Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on March 19, 2012, 09:01:24 PMNič kreme za britje. Želetka. Bepanthen ne pomaga. Ne-sramno srbi, poskakujem kot kenguru, barva ciklamno roza.Če se grem puljenje, se mi potem pod kožo vse vraste in zgledam, kot bi imela čez najlonko. ???Any hope?Človek se skuša polepšat, pa na koncu zgleda kot pavijan. A je blo dost podrobnosti? Ćisto dovolj podrobnosti. Delaš proti naravi in zato tako. Ni daleč čas, ko si boste šnops čez polivale. Andres
Nič kreme za britje. Želetka. Bepanthen ne pomaga. Ne-sramno srbi, poskakujem kot kenguru, barva ciklamno roza.Če se grem puljenje, se mi potem pod kožo vse vraste in zgledam, kot bi imela čez najlonko. ???Any hope?Človek se skuša polepšat, pa na koncu zgleda kot pavijan. A je blo dost podrobnosti?
Pika to je od želetke, jaz sem na ene enostavno alergična, dobim piko pri piki. Raje daj več denarja zanjo, pa brij se vsaj pod vodo, če že ne uporabljaš nobene kreme ipd.
Ja no če si bila prej moški, pusti si malo kocin
Quote from: Jane on March 20, 2012, 05:56:48 AMPika to je od želetke, jaz sem na ene enostavno alergična, dobim piko pri piki. Raje daj več denarja zanjo, pa brij se vsaj pod vodo, če že ne uporabljaš nobene kreme ipd.Ni od želetke.Vse delam korektno in pravilno in cenovno v redu. Alergična sem preprosto na brezdlačje, že od nekdaj. Ne glede na tehniko depilacije. Bo že tako, kot je rekel Andres, narava je narava. Tea tree mazilo tudi ni pomagalo. Bom že.
Prepuščam domišljiji. Trenutno sem nekje v letu 1932. So mi pa interesantna potovanja skozi čas, tako da... samo še vprašanje časa, kdaj bom spet skočila v Letos.