Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No, november je pred vrati
Tele prerokbe je sicer treba vzet malo z rezervo, ampak razložite mi, zakaj bi ob takih izgledih kdo sploh še želel imet lastne mladiče? Se mi zdi nelogično ob predpostavki, da tole drži in/ali ob situaciji, ki jo vidimo, če se ozremo naokoli.
Quote from: Jernej on November 24, 2010, 10:04:18 AMTele prerokbe je sicer treba vzet malo z rezervo, ampak razložite mi, zakaj bi ob takih izgledih kdo sploh še želel imet lastne mladiče? Se mi zdi nelogično ob predpostavki, da tole drži in/ali ob situaciji, ki jo vidimo, če se ozremo naokoli.Končno nekdo z mojim razmišljanjem
2076 – Brezrazredna družba (komunizem).ČAKAM in verjemite, tole bom dočakala
Quote from: Jernej on November 24, 2010, 10:04:18 AMTele prerokbe je sicer treba vzet malo z rezervo, ampak razložite mi, zakaj bi ob takih izgledih kdo sploh še želel imet lastne mladiče? Se mi zdi nelogično ob predpostavki, da tole drži in/ali ob situaciji, ki jo vidimo, če se ozremo naokoli.ITAK Z REZERVOkar se tiče pa lastnih mladičev, prosim te, koliko ljudi pa ob tem sploh razmišlja
Quote from: Tea on November 24, 2010, 10:08:24 AM2076 – Brezrazredna družba (komunizem).ČAKAM in verjemite, tole bom dočakalahahaha. No bova skupaj dočakali
...kar se tiče pa lastnih mladičev, prosim te, koliko ljudi pa ob tem sploh razmišlja
Saj nas je več. Vsaj še za eno vem ......Quote from: skorpijonka on November 24, 2010, 10:58:12 AMSame here....
Same here....