje se prezivljajo naprej, čemu to pocnes, zakaj taka kontrola
 :P

Jaz mislim, da zato, ker smo govorili o R Merkurju in je bilo v tistem času o tem govora. Andres sedaj sledi dogodkom, da potrdi delovanje retro Merkurja........ in o tem še vedno tukaj teče debata.  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **

:o Mojemu partnerju je uran pred letom dni prevozil DESC. Rekla bi, da sem se jaz malo spremenila, posredno se je zato nekoliko tudi on, vendar do kakšne spremembe ni prišlo, vsaj ne, da bi jaz to vedela. ;D

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **

:o Mojemu partnerju je uran pred letom dni prevozil DESC. Rekla bi, da sem se jaz malo spremenila, posredno se je zato nekoliko tudi on, vendar do kakšne spremembe ni prišlo, vsaj ne, da bi jaz to vedela. ;D

meni prvič tudi ni nekaj bistvenega prinesel (vsaj ne da bi vedela). Zdaj ko se je vračal nazaj, pa je prinesel eno nenavadno srečanje, zato sem rekla, da me zanima kaj bo ko se spet naravnost obrne...se pustim presenetiti  ;D

drugače pa sem bolj o tej opoziciji saturna in urana želela malo več slišati od vas, ki se z astrologijo že dolgo ukvarjate ... sama sem bolj teoretik kot praktik in se teh zadev šele učim...

DZK število - 656