Author Topic: Video posnetki iz astrološke konference v Ljubljani  (Read 3337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Video posnetki iz astrološke konference v Ljubljani
« on: September 16, 2010, 06:31:57 AM »
Na spletni strani našega astrologa Berna Jurečiča sem našla dva posnetka objavljena preko Studia 12, ki ju priporočam:

Aleksandar Imširagić je profesionalni astrolog z mednarodno veljavnim certifikatom ISAR CAP, predsednik Mednarodnega odbora ISAR (International Society for Astrological Research) ter direktor Inštituta za astrološke raziskave in izobraževanje Johannes Kepler v Beogradu.
Z astrologijo se ukvarja od leta 1986, poleg tega je učitelj meditacije, avtor desetih astroloških knjig in od 2001. leta organizator letnih mednarodnih astroloških konferenc na Balkanu.
Predavanje, ki ga žal nismo posneli, se navezuje na najnovejše raziskave DNK mulekul, ki kažejo, da lahko naša DNK povzroči posebne modele v stanju vakuuma, med drugim pa lahko ustvari tako imenovane "namagnetene črvine". Te črvine so mikroskopsko majhni ekvivalenti tako imenovanim Eistein-Rosenovim mostovom, ki nastajajo v bližini črne luknje. To so tuneli, ki povezujejo dve povsem različni polji Univerzuma, skozi kateri lahko informacija potuje s premagovanjem meja med prostorom in časom. DNK molekula privlači te dele informacij in jih posreduje naši zavesti.

http://www.studio12.si/duhovnost/astroloski-koticek/1085-aleksandar-iniragi-72-angelov-zodiaka.html

Čustva in izzivi, s katerimi se srečujemo v življenju, so lahko zelo spodbudni, lahko pa nas zaprejo v navidezni obroč brezishodnosti in obupa. Luna kot planet lahko močno vpliva na naše doživljanje različnih situacij glede na vpliv, v katerem znamenju se Luna nahaja.

Na letošnji Mednarodni astrološki konferenci je imela Ema Kurent dve predavanji, eno od njih je Progreisrana Luna.

Ema Kurent je ustanoviteljica Astrološke akademije Stella. Leta 1990 je prejela diplomo te šole in z njo strokovni naziv D.F.Astrol.S na zelo priznani angleški šoli Faculty of Astrological Studies. Med letoma 1993 in 1997 je delovala v okviru Astrološkega društva Merlin, ki ga je ustanovila s svojimi študenti in kolegi astrologi. Leta 1995 je prejela diplomo Qualifying Horary Diploma Course in strokovni naziv QHP (Qualified Horary Practitioner). Leta 2003 je pridobila certifikat izobraževalne ustanove Academy of Predictive Astrology in naziv CMA (Certificate Medieval Astrology). Letos je prejela tudi mednarodno priznani astrološki certifikat ISAR CAP.
Je članica ameriškega ISAR (International Society of Astrological Research), britanskega AA (Astrological Association of Great Britain) in APAI (Association of Professional Astrologers International).

http://www.studio12.si/duhovnost/astroloski-koticek/1067-ema-kurent-progresirana-luna.html
« Last Edit: September 16, 2010, 06:34:01 AM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Video posnetki iz astrološke konference v Ljubljani
« Reply #1 on: September 16, 2010, 11:46:04 AM »
Kurentova opiše  :Lu :vo tako kot ji ustreza, da lahko potem bolje upraviči svoj prav.

Za :Lu  :vo pravi: "preprosta, nezahtevna, prijateljska, odprta, družabna, ti ne rineš nikol naprej, tvoja čustvena potreba je ostati v ozadju, opazovati..."

In v tem stavku poleg neusteznega tolmačenja  :Lu :vo negira še sama sebe z impozantnim saltom kontradikcij:
prijateljska, odprta, družabna  proti   ti ne rineš nikol naprej, tvoja čustvena potreba je ostati v ozadju, opazovati...

Fascinantno, a ne da...?
Kje so fraze, ki jih čivkajo že astrološki ptički: nedvisnost, humanost, samostojnost, svoboda, nekonvencionalnost, hladnost, idealizem?

No, potem sem nehal gledat.
« Last Edit: September 16, 2010, 11:51:04 AM by Bojan The Bojan »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #2 on: September 16, 2010, 12:16:46 PM »
Ja, to je padlo tudi meni v uho..... Predavanje po mojih zahtevah sploh ni na nekem nivoju. Lepše je Berna poslušat. Je pa res, ko sem gledala za nazaj, rodila in poročila sem se s progresirano :Lu:rak ter letos dobila prvo vnukinjo ravno tako s progresirano  :Lu:rak.

Sem pa pazljivo poslušala Imširagića, ki odpira spiritualno vejo astrologije.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #3 on: September 16, 2010, 07:10:08 PM »
In v tem stavku poleg neusteznega tolmačenja  :Lu :vo negira še sama sebe z impozantnim saltom kontradikcij:
prijateljska, odprta, družabna  proti   ti ne rineš nikol naprej, tvoja čustvena potreba je ostati v ozadju, opazovati...

Fascinantno, a ne da...?
...

Temu se reče Forerjev efekt. Ljudje imajo na določenih področjih selektivno percepcijo in splošne izjave projicirajo nase, ker je vsak nekaj od naštetega. Bojan, tvoj J je tu prišel do izraza. Take je težje "prinest okrog" ;)
Na predstavitev bi pa tudi imel kako pripombo. Manjka 4MAT struktura, skače s teme na temo, ženska mora bit po MBTI zelo močan P.
Verjetno je ESFP ;D In nekdo bi ji moral povedat, da človek, ki se trudi bit zabaven s tem, da se smeje lastnim šalam... 
Kljub vsemu se mi je zdelo informativno. Na več načinov :)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: September 16, 2010, 08:39:34 PM »
Zakaj  :J?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #5 on: September 16, 2010, 08:46:51 PM »
Zakaj  :J?

Ne J kot Jupiter ampak J kot Judger (po MBTI)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #6 on: September 16, 2010, 10:02:02 PM »
aaaaaaaaa...

ampak jaz sem P, ali kako?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #7 on: September 16, 2010, 11:21:52 PM »
Čakaj, grem gledat... vem, da sva dva J-ja :)
Res je, prav imaš. Napačen podatek sem imel v spominu. Vendar tudi T kot vrednotenje informacij z razumom v nasprotju s čustvi (F) nekaj pripomore.

Bolje, da grem spat za danes  ::)