Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol VIII del.
Jane:
Priznam, prazna steklenica vina je moja :)
Tea:
--- Quote from: jane on November 01, 2010, 05:14:58 PM ---Priznam, prazna steklenica vina je moja :)
--- End quote ---
Oooo, to sem vedela glede na tvojo 12 hehe, sam da boš priznala :o a ma ata :Sa kakšno vmes ;D ;D
Maja:
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ... :P Kaj ste počeli? ;D
--- End quote ---
Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake? Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.
Andres
--- End quote ---
V rdečkastem tonu .... :P :D
Andres:
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 05:32:32 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ... :P Kaj ste počeli? ;D
--- End quote ---
Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake? Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.
Andres
--- End quote ---
V rdečkastem tonu .... :P :D
--- End quote ---
A tako? Torej se ne brijejo samo tiste ta blond in tiste, ki jim že sive poganjajo. Nenazadnje menim, da sta na forumu vsaj dve s tem rdečkastim tonom. :) Če dobimo sliko od teh dveh bomo tudi vedeli čigave so.
Andres
Maja:
Andres, kje pa živiš? :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version