9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
V Celju
Quote from: Daia* on November 10, 2010, 04:34:45 PMV Celju Jaz bom spet zalutala ...
Quote from: ženska on November 10, 2010, 06:06:52 PMQuote from: Daia* on November 10, 2010, 04:34:45 PMV Celju Jaz bom spet zalutala ... Hvala enako
H Gaji , fajn. No, da probam kako to zgleda z javnim prevozom , mi je takšno raziskovanje še kar v veselje , vlak se verjetno ne zgubi, avtobus tudi ne...... jaz bom pa kkšnega vprašala za pot
Ah najbolje, da se dobimo kar na Trojanah, do tam zna vsak pridt (še posebi ta sladkosnedi, ane Jernej ), potem pa lahko štartamo skupaj dalje Jaz poznam pot še v spanju
Quote from: sasa on November 11, 2010, 08:27:10 AMAh najbolje, da se dobimo kar na Trojanah, do tam zna vsak pridt (še posebi ta sladkosnedi, ane Jernej ), potem pa lahko štartamo skupaj dalje Jaz poznam pot še v spanju a misliš da vem kje so Trojane Enkrat v življenju sem šla na celjski sejem in to je bilo to Bomo že neki
Quote from: sasa on November 11, 2010, 08:27:10 AMAh najbolje, da se dobimo kar na Trojanah, do tam zna vsak pridt (še posebi ta sladkosnedi, ane Jernej ), potem pa lahko štartamo skupaj dalje Jaz poznam pot še v spanju Zakaj bi se spet oddaljevali od krofov, ko bomo enkrat že tam? ???
Quote from: jane on November 11, 2010, 12:13:06 PMQuote from: sasa on November 11, 2010, 08:27:10 AMAh najbolje, da se dobimo kar na Trojanah, do tam zna vsak pridt (še posebi ta sladkosnedi, ane Jernej ), potem pa lahko štartamo skupaj dalje Jaz poznam pot še v spanju a misliš da vem kje so Trojane Enkrat v življenju sem šla na celjski sejem in to je bilo to Bomo že neki Končno boš lahko v miru prebrskala knjige.
Quote from: Daia* on November 10, 2010, 04:34:45 PMV Celju Dobra ideja, Daia. Trije smo zagotovo za (Jernej, Daia in jaz). Morda bi se prikazal tudi Bojan. Vsekakor nas tokrat nihče ne bo ven metal, če bomo pri meni.
Quote from: Gaja on November 10, 2010, 05:04:33 PMQuote from: Daia* on November 10, 2010, 04:34:45 PMV Celju Dobra ideja, Daia. Trije smo zagotovo za (Jernej, Daia in jaz). Morda bi se prikazal tudi Bojan. Vsekakor nas tokrat nihče ne bo ven metal, če bomo pri meni. Glede na to, da Celje ni daleč stran od mene, me zanima ali medse vzamete tudi kakšnega "laika", ki nima pojma o ničemer.