Author Topic: Kakšna je naša statistika  (Read 48642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Kakšna je naša statistika
« Reply #45 on: March 12, 2016, 06:43:25 PM »
Smo ti čestitale na naj dogodek dneva.  :D

Če ste to storile tule, potem je šlo to čisto mimo mene.  :) Kljub vsemu hvala, da ste se spomnile, čeravno na ta dan nič ne dam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #46 on: September 07, 2017, 04:16:24 AM »
V statistiki sem našel neko posebno zanimivost.  Naš forum je padel dol  10.8. 2016.  Nazaj se je vzpostavil  16.8.2016.  Ta datum 10.8.  je točno leto dni pred odhodom Tee in postavitev nazaj leto dni pred njenim pogrebom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: September 07, 2017, 09:40:12 PM »
Zanimivo, nas je že takrat opozarjal?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #48 on: September 07, 2017, 09:56:53 PM »
Če je v življenju res toliko znakov potem niti ne vem, če bi bilo življenje manj ali  bolj zanimivo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #49 on: September 07, 2017, 10:00:06 PM »
Jes vedno bolj ugotavljam, da jih je toliko. In da jih ponavadi vidimo PO dogodku, kar niti ne vem, ce nam sploh pomaga, da so. Oz. ce se da to naso sposobnost razumevanja bolj razvit. Kolkrat se men zgodi, da mam po dogodku en 'aha' moment. Sam kaj mi to pol pomaga, ce je ze mim.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: September 07, 2017, 10:01:24 PM »
Se strinjam Missy tudi jaz včasih šele potem ugotovim koliko znakov je bilo pa jih nisem upoštevala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #51 on: September 07, 2017, 11:10:58 PM »
Se strinjam Missy tudi jaz včasih šele potem ugotovim koliko znakov je bilo pa jih nisem upoštevala.
Jaz se še vedno spomnim moje nesreče z avtom, l. 2008, v daljavi sem videla res veliko  avtomobilskih luči, pa sem si mislila, to ni zame, kar naenkrat pa je iz neprednostne ceste trčila vame voznica mladinka. Je bil moj clio totalka  :blank:.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #52 on: September 08, 2017, 04:29:18 AM »
Neupoštevanje znakov je verjetno tudi pogojeno z vraževerjem.  V določenem trenutku ko pride si človek noče priznati, da gre za znak, predvsem zaradi vraževerja.    Če na vsakem koraku že vidi korak potem je to skrajnost in je pot v narobe svet. 
Težko je najti tiste prave znake.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #53 on: March 12, 2018, 12:12:42 AM »
Letos se je prvič zgodilo, da za osmi marec in dan mučenikov nismo imeli nobenega posebnega odstopanja pri obisku.  Vsa leta do sedaj sta bila to dneva, ko nas je našlo na podlagi teh prazničnih ključnih besed veliko novih obiskovalcev. 
Mislim, da sem kriv jaz, ker nisem naredil nekaj v zvezi z Googlom, pretekla leta pa je bilo to urejeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #54 on: March 12, 2018, 07:18:03 AM »
Če smo že pri statistiki, res mi je žal, da so določene teme povsem zamrle.
Foruma je škoda, pogrešam kvalitetne diskusije ...
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #55 on: March 12, 2018, 07:39:16 AM »
Če smo že pri statistiki, res mi je žal, da so določene teme povsem zamrle.
Foruma je škoda, pogrešam kvalitetne diskusije ...

Jaz bi prav rada sodelovala v več temah, ampak se mi zdi, da nimam kaj pametnega za povedat. :( vse, kar vsaj malo obvladam - berite: vsaj bežno poznam, so karte. Tarot, ciganske in angelske.
Zanima me full paranormalno in jasnovidnost in na sploh duhovnost, ampak kaj veliko pojma nimam..

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: March 12, 2018, 09:35:45 AM »
Manja, saj lahko postavljaš vprašanja in se na ta način izobražuješ. Verjemi, da nihče od nas nima ravno pojma o vsem, zato je fino, da so nekatere teme obujene in da sledi diskusija. Tako je pri izmenjavi mnenj tudi ozmenjava izkušenj in znanja. Sem skušala obuditi teme že pred časom, sem pisala notri, ampak ni niti en odgovoril. Več kot to pa ne zmorem.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #57 on: March 12, 2018, 09:40:15 AM »
Jaz pa žal nimam časa.  :( Forum imam sicer stano odprt, kadar delam, mi dela družbo, navadila sem se nanj.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #58 on: March 12, 2018, 10:17:51 AM »
Se strinjam s Sašo.

Tu je toliko koristnega gradiva, človek samo še potrebuje malo samoiniciative in se lahko veliko nauči.

Spomnim se prvih mesecev, ko sem prišla na ta forum in astroloških debat sploh brala nisem, ker nisem imela pojma, kaj so tisti znakci, ki jih člani vstavljajo v tekst.  ::)
Tekom časa sem želela tudi sama vedeti več, prebirala sem forum in druge vire in zdaj že imam nekaj malega pojma.

Pika, tudi jaz sem se navadila na tole družbo tu.
Včasih je manj časa, drugič več. Pridejo tudi obdobja, ko potrebujemo energijo zase in ne moremo biti toliko na voljo. Ampak škoda bi bilo, da bi šli vsi po liniji najmanjšega odpora, sodelovali samo takrat, ko kaj potrebujemo. Moramo tudi kaj dati. Pa naj bo to prispevek ali le zanimanje, ki ga pokažemo in s tem vzpodbudimo debato.
Škoda bi bilo, da bi ta forum postal le kotiček za druženje in vsakdanji čvek, saj ponuja veliko več kot to.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #59 on: March 13, 2018, 04:05:08 AM »
Tudi meni se zdi, da je čvekanja v temah, ki niso nič, ali ne toliko pomembne, veliko preveč. Pamethnih diskusij pa nikjer. Izredno dobro je lani začela sicer Vesta. Vedno kaj novega in vrednega za glodanje.  Toda ima šolo in druge obveznosti, zato je tu bolj malo. 

Včasih niti ni potrebno odpirati nove zanimive teme. Dovolj je če se odpre staro kjer so že drugi pisali kaj koristnega. 
Kar zadeva mene osebno.   Precej se je pri meni spremenilo in zato nisem toliko časa gor kot prej.  Preprosto sem večino časa s turisti, ali pišem kakšne programe in razne stvari za turizem, na podlagi česar trpi tudi forum.   Sicer pa, nisem noben poseben faktor in drugi imate veliko več pojma od mene na mnogih področjih.

Andres
« Last Edit: March 13, 2018, 04:07:24 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858