Author Topic: Angeli - kdo je kdo  (Read 102171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribica

• Novinec
  • *
Re: Angeli - kdo je kdo
« Reply #210 on: November 16, 2010, 01:30:40 PM »
Nadangel Rafael je zadolžen za psihično in fizično zdravljenje, vendar ni potrebno nagovarjati točno določenega nad/angela, samo  jasno izrazi, kaj prosiš in pomagali ti bodo.  ;)

hvala ti taja..sem prosila svojega angela varuha, on pa bo že vedel na koga se obrniti glede tega kar prosim!  ang: :-*

Sandry_ca, ti bom mojo izkušnjo povedala...jaz pred spanjem kar nadangela Rafaela pokličem, mu na dolgo in široko potožim o mojih zdravstvenih tegobah  ;D in ga povabim, naj med mojim spanjem sodeluje z mano in mi pomaga odstranit ovire v meni, ki mi povzročajo to stanje, pa da me malo 'prečisti' :) Zadnjič sem v sanjah videla eno svetlo bitje (občutek sem imela, da je šlo za žensko ???), in ko sem šla mimo tega svetlega bitja, me je po obrazu namazala z neko zeleno snovjo...potem sem se prebudila, kot bi se iz nekega vakuma spustila na posteljo  ;D
Tako, da če tako čutiš, pokliči Rafaela  :)

O hvala Fresita...bom tudi jaz tko probala  ;)

LP Sandra  :-* ang:
mislim, da bom tudi sama to sprobala....

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #211 on: November 16, 2010, 03:50:55 PM »
a mi lahko nekdo razloži, kaj bi lahko pomenilo če v sanjah najdem veliko črno perje?

Hvala ang:

Offline AEIOU

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #212 on: November 21, 2010, 01:54:30 PM »
ZDRAVO

sem nov na forumu pa mam vprašanje

kako začnti vzpostavljati stik z angeli, da se potem lahko pvežete  z njimi  (najprej molitev, se skoncentrirate na kaj,  kaj pravzaprav početi in kako, če mate kake linke, kjer je to navedeno, jih kar objavte)

sem namreč nov na forumu, pa me to res zanima. mam nekaj težav in bi rabil njihovo pomoč, ne znam jih pa priklicati oz. vzpostaviti stika z njimi

kako je pa če jim pismo napišeš?

thx

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #213 on: November 21, 2010, 09:38:55 PM »
ZDRAVO

kako začnti vzpostavljati stik z angeli, da se potem lahko pvežete  z njimi  (najprej molitev, se skoncentrirate na kaj,  kaj pravzaprav početi in kako, če mate kake linke, kjer je to navedeno, jih kar objavte)

sem namreč nov na forumu, pa me to res zanima. mam nekaj težav in bi rabil njihovo pomoč, ne znam jih pa priklicati oz. vzpostaviti stika z njimi

thx

Živjo Aeiou,

Angelom lahko napišeš pismo, se z njimi pogovoriš, jim naročiš, kaj želiš, da počnejo zate, predvsem pa jih je potrebno povabiti v svoje življenje, ker drugače ne smejo posredovati. Priprošnje si lahko pogledaš na mojem forumu: www.eshambeila.mojforum.si
Lahko pa prebereš kakšno knjigo od Doreen Virtue, ki ti bo dala veliko angelskih osnov.

:-* Gaja alias Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #214 on: November 21, 2010, 10:27:52 PM »
ZDRAVO

thx

Jaz to čisto preprosto delam, tako kot se pogovarjaš s prijatelji, družino itd. se pogovarjaj z njimi na dolgo in široko ;D, bolj enostavno ne bi moglo biti  :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #215 on: December 02, 2010, 08:47:00 AM »
Včeraj mi je sodelavka povedala, da voha občasno okrog sebe vonj BOROTALKE. Če se spomnite je to ta puder, s katerim sem v mojih časih pudrala otročičke.  Kateremu angelu naj bi pripadal ta vonj?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #216 on: December 02, 2010, 11:49:55 AM »
Včeraj mi je sodelavka povedala, da voha občasno okrog sebe vonj BOROTALKE. Če se spomnite je to ta puder, s katerim sem v mojih časih pudrala otročičke.  Kateremu angelu naj bi pripadal ta vonj?

B, tistemu, ki je povezan z otročički, nadangelu Gabrielu ali Metatronu, pa še Devica Marija se mi sprehaja po glavi. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #217 on: December 17, 2010, 07:16:23 PM »
Ali sta Ganesh in Kali tista, katera pomagata pri odprti poti ( odstranjevanje ovir ) za potovanje? Da bom naslednji teden v Frankfurtu po planu presedla na letalo za Casablanco in sneg, zmrzal ne bo ovira......

hvala  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #218 on: December 17, 2010, 10:48:51 PM »
Ali sta Ganesh in Kali tista, katera pomagata pri odprti poti ( odstranjevanje ovir ) za potovanje? Da bom naslednji teden v Frankfurtu po planu presedla na letalo za Casablanco in sneg, zmrzal ne bo ovira......

Jep, pa še nadangel Rafael, ki je zaščitnik potnikov ti lahko pomaga. Če imaš rada kristale, ti priporočam, da vzameš s sabo kianit in gagat.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #219 on: December 18, 2010, 01:22:32 PM »

Jep, pa še nadangel Rafael, ki je zaščitnik potnikov ti lahko pomaga. Če imaš rada kristale, ti priporočam, da vzameš s sabo kianit in gagat.

:-* Gaja

hvala Gaja, se bo, še nadangelu Rafaelu priporočila  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #220 on: December 19, 2010, 06:00:42 PM »
Prosim. Lahko daš v prtljago tudi sliko Ganeša in Kali, da ti tvoja prtljaga ves čas sledi. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #221 on: December 19, 2010, 06:35:39 PM »
Prosim. Lahko daš v prtljago tudi sliko Ganeša in Kali, da ti tvoja prtljaga ves čas sledi. ;)

to že prakticiram, odkar si mi to svetovala  :-*