Mogoce ima tole kdo izmed vas,.. ce pa ne, pa objavljam, da se ve

Prihajajo informacije in napotki za moje delovanje v prihodnje. Med drugim me je neizmerno razveselilo sledeče vodilo:
" Enkrat tedensko bomo posredovali zdravljenje s svetlobo ob prisotnosti angelov in drugih vodnikov."
V zvezi s tem, še nekaj podrobnosti. Zdravljenje se bo izvajalo eno uro.
Odločila sem se, da bo lokacija za začetek v Litiji. Odločitev sem sprejela predvsem iz praktičnih razlogov in zato, ker smo podobne meditacije v Litiji že prakticirali. Bile so nepozabne in ostajajo za vedno.
Izbrani dan je ponedeljek, udeležba je brezplačna. Vse kar je dobro prinesti s seboj, je odprto srce in duh, za sprejem božanske energije in mogoče kakšna želja ali prošnja, ki čaka v srcu na realizacijo.
Angeli in vodniki se občasno pojavijo tudi na osebnih obravnavah, oziroma pojavijo se vedno, le občasno jih lahko konkretno čutimo in nekateri tudi vidimo.
Zadnjih nekaj obravnav so čutenja še posebno intenzivna. Veliko ljudi priča da so se znašli med terapijo v nekem posebnem stanju, ki ga opisujejo kot Božansko stanje. Nekateri angele in vodnike vidijo, kako se ukvarjajo z njimi med terapijo. Tak primer je bil na zadnji terapiji v četrtek, ko je gospodična Darja, med terapijo pripovedovala kako so tukaj Mojstri in angeli, naštevala jih je po imenih. Enako, kot je opisovala ona, sem doživljala in videla tudi jaz. Torej, ni nikakršnega dvoma, da so višja bitja ves čas prisotna, četudi jih ne moremo vedno videti ali čutiti. V Kopru smo bili deležni skupinskega dviga k Božanskem.
Čutenja ob tem so neopisljiva, zato naprošam vse, ki ste med našim druženjem doživljali te čudovite vibracije, da mi izkušnje opišete, ali pa jih objavljate sami. Ljudje težko verjamemo, da se kaj takšnega lahko zgodi tudi nam, zato je vsako pričanje, še kako dobrodošlo in pomoč tistim, ki še oklevajo pri odločitvi.
V zadnjem času se prisotnost te bitij pojavlja z nekim namenom, ki tudi meni trenutno še neznan, ampak to ni pomembno, pomembno je le, da se brezpogojno prepustimo trenutnemu vzgibu in naredimo tisto tisto, kar nam prišepetavajo.
Moja izkušnja je, da se vse tisto, kar sem v življenju naredila "po svoje", ko sem preslišala glas, ki me je poskušal usmeriti drugam, zame ni dobro končalo.
Dvomim, da so vaše izkušnje drugačne.
Torej:
PONEDELJEK 5.5.2014
od 18h do 19h
Predvideno v OŠ Litija ( podrobnosti sporočim ob prijavi)
Udeležba je Brezplačna! Zaželen je kakšen evro, kot prostovoljni prispevek, za pokrivanje stroškov.
Uživajte v praznikih in druženju drug z drugim
Vse dobro
Marija
https://www.facebook.com/events/1376923189258796/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular