Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol VIII del.
Jane:
--- Quote from: Tea on November 01, 2010, 05:17:45 PM ---
--- Quote from: jane on November 01, 2010, 05:14:58 PM ---Priznam, prazna steklenica vina je moja :)
--- End quote ---
Oooo, to sem vedela glede na tvojo 12 hehe, sam da boš priznala :o a ma ata :Sa kakšno vmes ;D ;D
--- End quote ---
Glede na število planetov v dvanajsti bi bila lahko za vsakega ena prazna steklenica ::) ;D Nimam pojma kdo me špuka mogoče skoz bolje tale neptun, ki se približuje luni 8)
Gaia:
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:45:12 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 05:32:32 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ... :P Kaj ste počeli? ;D
--- End quote ---
Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake? Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.
Andres
--- End quote ---
V rdečkastem tonu .... :P :D
--- End quote ---
A tako? Torej se ne brijejo samo tiste ta blond in tiste, ki jim že sive poganjajo. Nenazadnje menim, da sta na forumu vsaj dve s tem rdečkastim tonom. :) Če dobimo sliko od teh dveh bomo tudi vedeli čigave so.
Andres
--- End quote ---
Jaz sem naravna rjavolaska. ;)
sasa:
Moje tut niso rdeče :D
Drugače pa Andres, bi lahko vedel, da se v kozmetičnem salonu ne brije, ampak se voska :P Sedaj je najbolj popularna depilacija s sladkorjem in medom, veliko bolj koži prijazna. Sicer pa glede na to, da mamo ženske veliko delov telesa, kjer se odstranjuje dlake, ni čudno, da jih je pač tudi po salonu nekaj. No, saj moški ne zaostajate veliko, ste tudi moderni in prihajate na voskanje ;D
Drugače pa priznam, moja je pa flaša jegra :D
Maja:
Mogoče ima pa kakšen moški rdečkaste? Andres?
Andres:
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 06:01:24 PM ---Andres, kje pa živiš? :P
--- End quote ---
Tam kjer ni tabuja. :)
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version