IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
SERENA: Sem angel obilja. Prejeli boste denar, ki ga potrebujete in Bog bo poskrbel za to, kako se bo to zgodilo. Zaupajte.
Eden izmed razlogov, da se dolgočasite, je, da vedno počnete iste stvari. Danes poizkusite nekaj novega. Da ste dobri v nečem, boste vedeli samo, če se boste tega lotili. Bolj kot se boste pri tem zabavali, bolj gladko vam bo steklo.
Quote from: sasa on October 13, 2010, 07:55:56 AMEden izmed razlogov, da se dolgočasite, je, da vedno počnete iste stvari. Danes poizkusite nekaj novega. Da ste dobri v nečem, boste vedeli samo, če se boste tega lotili. Bolj kot se boste pri tem zabavali, bolj gladko vam bo steklo. všeč, sem si mal sposodila, sej ne boš huda ane
Quote from: Zarja on October 13, 2010, 08:44:55 AMQuote from: sasa on October 13, 2010, 07:55:56 AMEden izmed razlogov, da se dolgočasite, je, da vedno počnete iste stvari. Danes poizkusite nekaj novega. Da ste dobri v nečem, boste vedeli samo, če se boste tega lotili. Bolj kot se boste pri tem zabavali, bolj gladko vam bo steklo. všeč, sem si mal sposodila, sej ne boš huda ane Itak da ne bom huda, ta misel tudi ni originalno moja, je samo skanalizirana verzija
MERLINA: Zmedeni ste in neodločni, kajti nimate dovolj informacij. Raziskujte ali se posvetujte s strokovnjakom, preden sprejmete končno odločitev.