Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma III

<< < (29/80) > >>

Regina:

--- Quote from: Amfitrita on November 10, 2007, 06:43:50 PM ---
--- Quote from: Regina on November 09, 2007, 04:41:50 PM ---Ja, eno je zasebno življenje, drugo pa "kolektivno", ampak nobenemu se ne da izogniti. ;)

--- End quote ---
;D hja, no. bom pač morala "furat" oba  ;) bom še malce razmislila o teh tvojih besedah. predvsem kaj naj bi v mojih sanjah predstavljalo zasebno in kaj kolektivno življenje. pravzaprav nisem imela kontrole nad vožnjo šoferke, nisem imela kontrole nad padanjem... čeprav občutek.... nekako se mi zdi, da sem verjela v to, da se mi nič ne more zgoditi, in se mi res ni... tukaj imam morda en občutek, da sem nekako vplivala na ta izid "preobrata"...

no, draga Regina, sem pa včeraj konkretno živela delček svojih sanj kar v budnem svetu. imela sem prečudovit razgled na....  ;) in to cel večer. kar "kičasto" je bilo že vse skupaj, hi hi ;D imam dober občutek da bo tega vedno več, takšnih pogledov in razgledov namreč  ;) ;D

in zdaj sem se tudi spomnila kaj sem sanjala danes ponoči... ne spomnim se podrobnosti, niti ljudi okoli mene. spomnim pa se zgradbe Taj Mahala in vode pred njim .....

--- End quote ---

Hehe, dokler svojih sanjskih situacij ne doživljaš drugače, kot je zate običajno, je vse dobro.  Tudi, če je kičasto. ;D

Regina:

--- Quote from: Remeny on November 11, 2007, 12:57:51 PM ---Ne vem, ali mi mogoče samo že biološka ura tiktaka ::) saj sem ravno v pravih letih ;D

--- End quote ---

Zna bit, Remeny. 5 otrok ni kar tako. ;)
Kot vemo, se sanjske številke zelo lepo dopolnjujejo z astrologijo in numerologijo. Kar na eni strani pomeni življenjsko energijo, čista čustva in bogate misli, na drugi strani predstavlja beg iz negotovosti in rešitev. Torej, v akcijo.  ;D

Regina:

--- Quote from: Azra on November 11, 2007, 03:00:44 PM ---Hmmmm ja zaenkrat se se "razumemo"  ;) upam da v prihodnje ne bo tezav.
Pozdravcek

--- End quote ---

Me veseli. Pozdravček tudi tebi. :)

apemaya:

--- Quote from: Regina on November 11, 2007, 02:42:32 PM ---
--- Quote from: apemaya on November 10, 2007, 11:17:51 AM ---
--- Quote from: Regina on November 09, 2007, 04:36:39 PM ---Ti je sploh potrebna ocena?

--- End quote ---

torej bom zakljucila, s tistim kar si mislim o sebi: sem zadovoljna, vendar mi se marsikaj manjka, da bi bila popolnoma zadovoljna.  :) Bo treba delat, kokr se le da, da, da... kot poje Adi Smolar :)

--- End quote ---

Seveda si zadovoljna, življenje pa se neprestano spreminja, z njim mi, naše vrednote, potrebe, cilji in želje in še kako prav je, da nismo nikoli povsem zadovoljni. ;)
V teh okvirjih se spreminja tudi naše razpoloženje in če je adrenalinski park eden izmed tvojih jezikov komunikacije med podzavestnim in zavestnim, ti lahko zelo nazorno pokaže, kako se v določenem dnevu počutiš. Enkrat po toboganu gor, drugič pa dol. ;D

--- End quote ---

Kako sem sama sebi smesna :D

Jaz sem pa mislila, kaj mi sedaj ti adrenalinski parki govorijo - sem si ze mislila, da je to kaksna visja sanjska simbolika (zame, se razume)  ;D

Ok, v glavnem smo v teku- jaz, moja podzavest in zavest, pa se smozavest smo povabili na zur :D

Regina:
Ja, prav lepo se imate, apemaya.  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version