Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol VIII del.

<< < (43/61) > >>

Jane:
Priznam, prazna steklenica vina je moja :)

Tea:

--- Quote from: jane on November 01, 2010, 05:14:58 PM ---Priznam, prazna steklenica vina je moja :)

--- End quote ---

Oooo, to sem vedela glede na tvojo 12 hehe, sam da boš priznala  :o a ma ata  :Sa kakšno vmes  ;D ;D

Maja:

--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ...   :P Kaj ste počeli?  ;D

--- End quote ---

Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake?  Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič  pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.

Andres

--- End quote ---

V rdečkastem tonu ....  :P :D

Andres:

--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 05:32:32 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ...   :P Kaj ste počeli?  ;D

--- End quote ---

Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake?  Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič  pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.

Andres

--- End quote ---

V rdečkastem tonu ....  :P :D

--- End quote ---

A tako? Torej se ne brijejo samo tiste ta blond in tiste, ki jim že sive poganjajo. Nenazadnje menim, da sta na forumu vsaj dve s tem rdečkastim tonom. :)  Če dobimo sliko od teh dveh bomo tudi vedeli čigave so.

Andres

Maja:
Andres, kje pa živiš?  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version