PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gledaš 8 hišo, vladarja in njegove aspekte. Način...včasih ti prebliskne, včasih pa pač ne, vsaj pri meni je tako
Quote from: jane on September 19, 2010, 11:44:54 AMGledaš 8 hišo, vladarja in njegove aspekte. Način...včasih ti prebliskne, včasih pa pač ne, vsaj pri meni je tako Način je določen z vladavino planeta, Jane. Uran - hitroMars - nož ostri predmet, hitro, nasilno, ogenj ....Neptun - opojne supstance zadušitev predoziranje zdravil zastrupitev Jupiter preveč vsega - jetra itd...
Quote from: Tea on September 19, 2010, 11:52:14 AMQuote from: jane on September 19, 2010, 11:44:54 AMGledaš 8 hišo, vladarja in njegove aspekte. Način...včasih ti prebliskne, včasih pa pač ne, vsaj pri meni je tako Način je določen z vladavino planeta, Jane. Uran - hitroMars - nož ostri predmet, hitro, nasilno, ogenj ....Neptun - opojne supstance zadušitev predoziranje zdravil zastrupitev Jupiter preveč vsega - jetra itd... To govoriš za vladarja 8, ne? Mene zmotijo potem podrobnosti, ko začnem gledat vladarja 8 in njegove aspekte, pol je že preveč detajlov, pa se zmotim ???