Saj točno copata je tisto kar ženske najpogosteje iščete. Celo same javno in tiskano pišete en sam stavek, ki odločno govori kako butasta je ženska miselnost v tej smeri. "Prav mu je, kaj se pa pusti da se ga manipulira." Nisem še videl, da bi moški napisal tak stavek kadar je govora o partnerstvu in posledično spreminjanju našega spola.
Andres
če ne bi bilo toliko dela s tem, bi prebrala vse tvoje poste na to temo in bi ti citirala tvoje stavke, ki odražajo butasto moško miselnost v tej smeri. Ki jih je na tone. Samo žal ti tega ne vidiš, ker prelagaš vso odgovornost, jezo, negativnost, svoje slabe izbire, odločitve (in namenoma provociraš ) na ženske, tvoj prag je pa več kot očitno takšen, da metla ne bi zadostovala. To je moje mnenje. Lahko je zmotno, lahko ne. Ni pomembno.
Sem že dala predlog, naj se iztrebijo vse ženske, ker smo itak me očitno zlo tega planeta, in svet bo idealen. Samo ne bo več luknje za penetrirat vanjo oz. boste našli pač nadomnestke, ki že sedaj obstajajo in se jih pridno poslužujete. S takim spoštovanjem in miselnostjo do ženske, predvidevam, da takim moškim kot si ti, so vse ženske itak namenjene samo njihovem (tvojemu) penetriranju. Pa z zaščito seveda, da ne bi spet kakšen dojenček letel v smeti ali da bi se ti moral spet ukvarjati s tem, ali je TVOJO hišo dobro sčistila ali je dovolj dobro skuhala kosilo ZATE in je za tvojo miselnost dovolj kompetentna mati ( itak ne !). Uboštvo duha.
Tačas se občasno sestanem z moškim starim 39 let, ki je zadnjih 6 let sam, torej ločen. Na prvi pogled tisto kar ženske spoštujejo, torej vse doma zna narediti z rokami. In kam segajo ženske? Preprosto se mu ena za drugo proda za razne montiranje žaluzij, izdelavo omar in omaric, fiksiranje tega in onega. Ko pride do naslednje faze, če le nebi ostala skupaj kot partnerja se ženske umaknejo, saj nenazadnje izgoristile so ga že, žaluzije pa ostanejo za naslednjo žrtev.
Gre za moškega, ki je navajen samskega življenja, je preskrbljen, delaven, torej mu nič ne manjka, le otroka nima in je to tudi njegova želja. Pravzaprav bi mu otrok pasal, saj jih ima, če sklepam po odnosu do mojih otrok, neizmerno rad.
No, drugega tudi vidim pogosto, ta je Poljak, ki ima ženo na Poljskem. Ker ju loći razdalja, se oba malo dol dasta, vsak na svoji strani. Če delata to sporazumno ali na skrivaj ne vem, ni pa to sedaj cilj zapisa. No, v njegovi okolici je pred časom zašel k ženski, ki mu mesece ni dala, a vendarle sta skupaj pila. Na koncu so tej isti ženski manjkala vrata. Jaz imam dvojna odvečna doma in jih je tako odpeljal in tako montiral pri njej. No, po tem mu je le dala, kar pomeni, da se mu je za vrata prodala.

Govorim o ženski iz drugačnega okolja kot v prvem primeru.
Andres