Author Topic: Spovednica baj bik7 Drugi del  (Read 37577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7 Drugi del
« Reply #45 on: February 25, 2011, 08:40:28 AM »
Lahko pridem zraven?

Anonymous

• Guest
« Reply #46 on: February 25, 2011, 08:42:44 AM »
Hm.... Odvisno, kaj ponujaš

Anonymous

• Guest
« Reply #47 on: February 25, 2011, 09:33:22 AM »
Torej nisem edina s takim načinom razmišljanja?
Hudo.

Anonymous

• Guest
« Reply #48 on: February 25, 2011, 10:30:25 AM »
A bi mi kdo povedal svojo verzijo razmišljanja...."zakaj hodimo na pogrebe...zaradi pokojnika, ali zaradi žalujočih, da jim izkažemo sočutje".......

Ker imam sama čuden pogled na stvar in sem do tega trenutka vedno šla na pogreb zaradi pokojnika in mi drugi pravijo, da se motim, bi me veselil vaš pogled na stvar.....

Anonymous

• Guest
« Reply #49 on: February 25, 2011, 10:55:38 AM »
Torej nisem edina s takim načinom razmišljanja?
Hudo.

Itak da ne  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #50 on: February 25, 2011, 06:48:00 PM »
Ja! Najprej bi njo, on bi samo gledal, potem bi še njega... potem bi skupaj.. mmmmmmm... sem že vsa mokra...

Kdo je pa ONA?  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #51 on: February 25, 2011, 06:54:47 PM »
A bi mi kdo povedal svojo verzijo razmišljanja...."zakaj hodimo na pogrebe...zaradi pokojnika, ali zaradi žalujočih, da jim izkažemo sočutje".......

Ker imam sama čuden pogled na stvar in sem do tega trenutka vedno šla na pogreb zaradi pokojnika in mi drugi pravijo, da se motim, bi me veselil vaš pogled na stvar.....

Ja, je tako. Ampak okolica, oz. ovce, pričakujejo, da se bomo ravnali po nekih "tradicionalnih" neutemeljenih vzorcih.

Tako so se sosedje zgražali, ko po smrti očeta nisem nosila črne. Po dveh tednih črnih oblačil, sem postala ruševina ... Potem je bilo "hudo" še, ko sem par mesecev za tem do 3h zjutraj plesala na veselici. Če smo že pri tem, duše imajo itak raje, da smo tisti, ki smo do nadajnjega še ostali tu, srečni. Torej?

Jaz bom vedno gledala nase in na svoje občutke, drugi me ne brigajo več. Itak se vsi samo naslajajo nad tujo nesrečo.

Anonymous

• Guest
« Reply #52 on: February 25, 2011, 09:37:56 PM »

Obstajata obe vrsti ljudi. Tisti, ki iskreno gredo na pogreb zato, ker se želijo skupno poslovit od ostankov pokojnika in tisti, ki gredo na pogreb zato, ker se jim zdi spodobno in imajo občutek, da morajo it, drugače bi jim kdo zameril.
Sam postopek je itak ceremoniziran show za preživele. Umrlemu lahko nameniš par misli tudi dan kasneje. Finta pri tem je, da te nihče od zbrane množice ne bo videl pri tem početju... :P

Anonymous

• Guest
« Reply #53 on: February 25, 2011, 10:15:55 PM »
Ja! Najprej bi njo, on bi samo gledal, potem bi še njega... potem bi skupaj.. mmmmmmm... sem že vsa mokra...

Kdo je pa ONA?  ???

Mmmmmm, to pa ni za javnost...

Anonymous

• Guest
« Reply #54 on: February 25, 2011, 10:43:39 PM »
Saj je anonimno...

Anonymous

• Guest
« Reply #55 on: February 27, 2011, 10:10:47 PM »
Zakaj me vleče k takim kretenom nooooooooooooooooooooooooooo

Anonymous

• Guest
« Reply #56 on: February 28, 2011, 12:59:52 AM »
Zakaj me vleče k takim kretenom nooooooooooooooooooooooooooo
To je vprašanje, ki si ga moraš sama odgovorit. Kaj počnejo, da te privlači. Privlačnost za ženske praviloma ni stvar izbire, temveč je čustvena reakcija na osebnostne lastnosti tipa. Kaj se je dogajalo, ko ti je prvič napravilo "klik" ?

Anonymous

• Guest
« Reply #57 on: March 01, 2011, 01:55:41 PM »
Ko napravi klik je že prepozno.
No ja kakor za koga, pravim tako; Nikoli več se ne predam čustvom, razum je prevladal.
In naj  gredo ..... rakcem... fiu, fiu
Jaz pa lepo živet v  ang: sferah
 :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #58 on: March 01, 2011, 03:10:13 PM »
Ko napravi klik je že prepozno.
No ja kakor za koga, pravim tako; Nikoli več se ne predam čustvom, razum je prevladal.
In naj  gredo ..... rakcem... fiu, fiu
Jaz pa lepo živet v  ang: sferah
 :-* :-* :-*

Zarečenega kruha se največ poje.

Anonymous

• Guest
« Reply #59 on: March 01, 2011, 04:42:00 PM »
Tokrat me ne premami več misel na njega, o ne  :P
dovolj je bilo kalvarije v enosmernem tunelu brez izhoda.
Sedaj bom živela za vse nazaj kar sem prejokala in po čemer sem brezupno hrepenela.
Koneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec =
sedaj sem svobodna  :D :D :D :D :D :D :D
Juhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:-*