Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma III

<< < (30/80) > >>

Azra:
V sanjah sem imela v rokah racun za gsm in sem ga nameravala vplacati. Potem sem na mizi nasla se kup neporavnanih racunov. Cez cas sem bila na visoki stavbi, bilo je bolj podobno leseni koci, pod njo pa voda. Nekaj ljudi je skakalo v vodo, jaz nisem hotela, a so me prigovarjali ...

Zanimivo pa v toliko, ker sem danes res dobila obvestilo, da nisem poravnala se nekaj racunov za prejsnji mesec.
Intuicija?

Pozdravcek
 :-*

Regina:

--- Quote from: Azra on November 13, 2007, 03:42:43 PM ---Zanimivo pa v toliko, ker sem danes res dobila obvestilo, da nisem poravnala se nekaj racunov za prejsnji mesec.
Intuicija?

Pozdravcek
 :-*

--- End quote ---

Verjetno najprej "slaba vest", ki zna bit včasih bit prav nesramna in podtalno delovat, čeprav pozabiš nanjo.  :D Ko se ji pridruži še intuicija z vsem svojim znanjem in izkušnjami, si pa tam, kjer ni muh. ;D
Nič čakat, Azra. Takoj plačat račune, . :-*

Azra:
Ja, zal bo res treba.  :(  :)

neliada:
Pozdravljena,
sem čisto sveža na tem forumu. Zanj mi je povedala prijateljica, ko sva se začeli malo bolj pogovarjat o tej temi.

Na vas se obračam, ker sem imela res mučne sanje. V sanjah sem videla belo krsto in vedela sem, da je v njej moj sin. Nisem ga pa videla. Vse okoli je bilo polno belih rož (mislim, da so bile lilije, nisem pa prepričana). Vem, da sem jokala v spanju, vendar se nikakor nisem mogla prebudit.

Od tega je sedaj že več kot teden dni, ampak še vedno mi ne da miru. V starih sanjskih bukvah se mi ne obeta nič dobrega...
Mi lahko še vi kaj več  poveste?
Hvala in lep dan naprej.
N.

Regina:

--- Quote from: neliada on November 14, 2007, 04:07:02 PM ---Od tega je sedaj že več kot teden dni, ampak še vedno mi ne da miru. V starih sanjskih bukvah se mi ne obeta nič dobrega...

--- End quote ---

Ah ja, kaj vse piše v starih sanjskih knjigah. Ni da ni in redkodaj naj bi bilo kaj dobrega, v resnici je pa marsikaj drugače. Ravno pred kratkim smo tukaj na forumu razpravljali, kako je s temi simboli in njihovimi razlagami, pa bomo zelo zadovoljni, če se priključiš debati na tej strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,340.0.html, morda kaj pobrskaš med starimi posti. Tudi na moji spletni strani http://www.sepet-sanj.com/  boš našla cel kup podatkov o sanjah, vse od tega, kaj je sploh naloga sanj, do analiz in razlage simbolov. No, res bolj na kratko, ampak med drugim je omenjena tudi krsta.
No, potem se bova pa tudi midve lažje pogovarjali in ugotovili, kaj je tisto, kar te vznemirja. Koliko je pa sin star, neliada?

Sicer pa dobrodošla na forumu in veliko prijetnih trenutkov med nami. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version