Author Topic: Pozdrav Spletni simbol Forum  (Read 89329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Pozdrav Spletni simbol Forum
« Reply #105 on: October 16, 2006, 11:41:36 PM »
Andres, kako pa je s teboj? Poskrbi kdo zate sedaj, ko sem jaz v bolniški? ???

Regina.

Opazil sem tvojo neaktivnost čez vikend.  Nekako me je vse bolelo in zato sem si rekel da grem  še jaz na masažo drugam.  In sinoči je tako tudi bilo. Toda kot nalašč si tik pred mojim odhodom kliknila na login.  Ampak kaj čem? Nato me je uzela magla. Sicer pa sedaj po 24. urah lahko tudi priznam, da jih ni čez tvoje roke zato te bom v nadalje čakal kot zvesti kuža. 

Andres
Lepo si ti povedal, Andres. Kot ta bi si prav to želela slišat.  ::) :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #106 on: October 16, 2006, 11:51:58 PM »
O draga Regina maserka in osebna negovalka.  Ob tvojem odgovoru sklepam, da oba, sinočnji in sobotni večer pri tebi nista bila kaj prida.  Poznam takšne nezamujene priložnosti, tako da Portir je še vedno tu, na meni lahko izvajaš to kar si se z leti naučila, zato naj bo to v obojestransko korist in zadovoljstvo :).

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #107 on: October 17, 2006, 08:19:56 AM »
Uh. Kaj bi želel vedeti?  Firbčen je itak vsak.  Rad bi šel v eno od držav južne, torej Latinske Amerike. Kdaj bo to, če sploh bo?

Andres

Tolk daleč pa karte ne sežejo.....če boš želel boš sigurno šel ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #108 on: October 17, 2006, 01:59:23 PM »
Torej sem na pol že na poti v Peru ali Kubo. Hvala Darja. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline ducatista

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #109 on: October 17, 2006, 09:23:41 PM »
Živjo forum!  :-*
Ciaooooooooooo Oooooonaaaa!!!:)  :-*

Dobrodošla!!!!  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: October 17, 2006, 11:47:18 PM »
Opažam, da je prišla Oona naokoli. Sem že mislil, da jo sploh ne bo.  Lep pozdrav Oona.

Andres---tvoj Portir :)
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #111 on: October 18, 2006, 01:22:04 AM »
Opažam, da je prišla Oona naokoli. Sem že mislil, da jo sploh ne bo.  Lep pozdrav Oona.

Andres---tvoj Portir :)
Hvala, moj Portir!  ::)

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #112 on: October 18, 2006, 01:23:57 AM »

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #113 on: October 18, 2006, 01:24:33 AM »
Živjo forum!  :-*
Ciaooooooooooo Oooooonaaaa!!!:)  :-*

Dobrodošla!!!!  ;D
Žiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivjo!  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: October 18, 2006, 09:56:50 AM »
Da ne bodo samo mačke, pride še en piščanec  ;D Živioooooo, oona
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #115 on: October 23, 2006, 03:52:41 AM »
Kot so nam predhodno povedale astrologinje je imel in še ima tačas na nas vpliv Merkur.  Poznamo ga vsi, eden je celo v BTC tisti ta pravi pa v Naklem pri Kranju. Nekoč so pri Merkurju imeli reklamo: 30 let pravi ljudje na (pravem) delovnem mestu. Danes pač vemo, da ni le Merkur imel vpliva na na nas. To je bil predvsem Merkur, ki leži v našem osončju in ne geografsko v Sloveniji. Kajpak imamo srečo, saj če bi imeli doma Merkurja bi bili bržkone samotarji, od sveta bi bili izorlirani, skratka ena sama žalost.  Tako pa je ta Merkur le kratkortrajen, že v torek ponoči ga ne bo preveč čutiti in tudi tu med nami bo živahneje. 

No, kljub Merkurju sta na forum prišli dve novi članici. Bili sta to Rožica24 in Maruča. Obe in pa še nekaj predhodno vpisanih že rednih članic kvarijo statistično povprečje, saj spola v svojem profilu nista vpisali. Toda ko se vrneta bosta verjamem to tudi v svojem profilu popravilii in povprečje ne bo več 1 moški na 1,19 ženske, temveč bo to 1:125.

Obema članicama, kot vsem predhodnim članom, ki jim pozdrava še nisem izrekel, želim kot  Portir tega foruma dobrodošlico. Naj pa vama tudi povem, da smo zelo dobro organizirani v virtualnem hotelu Spletni simbol.  Kot nalašč potrebujemo dve čistilki, torej na voljo sta dva delovna mesta, vse ki svoje funkcije pri nas še nimajo, naj si torej eno takšnih tudi izberejo. 

Veliko lepega vam želim na forumu ali seveda v hotelu, kjer nikoli ni hladno, saj Hišnik je specializiran ravno za štelanje radiatorjev. ;D So pa tu ostali, ki skrbijo za vse. Od zalivanja rožic, do masiranja.

Vajin Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #116 on: November 06, 2006, 04:27:34 AM »
V zadnjih štirinajstih dneh smo dobili osem novih članic. http://www.nenavadno.com/forum/index.php?action=mlist;sort=registered;start=30 Nobenega člana torej, razmerje med spoloma,  pa je uradno še vedno v korist moškim.  In vsa sreča, da imamo po novem celo psihologinjo,  ki bo nedvomno znala razložiti ta ženski sindrom skrivalnic. Kdo ve, morda je sindrom tako globok, da nas pravzraprav niti ne sme začuditi, če bi nam kakšno povedal še psihiater, ki ga v hotelu še nimamo. Z Rugljem na starem forumu namreč nismo imeli sreče. Sem pa ga poleti obiskal kot nekateri veste. ;D

Naj se vrnem k pozdravu novim članom. Množica med nami je od osmih deklic pričakovala večjo kreativnost, mnoge pa so kot vidimo ostale brez posta.  Naj bo tako tudi prav, pač zgodi naj se tvoja želja.  A kako je že v svetem pismu napisano?
Sicer pa je članica z najbolj zaspanim nickom Zaspana, oddala tudi največ postov. Kar osem v štirinajstih dneh, nekako po tihem pa upam, da ji kljub njenim mladim letom velja prisluhniti, le svoj potencial naj pokaže.

Kakor koli že drage nove članice Spletnega simbola.  Želim vam veliko lepega na forumu.

Vaš Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #117 on: November 16, 2006, 05:11:28 PM »
Pozdravljeni vsi na forumu - ponovno. Berem vas že lep čas, vendar sem se šele danes registrirala.

Lepa druščina je tu zbrana. Prijetno je branje. Naj tako ostane še naprej! :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #118 on: November 16, 2006, 05:23:31 PM »
Pozdravljena Princes.  Sem videl ko si se registrirala in mi ni bilo najbolj jasno, če se ti je le password zamočil ali kaj drugega.

Lep dan ti želim.

Tvoj Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #119 on: November 16, 2006, 05:34:29 PM »
Andres, cel dopoldne se nisem mogla logirat. Na moj e-mail ni prišla nobena povratna informacija.

Zdaj sem nekaj kvačkala in sem ugotovila, da je vse o.k.

Hvala za pozdrav!

Mimogrede. Gledala sem tvoj video že pred časom. Moram priznati, da si prav en fajn fant, samo ni mi bilo jasno tisto udarjanje z neko zadevo. Zakaj se je sploh šlo?
« Last Edit: November 16, 2006, 05:36:08 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151