Author Topic: Fantje, ki ne morejo postati moški  (Read 69642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Fantje, ki ne morejo postati moški
« Reply #30 on: November 05, 2011, 02:08:56 PM »
Temu se ne reče optimizem, niti realizem, ampak milo rečeno pesimizem  8). Mogoče se pa samo nahajaš v napačnem okolju  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: November 05, 2011, 06:50:08 PM »
če bi med 1000 ženskami bil en promil dobrih, bi s to žensko pil čaj...

Naletel sem na provokacijo.

Andres

Misliš?  Temu rečem "optimizem" ;)

No, to pa je bil že zagovor.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #32 on: December 28, 2011, 06:22:50 PM »
če bi med 1000 ženskami bil en promil dobrih, bi s to žensko pil čaj...

Naletel sem na provokacijo.

Andres

Misliš?  Temu rečem "optimizem" ;)

No, to pa je bil že zagovor.

Andres

Moja omiljena karta v vseh tarokih je 0 - NOREC. ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: February 12, 2012, 05:24:12 PM »
sicer pozabljena tema, ampak se moram oglasit - miselnost, da je moški poženščen, ker se brije in ker uporablja razne ženske, je za moje pojme iz kamene dobe...

moj bivši fant se je bril pod pazduho od svojega 18 leta, ko mu je ALBANEC (pa njemu reči, da je pička, če upaš) rekel, da bi se lahko pod pazduho obril, ker je to bolj higiensko... britje spodaj je stvar osebnega oskusa, pri meni je pa pogoj - sori, dlake si lahko izza zob lahko Anders ti loviš sam... enako, kor moški pričakuje, da sem obrita jaz, pričakujem od njega... in še nekaj - takrat so se norca delali vsi kolegi, danes se brijejo vsi moški, ki jih poznam! in poudarek je na VSI.

če si pa obraz namaže s kremo in telo z mlekom, ker da nekaj nase - pa naj bo pička... zame je urejena pička, ki jo rada pogledam ;)

zame je večja pička ded, ki misli, da so vsi ostali pičke, ker so drugačni kot on... negativno vleče negativno, to pa itak...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: February 12, 2012, 06:04:34 PM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #35 on: February 12, 2012, 07:28:32 PM »
 ;D ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: February 13, 2012, 03:58:36 AM »
sicer pozabljena tema, ampak se moram oglasit - miselnost, da je moški poženščen, ker se brije in ker uporablja razne ženske, je za moje pojme iz kamene dobe...

moj bivši fant se je bril pod pazduho od svojega 18 leta, ko mu je ALBANEC (pa njemu reči, da je pička, če upaš) rekel, da bi se lahko pod pazduho obril, ker je to bolj higiensko... britje spodaj je stvar osebnega oskusa, pri meni je pa pogoj - sori, dlake si lahko izza zob lahko Anders ti loviš sam... enako, kor moški pričakuje, da sem obrita jaz, pričakujem od njega... in še nekaj - takrat so se norca delali vsi kolegi, danes se brijejo vsi moški, ki jih poznam! in poudarek je na VSI.

če si pa obraz namaže s kremo in telo z mlekom, ker da nekaj nase - pa naj bo pička... zame je urejena pička, ki jo rada pogledam ;)

zame je večja pička ded, ki misli, da so vsi ostali pičke, ker so drugačni kot on... negativno vleče negativno, to pa itak...

Normalno, da so ženske svoje partnerje obrile, zato ker so poženščeni.  Se pač pustijo, da ga ženske, podobne tebi k temu celo prisili.  Takih, ki so želetko vzeli pod prisilo brez dvoma ni malo. Toda kot smo ugotovili je šlo le za trend, ki izvira v prekomerni čistoči, saj to nam je vsilila farmacevtska in kozmetična industrija.   Ker ste se babe pustile nategnit dvakrat in za to ste celo plačale,  le tega nisem pričakoval od moških, a vendarle so mnogo kateri podlegli.

In britje nima nič z negativnostjo.  Gre preprosto za trend, kot sem napisal zgoraj. Dokler bo spredaj baba pobrita zadaj bo pa hemeroide za sabo vlačila ne gre za neko urejenost, estetiko, higieno ali vse tisto, kar zagovornice britja naštevajo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: February 15, 2012, 08:17:39 PM »
smešno... brit se je hzačel preden je spoznal mene (vsaj pod pazduho), spodaj pa na lastno pobudo v časih, ko to še ni bil TREND. zanimivo - od takrat, ko sva bila skupaj sem imela še 3 moške - vsi so bili obriti sp0odaj in zgoraj (en celo cel, ker je športnik - kolesar) in, glej ga zlomka, vse sem obrite spoznala ;)

kera pa pri tebi hemoroide vlački zha sabo je pa tvoj problem ;) nedvomno imaš tudi ti kose prtljage, ki kateri niso povšeči, drugače bi že bil srečno poročen ali vsaj v navdušujoči vezi, ne pa zagrenjeno pljuval po ženskah (pa sori, tega nisem izbrala samo iz tega posta am pak kar iz nekaj njih, ki sem jih prebrala)... škoda, da ti ena ženska lahko tako pokvari pogled na celo življenje... in še to - zelo rada bi slišala tudi njeno stran zgodbe...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: February 15, 2012, 08:25:32 PM »
pa še nekaj - za 3 od 4ih lahko rečem, da so bili moški z veliko črko M. Sploh ta, s katerim sem preživela 10 let... Karizmatičen, inteligenten, poln humorja, nezagrenjen, neobremenjen, 194 centimetrski in 90 kilogramski DED. če ga ti označuješ za pičko, tudi prav. smešno pa je, da označuješ za pičke ljudi, ki so očitno v življenju bolj odprti in bolj uspešni kot ti sam. v končni fazi je merilo za to al si pička al si ded tudi tvoje ljubezensko življenje ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #39 on: February 15, 2012, 11:10:32 PM »
 ;) ;D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: February 16, 2012, 02:07:01 AM »
Že v prvem stavku si dodala vsaj pod pazduho. Torej je na tvoj ukaz tekel po želetko.  S tem si povedala le tisto kar sem jaz napisal predhodno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #41 on: February 16, 2012, 05:54:45 AM »
Borba poraščenih samcev za obstoj. Prvinski nagon.  8) ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #42 on: February 16, 2012, 08:34:29 AM »
Andres, povej mi zakaj se pa ti po obrazu briješ?
Je to kaj drugače, kot da kaže  na to, kako že sam praviš, da so taki moški pi...?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: February 16, 2012, 08:22:39 PM »
in v nasleddnjem stavku sem napisala, da se je na lastno pobudo začel briti spodaj, pri čemer sem želela povedati, da se je pod pazduho bril preden sva se spoznala, spodaj pa potem, ko sva se že, a ne na mojo željo!

ah po faci se pa brije, ker je to moško in ker je to cool in lepo zgleda in manj dela ima ;) ne zato, ker je pička, nedvomno!

in glej ga svizca, ki zavija čokolado v folijo... prav hecni ste, MOŠKI, ki menite, da je vrhunec moškosti smrdeti po švicu, valjati zobotrebec po ustih in si menjati gate vsaki treji dan, če je vse po sreči... obenem pa ste neznansko nesrečni, ker ne najdete prave, ki bi vam ga z užitkom potegnila... čemu le?!

no hvala, ampak raje rečem NE takšni moškosti ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: February 16, 2012, 10:42:36 PM »
in v nasleddnjem stavku sem napisala, da se je na lastno pobudo začel briti spodaj, pri čemer sem želela povedati, da se je pod pazduho bril preden sva se spoznala, spodaj pa potem, ko sva se že, a ne na mojo željo!

ah po faci se pa brije, ker je to moško in ker je to cool in lepo zgleda in manj dela ima ;) ne zato, ker je pička, nedvomno!

in glej ga svizca, ki zavija čokolado v folijo... prav hecni ste, MOŠKI, ki menite, da je vrhunec moškosti smrdeti po švicu, valjati zobotrebec po ustih in si menjati gate vsaki treji dan, če je vse po sreči... obenem pa ste neznansko nesrečni, ker ne najdete prave, ki bi vam ga z užitkom potegnila... čemu le?!

no hvala, ampak raje rečem NE takšni moškosti ;)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674