očistit je treba tisto senco okrog njega... ne vem, ali je načrtna, ker če je, je neposrečena, saj izgleda kot napaka in ne kot namenska oblikovna rešitev.
Senca je načrtna, ampak niti slučajno ne zasnovana kot tak neugleden madež. Slednje je posledica pretvorbe v PNG8, s katerim imam izkušnje, da le-ta vsaj deluje v M$IE. 24 in 32-bitne različice imajo lahko problem s transparentnostjo v določenih brskalnikih.
Tule je še nekaj mojih preteklih igračkarij :

Ves material pa tukaj
Jernej,
Načeloma so vsaj nekateri od teh simbolov lepi, vendar imajo vsi po vrsti eno napako, ki bi jih bilo potrebno urediti, če bi bil kateri od teh tudi logo pri nas. Ko gledam to kar si testiral, mislim, da se v nobene primeru ne stika črta s črto, kar pomeni, da ne tvori celoto. Podjetje s takim logom, ki ima črte na ven, bi imelo slabo klimo in posledično tudi slabo delovanje.
Andres
S tem se strinjam. V bistvu je tako, da nekako je treba imeti občutek, da "stvar stoji skupaj", da je celota. Ne vem, koliko ima veze s tem, da se črte ne stikajo, ker je nekaj logotipov s tako kompozicijo in podjetja delujejo dobro, je pa res, da so črte v tistih primerih zelo na gosto postavljene, kot neko žarčenje navzven, ampak istočasno energijo "vleče" tudi nazaj noter, proti centru. Ni filinga, da logo "izgublja energijo", recimo temu... ampak jo širi, ustvarja, ohranja in pridobiva. No sem zakomplicirala.
Tisti keltski simbol, za katerega navijata Goga in Maja, se meni osebno zdi kar fajn s tega vidika. Samo... treba razmišljat, da bo tudi napis "spletni simbol" nekje, ki ga jaz osebno vsaj na prvi uč bolj na silo tja gor tlačim.
Zaenkrat imam samo za nakladat čas... bom se lotila... počas.