Author Topic: Dogodki v Ljubljani  (Read 119877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Dogodki v Ljubljani
« Reply #90 on: April 19, 2014, 01:27:09 PM »
Mogoce ima tole kdo izmed vas,.. ce pa ne, pa objavljam, da se ve :)

Med pripravami na Angelsko malo šolo se povezujem z angeli veliko več kot običajno.

Danes zjutraj, sem še na pol v snu, prejela naslednje sporočilo Nadangela Mihaela:
"Samo prepusti se!"
Prihajajo informacije in napotki za moje delovanje v prihodnje. Med drugim me je neizmerno razveselilo sledeče vodilo:

" Enkrat tedensko bomo posredovali zdravljenje s svetlobo ob prisotnosti angelov in drugih vodnikov."

V zvezi s tem, še nekaj podrobnosti. Zdravljenje se bo izvajalo eno uro.
Odločila sem se, da bo lokacija za začetek v Litiji. Odločitev sem sprejela predvsem iz praktičnih razlogov in zato, ker smo podobne meditacije v Litiji že prakticirali. Bile so nepozabne in ostajajo za vedno.
Izbrani dan je ponedeljek, udeležba je brezplačna. Vse kar je dobro prinesti s seboj, je odprto srce in duh, za sprejem božanske energije in mogoče kakšna želja ali prošnja, ki čaka v srcu na realizacijo.

Angeli in vodniki se občasno pojavijo tudi na osebnih obravnavah, oziroma pojavijo se vedno, le občasno jih lahko konkretno čutimo in nekateri tudi vidimo.
Zadnjih nekaj obravnav so čutenja še posebno intenzivna. Veliko ljudi priča da so se znašli med terapijo v nekem posebnem stanju, ki ga opisujejo kot Božansko stanje. Nekateri angele in vodnike vidijo, kako se ukvarjajo z njimi med terapijo. Tak primer je bil na zadnji terapiji v četrtek, ko je gospodična Darja, med terapijo pripovedovala kako so tukaj Mojstri in angeli, naštevala jih je po imenih. Enako, kot je opisovala ona, sem doživljala in videla tudi jaz. Torej, ni nikakršnega dvoma, da so višja bitja ves čas prisotna, četudi jih ne moremo vedno videti ali čutiti. V Kopru smo bili deležni skupinskega dviga k Božanskem.
Čutenja ob tem so neopisljiva, zato naprošam vse, ki ste med našim druženjem doživljali te čudovite vibracije, da mi izkušnje opišete, ali pa jih objavljate sami. Ljudje težko verjamemo, da se kaj takšnega lahko zgodi tudi nam, zato je vsako pričanje, še kako dobrodošlo in pomoč tistim, ki še oklevajo pri odločitvi.

V zadnjem času se prisotnost te bitij pojavlja z nekim namenom, ki tudi meni trenutno še neznan, ampak to ni pomembno, pomembno je le, da se brezpogojno prepustimo trenutnemu vzgibu in naredimo tisto tisto, kar nam prišepetavajo.
Moja izkušnja je, da se vse tisto, kar sem v življenju naredila "po svoje", ko sem preslišala glas, ki me je poskušal usmeriti drugam, zame ni dobro končalo.
Dvomim, da so vaše izkušnje drugačne.

Torej:

PONEDELJEK 5.5.2014

od 18h do 19h

Predvideno v OŠ Litija ( podrobnosti sporočim ob prijavi)

Udeležba je Brezplačna! Zaželen je kakšen evro, kot prostovoljni prispevek, za pokrivanje stroškov.

Uživajte v praznikih in druženju drug z drugim

Vse dobro

Marija

https://www.facebook.com/events/1376923189258796/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #91 on: April 19, 2014, 01:39:19 PM »
In še eden, ki bi znal koga zanimati :)

Ste tukaj, da spremenite svet, pa ne veste KAKO?

Kaj pa, če si TI največje darilo svetu?

Ta dogodek je za vsakogar, ki ga zanima, kako biti TI in spremeniti svet. Za tiste, ki iščejo in želijo več od svojega življenja, pa ne vedo, kako to doseči.

Zato dobrodošli na brezplačen ogled filma Bodi ti, spremeni svet, Dr. Daina Heera.

8.maja se bo ta film prikazoval povsod po svetu kot darilo dr. Daina Heera.

Predstavili bomo barse, postavljali vprašanja in uživali v filmu, ki je preveden tudi na slovenski jezik!

Bi želeli biti del te vsesvetovne predstavitve filma?

Vsakdo je dobrodošel in to BREZPLAČNO; zato povabite svoje prijatelje in sosede. Več nas bo, bolj veselo bo.

Dogodek bo vodila Romana Črček, Certificirani Bars Facilitator.

Kdaj: 8.5.2014 ob 19:00 uri
Kje: lokacija je odvisna od števila ljudi (bo ali v Celju ali v Ljubljani - če bo več kot 20 prijav)

Točna lokacija bo znana najkasneje do 1.5.2014.

Prijave in ostale informacije pošljite na romana@energija24.si ali na tel. 041 869 780.

Kako je lahko še boljše kot to?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: January 18, 2016, 12:43:09 PM »
Moja stranka organizira mogoče komu prav pride:

LJUBEZEN OD A DO Ž v TOREK 13.2.2016 OB 13-TIH V AUSTRIA TREND HOTELU
WWW.LJUBEZEN-A-DO-Z.SI

« Last Edit: January 18, 2016, 12:46:06 PM by Jane »
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #93 on: February 07, 2016, 03:38:41 PM »
Vabim vse, ki vas zanima psiholoska astrogija na 6.Akademijo psiholoske astrologije in psihoanalize, ki bo v soboto 13.2. v M hotelu na Dercevi v Ljubljani. Bodo sami odlicni predavatelji in teme so res zanimive. Jaz bom tam cel dan, ce katera pride naj me picuka za rokav ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #94 on: February 10, 2016, 10:58:09 AM »
Vse,ki vas zanima psihološka astrologija, pridite, bo zanimivo, predavalo bodo kvalitetni, strokovni predavatelji, verjamem,
da bomo slišale/i marsikaj poučnega za širjenje našega znanja ;)

6. Akademija psihološke astrologije in psihoanalize Saturday at 8:30 AM13 FEB6.
Akademija psihološke astrologije in psihoanalize.M Hotel, Derčeva 4, Ljubljana, Slovenija.

Tradicionalna akademija, ki je potekala od leta 2006 do leta 2010, se ponovno rojeva v novi obliki – potekala bo v obliki javne konference, ki bo dostopna strokovnjakom in širšemu krogu javnosti. To bo prva konferenca psihološke astrologije in psihoanalize.

Na 6. Akademiji sodeluje šest slovenskih psiholoških astrologov in priznan hrvaški astrolog, svoje prispevke bodo predstavili z enournimi javnimi predavanji, javnost bo lahko sodelovala v diskusiji. Prispevki bodo objavljeni v zborniku.

Datum:
13. 2. 2016
Konferenčna dvorana, M Hotel, Derčeva 4, Ljubljana, Slovenija

Predviden urnik:

8:30 – 9:00 Registracija udeležencev
9:00 – 10:00 Šeherezada Kranjc: Travma in promiskuiteta skozi psihološko astrologijo...
10:00 – 11:00 dr. Silvana Orel Kos: Statistično preverjanje Marsovega učinka po Michelu Gauquelinu na primeru podatkov 360 vrhunskih športnikov
11:00 – 12:00 dr. Matjaž Regovec: Jezusova podoba v Jungovi Rdeči knjigi in planeti
12:00 – 13:00 odmor za kosilo
13:00 – 14:00 Silveli Deu: Ojdipalni triumf
14.00 – 15:00 Slaven Slobodnjak: Emocije, narativ i astrologija (predavanje bo v hrvaščini)
15:00 – 15:15 odmor za kavo
15:15 – 16:15 Sergeja P. Traven: Ženska alkimija skozi krizo srednjih let
16:15 – 17:15 mag. Zoran Leban Trojar: Pluton, kompleksi in individuacija
17:15 Sklepne misli

Vstopnina:
Cena vstopnice v predprodaji do 10. 2. 2016:
Dopoldanska vstopnica: 10 €
Popoldanska vstopnica: 15 €
Celodnevna vstopnica: 25 €
Gojenci Instituta IPAL: 22 €

Na dan dogodka, 13. 2. 2016, bodo vse vstopnice 5 € dražje.
Popoldanska vstopnica velja od 13. ure naprej

Informacije in nakup vstopnic:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si
http://ipal.si/knjigarna/

Več na spletni strani in blogu:
http://ipal.si/
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: June 02, 2016, 12:40:55 PM »
V soboto dne 4.6.2016 od 9.30 do 11.30 bo v Kavarni NUK v Ljubljani potekalo predavanje Društva DPPAS na temo Merkur, odnos med brati in sestrami, komunikacija.
Delali bomo tudi na lastnih primerih.
Predavanje bom vodila jaz in bo moderirano, je brezplačno.
Vabljene vse, ki bi jih to zanimalo, vabilo lahko posredujete tudi ostalim, za katere menite, da bi jih navedena tematika zanimala.

Na tokratnem psihološko astrološkem druženju, ki potekajo vsako prvo soboto v mesecu, v Kavarni NUK, bomo predstavili planet Merkur.
Spoznali bomo njegovo psihološko dinamiko, kaj nam njegova postavitev v našem horoskopu pove o naših odnosih z brati in sestrami, kako
obvladujemo komunikacijo v vseh odnosih.
Merkur je v grški mitologiji bog Hermes, ki je božji sel in je prenašal sporočila med bogovi in ljudmi. Njegove lastnosti odražajo
informiranost, lahkotnost,razgledanost, hitrost,gibljivost,prilagodljivost,nemirnost,spremenljivost…

Več pa v soboto 4.6. ob 9.30 v Kavarni NUK, vabljeni!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: June 02, 2016, 12:45:00 PM »
Bravo

Škoda ker se še ne morem pridružit
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: June 02, 2016, 12:49:19 PM »
Bravo

Ja, res škoda, predavanja bodo vsako prvo soboto v mesecu, tako da si vedno dobrodošla :-*
Lahko pa tudi sama pripraviš kakšno predavanje, moderirala ti bom jaz ;)
Moraš biti sicer članica našega Društva, ampak to bomo že uredili :)
Bom zelo vesela, če boš del naše ekipe ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #98 on: June 02, 2016, 05:33:15 PM »
 :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: June 02, 2016, 06:12:41 PM »
Bravo

Ja, res škoda, predavanja bodo vsako prvo soboto v mesecu, tako da si vedno dobrodošla :-*
Lahko pa tudi sama pripraviš kakšno predavanje, moderirala ti bom jaz ;)
Moraš biti sicer članica našega Društva, ampak to bomo že uredili :)
Bom zelo vesela, če boš del naše ekipe ;)

takoj ko se uredim
Hvala za povabilo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #100 on: June 02, 2016, 06:58:39 PM »
Tea :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: June 02, 2016, 07:01:12 PM »
Punce, lepo bi vas prosila, ce lahko na fb malo objavite ali vseckate moj oglas za sobotno predavanje v Kavarni NUK. Je objavljen na moji fb strani in na fb strani Drustva DPPAS.
Reklama je vedno dobrodosla ;D :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: June 03, 2016, 09:29:48 AM »
Punce, lepo bi vas prosila, ce lahko na fb malo objavite ali vseckate moj oglas za sobotno predavanje v Kavarni NUK. Je objavljen na moji fb strani in na fb strani Drustva DPPAS.
Reklama je vedno dobrodosla ;D :-*

Seveda.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #103 on: June 03, 2016, 10:30:12 AM »
Hvala :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #104 on: June 03, 2016, 10:56:25 PM »
Jaz pa računam, da se vidimo  :-*