Author Topic: Fantje, ki ne morejo postati moški  (Read 69644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Fantje, ki ne morejo postati moški
« Reply #75 on: March 19, 2012, 08:05:08 PM »
Tlele ste pa sami nabriti.  :D

Malo izven konteksta... prosim za nasvet - ustrezna žavba za pomiritev kože po depilaciji down under??
Hvala!  :-*

:laugh: ;D

Kaj si pa delala  :P

Drugače pa aloe vera  ;)

Frizuro sem si delala.  :D
Aloe vera tud ne pomaga.  :(
Auaaaaaaa!  ???

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #76 on: March 19, 2012, 08:21:48 PM »
Vse hočemo vedet, vse podrobnosti  ;). Kakšno frizuro? Ne, hec. Zanima me, če je bilo "orodje za frizuro" britvica ali vosek? Ker namreč, jz z britvicami nimam šans, pa če ne vem kakšne predukrepe upoštevam. Potem kot ti ene 4 dni uaaaaaauuuu  :D. Tako da voskanje, sprva pri kozmetičarki, zdaj pa že sama ustvarjam, kupila grelc in natur čebelji vosek  ;D. Lepo potrpet par dni, pa bepanthen, saj bo. Sam da ne boš še bolj živčkala v teh dneh ;) ;) ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: March 19, 2012, 08:31:34 PM »
Največkrat je kriva kar krema za britje.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #78 on: March 19, 2012, 09:01:24 PM »
Nič kreme za britje. Želetka. Bepanthen ne pomaga.
Ne-sramno srbi, poskakujem kot kenguru, barva ciklamno roza.
Če se grem puljenje, se mi potem pod kožo vse vraste in zgledam, kot bi imela čez najlonko.  ???
Any hope?
Človek se skuša polepšat, pa na koncu zgleda kot pavijan.  :-\

A je blo dost podrobnosti?   ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: March 19, 2012, 09:11:54 PM »
Če se grem puljenje, se mi potem pod kožo vse vraste in zgledam, kot bi imela čez najlonko.  ???
Any hope?

Dost ja  ;D. No dobra plat poskakovanja je, da boš v dobri kondiciji  ;D. Matr sem žleht, kak planet bo kriv  ;).
Glede pene za britje sem tudi več pen sprobala in do čisto navadnega mila, kot mi svetovala prijateljica.  Britvice take no onake. Izid enak.

Če je tako hudo, pol pa kar v lekarni povedat in ziher se dobi še kakšno hladilno mazilo. Ali pa k zdravniku. Glede vraščanja (no pri teh forah sem še kr neki sprobala...). Sem enkrat dobila od frendice depilator, glih enkrat ga je uporabila in obupala. Jz pa vztrajna, vendar so se tudi meni potem vraščale. Očitno nisi pulila v nasprotni smeri rasti. Zato ti rečem: za začetek KOZMETIČARKA, pol naprej pa sama, če se boš "sprifala".

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #80 on: March 19, 2012, 10:18:27 PM »
Any hope?

Dost ja  ;D. No dobra plat poskakovanja je, da boš v dobri kondiciji  ;D. Matr sem žleht, kak planet bo kriv  ;).
Glede pene za britje sem tudi več pen sprobala in do čisto navadnega mila, kot mi svetovala prijateljica.  Britvice take no onake. Izid enak.

Če je tako hudo, pol pa kar v lekarni povedat in ziher se dobi še kakšno hladilno mazilo. Ali pa k zdravniku. Glede vraščanja (no pri teh forah sem še kr neki sprobala...). Sem enkrat dobila od frendice depilator, glih enkrat ga je uporabila in obupala. Jz pa vztrajna, vendar so se tudi meni potem vraščale. Očitno nisi pulila v nasprotni smeri rasti. Zato ti rečem: za začetek KOZMETIČARKA, pol naprej pa sama, če se boš "sprifala".

Dobra kondicija, super!  Evo vse je za neki dobr. :D
Kozmetičarka... sem bila enkrat in postala kozmetofobična... Mi je obdelovala noge pa sem videla vse zvezde in verjetno bi padla v komo, če bi se me lotila tam malo višje. Častna, raje se vsakega izrastka posebej s pinceto znebim, kot da bi še kdaj rjovela na kozmetični mizi.  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: March 19, 2012, 10:21:41 PM »
Pika,

jaz sem redno pri kozmetičarki na depilaciji, tudi med nogami. Moje izkušnje - noge so celo hujše kot pa bikini  ;) Mene malo bolj cukne na nogah, kot pa med nogami. Itak je pa najhuje samo prvič, ko so dlake še močne, potem je čedalje lažje.

Pa priporočam ti, da greš usaj prvič v salon, kjer ti odstranijo dlake na bikini predelu s koži bolj prijaznim voskom, tisti, ki ga gor nalimajo in potem potegnejo, ne pa s trakovi. Bo tudi zate bolje.

Če se ti pa dlake vraščajo, potem pa priporočam domači piling, pomaga  ;)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #82 on: March 19, 2012, 10:28:33 PM »
Pika,

jaz sem redno pri kozmetičarki na depilaciji, tudi med nogami. Moje izkušnje - noge so celo hujše kot pa bikini  ;) Mene malo bolj cukne na nogah, kot pa med nogami. Itak je pa najhuje samo prvič, ko so dlake še močne, potem je čedalje lažje.

Pa priporočam ti, da greš usaj prvič v salon, kjer ti odstranijo dlake na bikini predelu s koži bolj prijaznim voskom, tisti, ki ga gor nalimajo in potem potegnejo, ne pa s trakovi. Bo tudi zate bolje.

Če se ti pa dlake vraščajo, potem pa priporočam domači piling, pomaga  ;)

Hvala, Saša! Mislim, da ste me prepričale. Bom šla h kozmetičarki in prakticirala domači piling.
Sej zvezde imam pa načeloma tud rada.  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #83 on: March 19, 2012, 10:29:07 PM »
Res je, vosek, ki se strdi, ne tisti s trakovi, je "prijaznejši". Bolečine so pa različne, moja kozmetičarka pravi, da je od lune odvisno. Ampak hitro mine, jz sem se čisto navadila, ne bi kdaj verjela, da lahko to celo sama izvedem.

Pika, buh, če je res tako. Raje se še bolj daj na biznis in si plačaj lasersko ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #84 on: March 19, 2012, 10:47:29 PM »
Res je, vosek, ki se strdi, ne tisti s trakovi, je "prijaznejši". Bolečine so pa različne, moja kozmetičarka pravi, da je od lune odvisno. Ampak hitro mine, jz sem se čisto navadila, ne bi kdaj verjela, da lahko to celo sama izvedem.

Pika, buh, če je res tako. Raje se še bolj daj na biznis in si plačaj lasersko ;)

Uf, Rena, laser je tud dobra ideja.
Čeprav zveni kot naprava za lasanje... najbrž ne boli?  ;)
Še eno vprašanje... kolk dolgo zaleže taka pulaža? Kolk časa si gol? Najbrž tud od lune odvisno...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #85 on: March 19, 2012, 10:56:05 PM »
Ja, od lune. Ko raste, raste vse hitreje. Menda. Pa od letnega časa. Poleti bolj na luftu vse, tud hitreje rastejo. Pri meni včasih prve dlake nazaj že po 3 tednih, včasih 4, pozimi pa enkrat tudi že skor 6 tednov bil mir.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #86 on: March 19, 2012, 10:56:47 PM »
Jaz sem pa tako nedlakava oseba ...  :embarrassed:

:laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #87 on: March 19, 2012, 11:06:44 PM »
Jaz sem pa tako nedlakava oseba ...  :embarrassed:

:laugh:

Ja čist poženščena.  :D
Na jeziku jih pa tud nimaš, kolikor te "poznam".  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #88 on: March 20, 2012, 02:17:02 AM »
Any hope?

Ćisto dovolj podrobnosti. Delaš proti naravi in zato tako.  Ni daleč čas, ko si boste šnops čez polivale.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #89 on: March 20, 2012, 05:56:48 AM »
Pika to je od želetke, jaz sem na ene enostavno alergična, dobim piko pri piki. Raje daj več denarja zanjo, pa brij se vsaj pod vodo, če že ne uporabljaš nobene kreme ipd.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/