Author Topic: Fantje, ki ne morejo postati moški  (Read 69639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Fantje, ki ne morejo postati moški
« Reply #45 on: February 16, 2012, 10:45:12 PM »
No, jaz imam izkušnjo, ko se je moj pobril pod pazduho proti moji volji! Jaz izrecno vztrajam na tem, da si pobrije obraz, za pazduhe pa res ne. On nima ne vem kakšne šume tam pod rokami, če se začneš briti, je samo še hujše. Hvala lepa! Nej ma tisti gozdiček pod rokami, ki mene prav nič ne moti, pa bomo vsi veseli.

Je pa prav hecen razlog, zakaj se je pobril. Ker so pač vsi kolegi, ki hodijo skupaj na fitnes, tudi pobriti pod pazduho, ane. Pa je še kao bolj higiensko. Ja seveda...
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: February 16, 2012, 10:46:50 PM »
Aja, Andres, mam pa še eno vprašanje zate.

Zaradi katerega razloga so se pa ženske začele briti vsepovsod? Ravno zaradi moških. Kaj so potem te ženske bile? Pohlevne ženice, ki so slepo sledile ukazom moških? Malo dvolično je potem ozmerjati ženske, da so krive za to, da se moški brijejo...
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: February 17, 2012, 03:56:23 AM »
in v nasleddnjem stavku sem napisala, da se je na lastno pobudo začel briti spodaj, pri čemer sem želela povedati, da se je pod pazduho bril preden sva se spoznala, spodaj pa potem, ko sva se že, a ne na mojo željo!

ah po faci se pa brije, ker je to moško in ker je to cool in lepo zgleda in manj dela ima ;) ne zato, ker je pička, nedvomno!

in glej ga svizca, ki zavija čokolado v folijo... prav hecni ste, MOŠKI, ki menite, da je vrhunec moškosti smrdeti po švicu, valjati zobotrebec po ustih in si menjati gate vsaki treji dan, če je vse po sreči... obenem pa ste neznansko nesrečni, ker ne najdete prave, ki bi vam ga z užitkom potegnila... čemu le?!

no hvala, ampak raje rečem NE takšni moškosti ;)

Sem zelo vesel, da je razlika v letih med nama precejšnja in sem te posledično v življenju zgrešil. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #48 on: February 17, 2012, 03:57:14 AM »

Zaradi katerega razloga so se pa ženske začele briti vsepovsod? Ravno zaradi moških. Kaj so potem te ženske bile? Pohlevne ženice, ki so slepo sledile ukazom moških? Malo dvolično je potem ozmerjati ženske, da so krive za to, da se moški brijejo...

Ženske pravite da se brijete zaradi sebe, zaradi estetike, higiene.  Nobena ne pove, da se je prepustila korporacijam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #49 on: February 17, 2012, 03:58:31 AM »
No, jaz imam izkušnjo, ko se je moj pobril pod pazduho proti moji volji! Jaz izrecno vztrajam na tem, da si pobrije obraz, za pazduhe pa res ne. On nima ne vem kakšne šume tam pod rokami, če se začneš briti, je samo še hujše. Hvala lepa! Nej ma tisti gozdiček pod rokami, ki mene prav nič ne moti, pa bomo vsi veseli.

Je pa prav hecen razlog, zakaj se je pobril. Ker so pač vsi kolegi, ki hodijo skupaj na fitnes, tudi pobriti pod pazduho, ane. Pa je še kao bolj higiensko. Ja seveda...

Ker so vsi kolegi pobriti, kot praviš.  Seveda, saj babe so jih pičke naredile.  To je to, o čemer govorim. 

Tisto pod pazduho je predvsem poleti, priznam bolj primerno, a vendarle tudi milo obstaja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #50 on: February 17, 2012, 04:04:40 AM »
Andres, povej mi zakaj se pa ti po obrazu briješ?
Je to kaj drugače, kot da kaže  na to, kako že sam praviš, da so taki moški pi...?

Lahko napišem, seveda.  Vemo namreč do kod bi segala brada, če se moški nebi brili.  Pravzprav sem moral pustiti brado zaradi posebnih razlogov  ravno pred nekaj meseci in priznam, da me je motilo. Pač sem se moral obrit, dobro pa je od časa do časa biti neobrit, saj to paše tudi koži.   

Brada, brki obritost in neobritost spadata tudi pod prizvok posamezne kulture sveta, kar nima nič skupnega s pustiti se nategniti korporaciji. Pravzprav se povprečen moški niti ne pusti, ker eno želetko uporablja več mesecev če nima preveč ostre brade.   Torej je britje minimalen strošek. Drugače pač je to izračunano ko se po želetko spravi ženska. 

http://www.katedrala.si/artman2/publish/Spolnost_in_erotika_40/Vulva-in-vulva.shtml

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: February 17, 2012, 08:34:51 AM »

Ženske pravite da se brijete zaradi sebe, zaradi estetike, higiene.  Nobena ne pove, da se je prepustila korporacijam.

Andres

Če pogledaš zgodovinsko je z vsem britjem po nogah in pazduhi pričela modna industrija. Takrat se je tudi razpaslo, da ženska MORA biti obrita. Poleti, pa tudi čez celo leto, lahko v časopisih, na internetu, povsod kjer hočeš, zaslediš slike slavnih in pa tudi navadnih žensk, ki niso obrite pod pazduho ali po nogah, pa jih raztrgajo v člankih. Tudi tista, ki bi želela biti neobrita je k temu enostavno prisiljena, če ne je pač čudna, secirana, napadena z vseh strani. Morda ima tukaj vpliv tudi kolektivna zavest.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #52 on: February 17, 2012, 08:50:31 AM »
Ja, ampak dejansko je biti brez dlak bolj udobno, tudi, če je to podleganje korporacijam.

Lahko bi rekli, da je karkoli, kar je prinesla sodobna civilizacija, in uporabljamo, isto. Tekoča voda, elektrika, iskanje hrane v trgovini, namesto v divjini ... Itd. itd. Je posledica prepuščanja korporacijam, ampak je praktično in udobno, zato to prakticiramo.
9ZK 656

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #53 on: February 17, 2012, 08:52:51 AM »
Maja se strinjam ;)

Ko vas takole berem mi je prav smešno :D

Kaj pa če bi vsak sprejel odgovornost za svoja dejanja?
Mislim, da ga ni človeka, ki bo kaj naredil (se pobril v tem primeru), če si tega ne bi želel ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: February 17, 2012, 08:54:59 AM »
OMB no pa kok ste smešni pa kaj vas briga a ma sosed pobrit k**** ali ne? In to ima veze z vami, kakšno že??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #55 on: February 17, 2012, 08:56:06 AM »
No vidim Nežka, da sva istega mnenja  ;D Samo da si ti bolj vljudna  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #56 on: February 17, 2012, 08:58:07 AM »
 Hahaha Jane...carica :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #57 on: February 17, 2012, 09:04:43 AM »
Po mojem so za te diskusije krivi ranjen ego (primerjanje in zagovarjanje svojega stališča), malo nizka samozavest in strah pred poskusiti kaj novega.
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #58 on: February 17, 2012, 09:28:02 AM »
Ja, ampak dejansko je biti brez dlak bolj udobno, tudi, če je to podleganje korporacijam.

Lahko bi rekli, da je karkoli, kar je prinesla sodobna civilizacija, in uporabljamo, isto. Tekoča voda, elektrika, iskanje hrane v trgovini, namesto v divjini ... Itd. itd. Je posledica prepuščanja korporacijam, ampak je praktično in udobno, zato to prakticiramo.

Torej, če izvedem svoj najljubši mentalni šport (hipotetični razvoj situacije do ekstrema za namene provokacije), pridemo na koncu do tega, da zamenjaš svojo svobodno voljo za ščepec dodatnega udobja? Beee-e-e-e ?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #59 on: February 17, 2012, 09:43:10 AM »

Torej, če izvedem svoj najljubši mentalni šport (hipotetični razvoj situacije do ekstrema za namene provokacije), pridemo na koncu do tega, da zamenjaš svojo svobodno voljo za ščepec dodatnega udobja? Beee-e-e-e ?

Ne morem mimo občutka, da v tej temi ne gre samo za svobodno voljo, ampak za neko borbo g. Ega.

Če je komu bolj udobno "v goščavah", naj jih pač goji. Drugi ne.

Pa tudi, če gre za svobodno voljo ... Zakaj potem sploh toliko poniževanja enih in drugih? A naj ne bi bil tole forum, kjer so člani brezpogojno ljubeznivi in tolerantni do vsega?
« Last Edit: February 17, 2012, 09:45:04 AM by Maja »
9ZK 656