Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: vidka on October 13, 2006, 08:37:19 AMSe trudim da bi podala tudi jaz svoje mnenje. A vendar bom potrebovala nekaj casa da pridem "not". Saj ves, vi se vsi poznate ze od prej.... Jaz pa sem prisla na novo.... Saj ne grizemo. Pravzaprav si zato tu, ker si nova. Preprosto smo eno tako bolj novo rabili, saj bržkone nam ponudiš tisto, kar množica tu ne zna. Enako velja za Hotel Spletni simbol. Kakšno delovno mesto bo sčasoma prosna zato le svoj bok ob portirnico ali ob Hišnikovo delavnico nasloni. Želim ti veliko lepega tu. Andres
Se trudim da bi podala tudi jaz svoje mnenje. A vendar bom potrebovala nekaj casa da pridem "not". Saj ves, vi se vsi poznate ze od prej.... Jaz pa sem prisla na novo....
Živjo forum!
Se trudim se trudim Berem, pisem, no ravno risati se nisem zacela Pripovedujem, sprasujem... ma vse
Quote from: Andres on October 13, 2006, 09:13:36 PMQuote from: vidka on October 13, 2006, 08:37:19 AMSe trudim da bi podala tudi jaz svoje mnenje. A vendar bom potrebovala nekaj casa da pridem "not". Saj ves, vi se vsi poznate ze od prej.... Jaz pa sem prisla na novo.... Saj ne grizemo. Pravzaprav si zato tu, ker si nova. Preprosto smo eno tako bolj novo rabili, saj brkone nam ponudi tisto, kar mnoica tu ne zna. Enako velja za Hotel Spletni simbol. Kakno delovno mesto bo sčasoma prosna zato le svoj bok ob portirnico ali ob Hinikovo delavnico nasloni. elim ti veliko lepega tu. AndresSe trudim se trudim Berem, pisem, no ravno risati se nisem zacela Pripovedujem, sprasujem... ma vse
Quote from: vidka on October 13, 2006, 08:37:19 AMSe trudim da bi podala tudi jaz svoje mnenje. A vendar bom potrebovala nekaj casa da pridem "not". Saj ves, vi se vsi poznate ze od prej.... Jaz pa sem prisla na novo.... Saj ne grizemo. Pravzaprav si zato tu, ker si nova. Preprosto smo eno tako bolj novo rabili, saj brkone nam ponudi tisto, kar mnoica tu ne zna. Enako velja za Hotel Spletni simbol. Kakno delovno mesto bo sčasoma prosna zato le svoj bok ob portirnico ali ob Hinikovo delavnico nasloni. elim ti veliko lepega tu. Andres
Andres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniški? ???
Andres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniki? ???
Quote from: Regina on October 16, 2006, 09:28:05 PMAndres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniki? ???Regina .....ima maserko ,ki ga masira pa na vse pozabi....
Quote from: Darja on October 16, 2006, 09:35:20 PMQuote from: Regina on October 16, 2006, 09:28:05 PMAndres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniški? ???Regina .....ima maserko ,ki ga masira pa na vse pozabi.... Mogoče bi pa ti lahko brez kart šlogala tukaj Darja. Andres
Quote from: Regina on October 16, 2006, 09:28:05 PMAndres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniški? ???Regina .....ima maserko ,ki ga masira pa na vse pozabi....