IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pri meni bo drugi vikend v decembru delavnica za izdelavo daril naravne domače kozmetike in se nam lahko pridružite vsi tisti, ki ne veste, kaj bi podarili.
Quote from: Gaia on November 24, 2011, 02:45:12 AMPri meni bo drugi vikend v decembru delavnica za izdelavo daril naravne domače kozmetike in se nam lahko pridružite vsi tisti, ki ne veste, kaj bi podarili. Ravno takrat sem v Italiji, gresta hčeri na koncert Rihane Pa tako rada bi se udeležila kakšne te delavnice glede domače kozmetike
Hvala Gaia Sem dobila e-mail naslov in jo bom kontaktirala, tako da verjamem, da mi uspe priti na eno njeno delavnico.
Quote from: Gaia on November 24, 2011, 02:45:12 AMPri meni bo drugi vikend v decembru delavnica za izdelavo daril naravne domače kozmetike in se nam lahko pridružite vsi tisti, ki ne veste, kaj bi podarili. To bi meni tudi ležalo. Jz pa za 10. 12. organiziram delavnico s pripravo presnih sladic in se pridružim, če ne bo dovolj prijavljenih. Če ne, pa tudi še kdaj.
Quote from: sanjalka on November 25, 2011, 07:58:15 AMHvala Gaia Sem dobila e-mail naslov in jo bom kontaktirala, tako da verjamem, da mi uspe priti na eno njeno delavnico.Če bo kje v LJ ali okolici ta tečajček, se priporočam za obvestilce
Quote from: Rena on November 25, 2011, 04:58:04 PMQuote from: Gaia on November 24, 2011, 02:45:12 AMPri meni bo drugi vikend v decembru delavnica za izdelavo daril naravne domače kozmetike in se nam lahko pridružite vsi tisti, ki ne veste, kaj bi podarili. To bi meni tudi ležalo. Jz pa za 10. 12. organiziram delavnico s pripravo presnih sladic in se pridružim, če ne bo dovolj prijavljenih. Če ne, pa tudi še kdaj.Mene pa zanimajo tele presne sladice. Kdaj, kje in kdo vodi delavnico. Lahko mi pošlješ tudi zs. Z Majo sva se dogovorili, da bo delavnica v nedeljo dopoldne, od 9h do 14h. Na Ljubljanskem koncu pa bo v soboto.