Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila

<< < (63/79) > >>

Nena:
Jaz bi tudi prosila za sporočilce :-* :-* Hvala :) ang:

Opal:

--- Quote from: tadeja11 on March 05, 2011, 12:26:36 PM ---
--- Quote from: Opal on March 05, 2011, 11:43:36 AM ---Prosim za sporočilce ....  ang:
Povezano je z nekom, ki se mi že lep čas mota po mislih, ker ni nobenega glasu od te osebe ....  ??? Naj preneham upati?

--- End quote ---

Vedno je vse tako kot mora bit. Ta oseba se ti z razlogom mota po glavi. Kaj je na njemu/njej takšnega kar tebi manjka? To moraš dodat v svoje življenje in potem šele lahko dobiš povsem drug pogled na svoje življenje in povezavo do te osebe.
Ker si nekako čustveno povezana s to osebo samo zaupaj, da so tvoje želje uresničljive. Samo zaupaj! Upanje je že kot neka prošnja, važno pa je zaupanje in polno sprejemanje trenutnih razmer. Včasih bi tako radi kak dogodek izsilili, ampak ravno s tem si delamo največjo škodo (tega se tudi sama še vedno učim - ohh ta potrpežljivost ;)) ang: ang: ang:

--- End quote ---

Hvala, Tadeja  :-*

tadeja11:

--- Quote from: Nena on March 05, 2011, 01:52:34 PM ---Jaz bi tudi prosila za sporočilce :-* :-* Hvala :) ang:

--- End quote ---

Kaj ti sporočajo?
Pa nič posebnega :) Skoraj vse je tako kot mora bit :) Samo sprejmi vse priložnosti in ponudbe. Dovoli in pusti se razvajat. Razdeli delo. Premalo uživaš. In to trenutno potrebuješ! Včasih se je enostavno treba odločit in si rečt "dovolj sem bila pridna in dat vse štiri od sebe!" Vikend je med drugim tudi za regeneracijo ;)   ang: ang: ang:

Tea:
Tadeja, bi lahko še zame sporočilce

Nena:

--- Quote from: tadeja11 on March 05, 2011, 04:36:49 PM ---
--- Quote from: Nena on March 05, 2011, 01:52:34 PM ---Jaz bi tudi prosila za sporočilce :-* :-* Hvala :) ang:

--- End quote ---

Kaj ti sporočajo?
Pa nič posebnega :) Skoraj vse je tako kot mora bit :) Samo sprejmi vse priložnosti in ponudbe. Dovoli in pusti se razvajat. Razdeli delo. Premalo uživaš. In to trenutno potrebuješ! Včasih se je enostavno treba odločit in si rečt "dovolj sem bila pridna in dat vse štiri od sebe!" Vikend je med drugim tudi za regeneracijo ;)   ang: ang: ang:

--- End quote ---

Hvala tadeja :-* :-* Vzela na znanje :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version