Author Topic: Tehnične težave 2. del  (Read 102025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tehnične težave 2. del
« Reply #105 on: July 20, 2011, 12:26:41 PM »
A se ni Jernej ubadal s tem?
Ne zares, samo ti si me določila, da se (kao) bom.
Sama tehnična izvedba datoteke formata png s transparentnim ozadjem je trivialna. Kaj hočete pa noter imet, mi je pač neznanka. Razen, če boste zadovoljni s fontom Arial velikosti 40 črne barve.

Sej ti je Andres napisal, kaj nej bo  :P :P :P
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #106 on: July 20, 2011, 02:54:35 PM »
Sama tehnična izvedba datoteke formata png s transparentnim ozadjem je trivialna. Kaj hočete pa noter imet, mi je pač neznanka. Razen, če boste zadovoljni s fontom Arial velikosti 40 črne barve.

Jernej.  Enkrat sva to že pisala, mogoče ravno v tej temi, kar bi bilo treba pogledati. Pozabil sem že kaj točno sem tistikrat napisal, vendar šlo je za logo, neko grafiko ki ponazarja Spletni simbol.  Splet so žice, kabli, vendar kot taki glede na teme tule, ne pašejo ravno sem vmes.  Bom poiskal takratni odgovor, če bo šlo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #107 on: July 20, 2011, 02:59:36 PM »

Jernej.  Enkrat sva to že pisala, mogoče ravno v tej temi, kar bi bilo treba pogledati. Pozabil sem že kaj točno sem tistikrat napisal, vendar šlo je za logo, neko grafiko ki ponazarja Spletni simbol.  Splet so žice, kabli, vendar kot taki glede na teme tule, ne pašejo ravno sem vmes.  Bom poiskal takratni odgovor, če bo šlo.

Andres

Se spomnim in vem, kaj je bilo. Pa mi predstava o izgledu malo šepa. Pravzapra ne šepa. Niti nog nima.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #108 on: July 20, 2011, 03:03:24 PM »
Sem našel tisti post Jernej.

Jernej. Za logotip se ti že vnaprej zahvaljujem. Zadnjič sem samo napisalo kako to vidim jaz. S kabli, lahko tudi prepletenimi sem mislil na splet ter potem iz tega ime Spletni simbol.  Vendar to mogoče ni najbolj primerno, ker naš forum ne govori o spletu, temveč o duhovnih stvareh in starodavnih znanj.   Barve so lahko tri, vendar niso obveza. 

No, zdaj sem ponovno ta moj odgovor prebral in mi tak logo kot sem ga opisal sploh ni všeč.  Bo treba še kaj idej nabrati.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: August 03, 2011, 03:48:01 PM »
Andres imam eno vprašanje zate:
Zanima me zakaj, ko preberem nov post, se mi potem na glavni strani (home) ne izpiše več NEW pri posameznem postu, čeprav je spodaj še nov post, katerega še nisem prebrala. Tako moram vsakič iti notri in pogledati, če je spodaj še kak nov post.
Ne vem, ali je bilo tudi pri prejšnjem  tako ali je samo sedaj tako. Upam, da sem razumljivo napisala ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #110 on: August 04, 2011, 03:48:30 PM »

Jernej. Za logotip se ti že vnaprej zahvaljujem. Zadnjič sem samo napisalo kako to vidim jaz. S kabli, lahko tudi prepletenimi sem mislil na splet ter potem iz tega ime Spletni simbol.  Vendar to mogoče ni najbolj primerno, ker naš forum ne govori o spletu, temveč o duhovnih stvareh in starodavnih znanj.   Barve so lahko tri, vendar niso obveza. 

No, zdaj sem ponovno ta moj odgovor prebral in mi tak logo kot sem ga opisal sploh ni všeč.  Bo treba še kaj idej nabrati.

Andres

Dajmo! Brainstorming!!!
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #111 on: August 05, 2011, 03:59:31 AM »

Andres

Dajmo! Brainstorming!!!

Tačas kot vem je v izdelavi logo za eno podjetje, ki sem ga naložil kar semle.  www.nenavadno.com/m.pdf

Če bi bil logo Spletnega simbola podoben temu, kajpak z drugim tekstom in drugimi, konkretno modrimi barvami ali drugače, bi bilo tako kar v redu, menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #112 on: August 05, 2011, 04:01:39 AM »
Andres imam eno vprašanje zate:
Zanima me zakaj, ko preberem nov post, se mi potem na glavni strani (home) ne izpiše več NEW pri posameznem postu, čeprav je spodaj še nov post, katerega še nisem prebrala. Tako moram vsakič iti notri in pogledati, če je spodaj še kak nov post.
Ne vem, ali je bilo tudi pri prejšnjem  tako ali je samo sedaj tako. Upam, da sem razumljivo napisala ::)

MIslim, da veš kaj hočeš vprašati. Na to jaz nimam vpliva, ker tak je sistem foruma.  Če pogrešaš pri new posts, da ti bo ponovno pokazalo zadnje nove poste, se mi zdi nekako logično, da jih ne, saj če si enkrat kliknila nanj potem zate ni več novi. Jaz sem ta tvoj post iskal, saj videl sem ga že popoldan, ampak nisem mogel odgovoriti. No, uporabil sem spodnji list recent in malo brskal kjer sem to potem tudi našel. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: August 05, 2011, 07:33:31 AM »
Andres hvala za odgovor.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #114 on: August 05, 2011, 07:44:03 AM »
Sanjalka, jaz sem imela iste težave, pa sem potem zamenjala brskalnik se mi zdi. Katerega imaš?
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #115 on: August 05, 2011, 10:31:55 AM »

Andres

Dajmo! Brainstorming!!!

Tačas kot vem je v izdelavi logo za eno podjetje, ki sem ga naložil kar semle.  www.nenavadno.com/m.pdf

Če bi bil logo Spletnega simbola podoben temu, kajpak z drugim tekstom in drugimi, konkretno modrimi barvami ali drugače, bi bilo tako kar v redu, menim.

Andres

Andres, hvaležnost je odveč ... Ali pa premalo ... Imaš napačnega izvajalca v mislih ...
« Last Edit: August 05, 2011, 11:34:03 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #116 on: August 06, 2011, 02:39:24 PM »
Pri pošiljanju ZS mi napiše :

Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.
Back
 :-\
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #117 on: August 06, 2011, 03:42:03 PM »
Pri pošiljanju ZS mi napiše :

Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.
Back
 :-\

Ops. To je pa čudno. Meni se to še ni zgodilo. Bi prosil, če pove še kdo, če se mu isto dogaja.  Ponavadi tudi piše katera datoteka je to, ki se kvari. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #118 on: August 06, 2011, 03:53:10 PM »
Samo to piše, žal. Upam da je potem poslalo...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #119 on: August 06, 2011, 06:14:19 PM »
Jernej je poslal dva osnutka logota in dam v predogled našim uslužbencem in kajpak tudi članom Spletnega simbola.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858