Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol VIII del.

<< < (45/61) > >>

Andres:

--- Quote from: Gaja on November 01, 2010, 08:56:56 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:45:12 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 05:32:32 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 05:06:10 PM ---
--- Quote from: ženska on November 01, 2010, 04:22:52 PM ---Čistilka tudi vedno na delu. Čistim po kozmetičnem salonu. Dlake in odstriženi nohti ...   :P Kaj ste počeli?  ;D

--- End quote ---

Mene pa zanima, kakšne barve so te dlake?  Nisem naletel na nič podobnega, saj v kozmetični salon nisem nič  pogledal, torej bom moral večkrat naokoli.

Andres

--- End quote ---

V rdečkastem tonu ....  :P :D

--- End quote ---

A tako? Torej se ne brijejo samo tiste ta blond in tiste, ki jim že sive poganjajo. Nenazadnje menim, da sta na forumu vsaj dve s tem rdečkastim tonom. :)  Če dobimo sliko od teh dveh bomo tudi vedeli čigave so.

Andres

--- End quote ---

Jaz sem naravna rjavolaska.  ;)

--- End quote ---

Komentiral bom čisto po psihologiji.  Pred kratkim si se pobrila in zato si dodala tudi barve tvojih las.  Posledično seveda ista barva raste vsepovsod. Razen, ko gre že na sivo. :)

Andres

Andres:

--- Quote from: sasa on November 01, 2010, 09:08:50 PM ---Moje tut niso rdeče  :D

Drugače pa Andres, bi lahko vedel, da se v kozmetičnem salonu ne brije, ampak se voska  :P Sedaj je najbolj popularna depilacija s sladkorjem in medom, veliko bolj koži prijazna. Sicer pa glede na to, da mamo ženske veliko delov telesa, kjer se odstranjuje dlake, ni čudno, da jih je pač tudi po salonu nekaj. No, saj moški ne zaostajate veliko, ste tudi moderni in prihajate na voskanje  ;D

Drugače pa priznam, moja je pa flaša jegra   :D

--- End quote ---

:o :o :o  To pa ne morem verjeti, da moški prihajajo na voskanje.  Iz vojske so prestopili na voskanje.  Joj, duša moška, čisto pokvečila se je od ženskih pritiskov, ki bi naredila vse lepši izgled.   Mislim, da bo treba temo zamenjat, četudi tja v žensko emancipacijo, al kako se že reče tisti temi.

Andres

taja6:

--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 10:07:22 PM ---
--- Quote from: sasa on November 01, 2010, 09:08:50 PM ---Moje tut niso rdeče  :D

Drugače pa Andres, bi lahko vedel, da se v kozmetičnem salonu ne brije, ampak se voska  :P Sedaj je najbolj popularna depilacija s sladkorjem in medom, veliko bolj koži prijazna. Sicer pa glede na to, da mamo ženske veliko delov telesa, kjer se odstranjuje dlake, ni čudno, da jih je pač tudi po salonu nekaj. No, saj moški ne zaostajate veliko, ste tudi moderni in prihajate na voskanje  ;D

--- End quote ---

:o :o :o  To pa ne morem verjeti, da moški prihajajo na voskanje.  Iz vojske so prestopili na voskanje.  Joj, duša moška, čisto pokvečila se je od ženskih pritiskov, ki bi naredila vse lepši izgled.   Mislim, da bo treba temo zamenjat, četudi tja v žensko emancipacijo, al kako se že reče tisti temi.

Andres

--- End quote ---

..od moških pritiskov  ;)

Andres:

--- Quote from: taja6 on November 01, 2010, 10:36:32 PM ---
--- Quote from: Andres on November 01, 2010, 10:07:22 PM ---

--- End quote ---

Andres

--- End quote ---

..od moških pritiskov  ;)

--- End quote ---

No, sem post že napisal, a sem ga rajši oddal v novo nastali temi, saj tu smo zašli ven iz teme.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2701.0.html

Andres

sasa:
Dobro jutro forumovci,

kozmetičarka že odpira vrata salona. Se vse lepo lošči, ker je naša čistilka tako lepo spucala salon.  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version