Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila

<< < (64/79) > >>

tadeja11:

--- Quote from: Tea on March 05, 2011, 05:51:20 PM ---Tadeja, bi lahko še zame sporočilce

--- End quote ---

Tea
Ustvarjanje. To je to. Nikoli ga ni preveč. In bolj kot ustvarjaš, bolj je tvoja duša zadovoljna. Zato sledi svojim idejam, sledi svojm sanjam. Si na pravi poti. In če sem pozabila, dovoljeno ti je, da še več ustvarjaš :)
In deli svoje znanje - v tebi je ogromno znanja - okrog tebe pa je ogromno lačnih takšnega znanja - zato išči načine, kako to znanje delit še več ljudem. Saj veš - več daš, več imaš ;)  Več kot deliš, bolj kot navdihuješ druge, bolj je tvoja duša srečna  ang: ang: ang:

Tea:

--- Quote from: tadeja11 on March 05, 2011, 06:42:10 PM ---
--- Quote from: Tea on March 05, 2011, 05:51:20 PM ---Tadeja, bi lahko še zame sporočilce

--- End quote ---

Tea
Ustvarjanje. To je to. Nikoli ga ni preveč. In bolj kot ustvarjaš, bolj je tvoja duša zadovoljna. Zato sledi svojim idejam, sledi svojm sanjam. Si na pravi poti. In če sem pozabila, dovoljeno ti je, da še več ustvarjaš :)
In deli svoje znanje - v tebi je ogromno znanja - okrog tebe pa je ogromno lačnih takšnega znanja - zato išči načine, kako to znanje delit še več ljudem. Saj veš - več daš, več imaš ;)  Več kot deliš, bolj kot navdihuješ druge, bolj je tvoja duša srečna  ang: ang: ang:

--- End quote ---

Tadeja, tole je bilo pa balzamično za mojo dušo. Hvala iz srca  :-*

Tea:

--- Quote from: Pika on March 05, 2011, 11:57:09 AM ---
--- Quote from: Tea on March 05, 2011, 08:15:39 AM ---
--- Quote from: Pika on March 04, 2011, 02:11:55 PM ---Spet jaz težim.  ::)
Prosim za sporočilo glede neke relacije... razmišljam zelo močno, kaj se imam iz tega za naučit. Morda tudi - kaj se ima nasprotna stran iz tega za naučit.
Morda mi lahko kaka karta malo pomaga razsvetlit obzorje.
Najlepša hvala!  ang: :-*

--- End quote ---

Ko delaš najboljše zase, delaš dobro tudi za druge. Sledi le svojemu srcu in intuiciji in ne oziraj se na druge. Uspeh, če si podjetna in samostojna ..........

Tole mi je nekam znano.

Če že sprašuješ o učenjih: menda je najbolje se osamosvojit in biti brez pričakovanj do drugih.

--- End quote ---

Tea, najlepša hvala. Ja, odgovori so vedno enaki, očitno si nečesa nočem (ne upam?) čist priznat oz. sprejet.
Poslala ti bom zasebno sporočilo. Bom kar na mail.
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Pika, nisem dobila sporočila

Ostara:
Smem še jaz prosit za kakšno sporočilce zame...da ne bi kaj pomembnega spregledala :)

sandry_ca:

--- Quote from: tadeja11 on March 05, 2011, 01:43:32 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on March 05, 2011, 01:34:14 PM ---Hey Tadeja, mene pa zanima glede dolocene zadeve, ce sem na pravi poti?
Hvala :)

--- End quote ---

Hoj :)
Hmm - če si na pravi poti? Kaj se pa tebi zdi? Kakšne imaš občutke, ko se vprašaš, a je to to? Nisi 100 % prepričana? Zakaj pa ne? Katere strahove imaš? Oziroma, kater pogled moraš spremenit, da boš lahko potrdila, da si na pravi poti. Le pogumno, vse odgovore imaš pred seboj. Saj veš intuicija ti vedno da prave nasvete. In včasih se je mogoče dobro malo ustaviti in premisliti, kaj je tisto, kar te drži nazaj. Drugače pa le pogumno in zaupaj vase in svoje sposobnosti  ang: ang: ang:

--- End quote ---

Hvala Tadeja  :-* ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version