IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Oooo, Tea veš kaj, mislim, da bi mogla moja mandalca sestrico dobit Boš kej slikice objavila?
Quote from: sasa on January 09, 2011, 11:28:32 AMOooo, Tea veš kaj, mislim, da bi mogla moja mandalca sestrico dobit Boš kej slikice objavila?Bom objavila slikice, vendar sem sedaj zaključila projekt 4 mandal, ki na nek način pašejo skupaj in zaključujejo celoto. Mi pa zdaj lahko namigneš barve, a naj bo podobna tvoji, da pašeta skupaj lahko pa dava v risanje tud kakšen namen.
Quote from: Tea on January 09, 2011, 01:57:24 PMQuote from: sasa on January 09, 2011, 11:28:32 AMOooo, Tea veš kaj, mislim, da bi mogla moja mandalca sestrico dobit Boš kej slikice objavila?Bom objavila slikice, vendar sem sedaj zaključila projekt 4 mandal, ki na nek način pašejo skupaj in zaključujejo celoto. Mi pa zdaj lahko namigneš barve, a naj bo podobna tvoji, da pašeta skupaj lahko pa dava v risanje tud kakšen namen. Pa jst bi rada sestrico za mojo mandalo Mi je res tako všeč, pa še barve se čudovito skladajo z barvo moje sobe. Namen.. huh, a celo to se da ali kako? Čaki, to se bom pa mogoče še kej spomnila A ga morm naglas povedat